Lunar Posted August 5, 2008 Report Posted August 5, 2008 Ja bi ih klasifikovao kao progresiv technical death metal XD , ali i ono iznad isto moze . Sve jedno onaj album The New Reign je odlichan smao je bzvz. sto je mnogo kratak tako jest traje samo 21 minut. Quote
azal Posted August 8, 2008 Report Posted August 8, 2008 ovaj bubnjar je ruzan na neki skroz nov i mnogo zajeban nacin. Quote
Lunar Posted August 8, 2008 Report Posted August 8, 2008 Ma nekaska mu ni onaj treci sa grupne slike s leva. Dal je to zensko ili musko? Quote
Allegiance Posted August 8, 2008 Report Posted August 8, 2008 Ma nekaska mu ni onaj treci sa grupne slike s leva. Dal je to zensko ili musko? dvospolac Quote
Jin Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 Koliko su ruzni toliko su i dobri...xD Quote
*Nameless* Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 (edited) ovaj bubnjar je ruzan na neki skroz nov i mnogo zajeban nacin. burn! Al zato sviraju momci perverzno dobro. Sjecam se da sam ih lani pustao kao album sedmice na emisiji, odvaljivali smo tada striktno na njih. Tehnicki superioran vecini danasnjih bendova modernih metal zanrova te metala uopce :-) Edited February 16, 2009 by *Nameless* Quote
azal Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 eh meni nisu. taj ceo "nabaci 10 riffova drugacijih zaredom da budemo technical" stil sto ti metalcore-ovci furaju mi nije bas impresivan. protest the hero i between the buried and me izdvajam jer oni zvuce kao da znaju sta rade. svaki BoO riff koji mi se iole svidja je meshuggah bolje odsvirao na None EPu pre 15 godina Quote
*Nameless* Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 (edited) BTBAM a POGOTOVO Protest The Hero(bend koji cak ni pod razno ne bi na ovaj podforum mogao,koliko god ih volim) ne mozes porediti sa ovakvim tipom bendova - drugi svijet A binarni rifovi nisu za svakoga as well, pogotovo onda kad nisu standardni, nego kada od nule i keca bend napravi kompletnu nauku. Ipak, ovo nije taj tip benda. Zamisli tech death metal, moderan produkcijski i zbog hc utjecaja. E pa, to ti je Born Of Osiris i njima slicni bendovi (s tagom technical deathcore) Imaju ciljnu grupu dakako, jebiga, nije za svakoga naravno :-) Edited February 17, 2009 by *Nameless* Quote
necko Posted May 15, 2009 Report Posted May 15, 2009 (edited) dve nove pesme na majspejsu: http://www.myspace.com/bornofosiris Edited May 15, 2009 by necko Quote
*Nameless* Posted May 16, 2009 Report Posted May 16, 2009 Jednu od dvije nove sam jos slusao pred sedam dana i odvalio - tehnicnost, ali ne preseratorska. Jeben groove prozet kroz tok pjesme. Black metal dionica koja je prejebena. Vokal koji se mnogo popravio od zadnjeg albuma, dobio je definiciju i isplivao iz sire, ponavljam - sire, mase. Cak i pjesma duze nesto traje neg sto je to za njih uobicajeno (tri min. i nest)... Quote
Lereth Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 OK su mi, mnogo mi se svidjaju klavijature ali, malo mi je previse brejkova na albumu Quote
VoivodBG Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 01. Rebirth 02. Elimination 03. The Accountable 04. Now Arise 05. Live Like I'm Real 06. Starved 07. Exist 08. Put To Rest 09. A Descent 10. A Higher Place 11. An Ascent 12. Thrive 13. Faces of Death http://rapidshare.com/files/251473179/Br_os_Rs_09_vbr_by_KamaZoh_mediaportal.ru.rar Quote
*Nameless* Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Sporo se skida za popizdit... Tek mi je na 29% Quote
*Nameless* Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 Album odlican, u rangu s prethodnim tj. prvim, jos cak i bolji. Svaka cast na ovakvom izdanju, mada... ipak mi je trenutno novi August Burns Red zanimljiviji, barem sto se noviteta u modernim metal genreovima tice... Quote
Guest Sha Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Hm, album, blago rečeno, razvaljuje, baš sam prijatno iznenađen. Ne znam zašto, ali njega i poslednji Xerath uvek slušam vezano Quote
*Nameless* Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Hm, album, blago rečeno, razvaljuje, baš sam prijatno iznenađen. Ne znam zašto, ali njega i poslednji Xerath uvek slušam vezano Da, da. Samo sto sam Xerath nekak isfurao, nije mi vise toliko napet, a ovaj slusam uporedo s ABR-om Quote
necko Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 nova pesma! http://www.youtube.com/watch?v=wvxWl2TKHIs Quote
Talvi Posted February 8, 2011 Report Posted February 8, 2011 Još dve, demo verzije: http://www.mediaboom.org/mp3/324589-born-of-osiris-the-discovery-new-tracks-demo-2011.html Quote
necko Posted February 8, 2011 Report Posted February 8, 2011 ijao kakav će ovo sex od albuma da bude! Quote
Recommended Posts