lemmy sixx Posted March 28, 2008 Author Report Posted March 28, 2008 Kako kome...meni nije ni blizu FIFE.A o najboljoj igrici uopste da ne pricamo.
kuruz Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 И мени је PES најбоља игра, in fact, у последње три године само то и играм.
Mustang Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 Brate ova naj novija verzija PES-a (2008) za komp i fife 2008 ne mogu se porediti. Pes je toliko realnije uradjen, jeste mozda malo sporije uradjen ali realniji je i igriviji 300* Ja i ortak na fifi s MANUTD ne mozemo milan da dobijemo na world class-u, uvek on ima neki cudesni prodor nepojmljiv normalnom ljudskom umu... In fact, zapravo, dobili smpo ga jednom 1-0 i jednom 3-1 za cirka 120 utakmica koliko smo odigrali... i da, jednom i na penale... Sad, mozemo neke slabije ekipe da dobijemo, al milan nikako... Sto se mog ukusa tice, Pes zauzima zabetonirano prvo mesto sto se tice fudbalskih simulacija. fifa je treca, obzirom na razliku u klasi koja joj ne dopusta da bude druga. To su moje impresije.
Recommended Posts