Geozee Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 Zar je moguce da nema ova tema... Current members * Chad Gray (Kud, Chüd) – Vocals (1996 - present) * Greg Tribbett (Gurrg, Güüg) – Guitars, Backing vocals (1996 - present) * Matthew McDonough (sPaG, sPüG) – Drums (1996 - present) * Ryan Martinie (RyKnow, Rü-d) – Bass (1998 - present) Discography: 1997 - Kill, I Oughtta (Self released) 2000 - L.D. 50 2002 - The End Of All Things To Come 2005 - Lost And Found Quote
ZheX Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 obozavam ovaj bend! Znaci ljudi kidaju!!!! Quote
Geozee Posted October 2, 2007 Author Report Posted October 2, 2007 (edited) Dobro jutro... zasto nije bilo ove teme?! Sad treba da izadje novi album... Edited October 2, 2007 by Geozee Quote
ZheX Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 jbg konacno se nash'o neko pametan da otvori temu. Quote
niking Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 bila je tema, ali je obrisana u onim sredjivanjima jer niko niej postovao na nju... Quote
Geozee Posted October 2, 2007 Author Report Posted October 2, 2007 (edited) Pa onda cinite nesto ozivite ovu... ajde, omiljene pesme, albumi... Ima dosta toga da se prica... pocetkom 2008 novi album... Edited October 2, 2007 by Geozee Quote
ukyo Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 Not falling i Dig. Mada sam skinuo novi live spot Dig-a iz Sidneja 07' i cini mi se da mu je glas malo izlapio, mada mozda je bio samo umoran od koncerta... Quote
^Suicide_Pony^ Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 ld 50 - neponovljivo savrsenstvo. naj stvari su mi severed i internal primates forever. mislim da ce novi album biti jos veca pederastija od prethodnog, al videcemo vec. Quote
Rob Swire Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 mudvayne tema brisana? idiotizam. svejedno, ova ne ide nigde. nema sta da se kaze sto vec nije receno: sva tri albuma su vrh, likovi su bili inspiracija nama mladjima u nasem razvoju tekstualni momant prejebeno dobar...poslednji album jeste drugaciji i meksi, ali ima svoje drazi... Quote
ZheX Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 ne mogu da se odlucim za omiljenu pesmu, ali obozavam da pustim Dig i da se tresem k'o ludak. Quote
(-1) Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 e dobro ste se setili.... Vidim ja nesto mi fali...kad ono omiljeni bend Quote
Wlad Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 Ja sam svo vreme bio utripovan da ova tema postoji vec par godina i da sam na njoj postovao. Znaci ne mogu da verujem da se tek do skoro otvorila. Ljudi razvaljuju kako sviraju, ali uzivo nista ne valjaju. Moje licno misljenje. Quote
Rob Swire Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 potpuno se slazem. ono je raspad,falsiranje, napor.. ostaje legendaran snimak world so cold sa neke tipa dodele nekih nagrada blabla..chad je omasio skoro svaki ton... Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 Kod ove nove pesme je jedino dobra fora sto citira deo iz shininga inace ostalo je ocaj...I kao stavljaju jednu novu pesmu + ovu i raritete i neke liveove...Ovaj album ce da bude krs,ima da puknu gore nego ill nino sa onim novim albumom enigma koji ce kao izaci 2008me... Quote
(-1) Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 jel ima negde da se skine nova pesma? dajte link ljudi...ffs a to sto zvuce live lose (narocito kad sviraju sa ld50-ja) je zato sto chad ne moze da peva 3 vokala odjednom koji se preplicu sto je osnovno obelezje njihovog vokala. Quote
Rob Swire Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 jel ima negde da se skine nova pesma? dajte link ljudi...ffs a to sto zvuce live lose (narocito kad sviraju sa ld50-ja) je zato sto chad ne moze da peva 3 vokala odjednom koji se preplicu sto je osnovno obelezje njihovog vokala. u world so cold se slabo sta preplice, pa nije dva tona sastavio... Quote
(-1) Posted October 12, 2007 Report Posted October 12, 2007 Pa dobro taj live stvarno sux ... nisam ni rekao da je dobar, tad je masio ali moja opaska se odnosila na to sto umire na koncertima jer ne stize sve da otpeva. Npr.dig. Quote
Wlad Posted October 12, 2007 Report Posted October 12, 2007 Ajde to sto pevac mashi tonove ili ne moze da stigne, ali gitarista na Rock Am Ring-u 2006 u Forget to Remember je tako kasnio za bendom da je to bilo strasno. Odma sam premotao dalje da ne bi gledao ono mucenje. Jedini covek koga mogu da pohvalim je basista. Covek odradjuje posao za svu cetvoricu i jos plus trckara po bini. Ali ipak i pored svega, oni su mi jedan od omiljenih bendova. Ili ce bar biti dok ne izadje novi album. Quote
(-1) Posted October 12, 2007 Report Posted October 12, 2007 Ima nova pesma na www.mudvayne.com zove se dull boy. to ste verovatno znali al eto... ako neko slucajno nije. Da se razumemo odma' LD50 mi je ne samo najbolji njihov album, vec i jedan od najboljih koji sam cuo ikad. Bez obzira na to i na cinjenicu da ova pesma nema veze sa mudvaynom sa prvog albuma prvi utisak je da je pesma do jaja. Jbt. ljudi jednostavno ne umeju da naprave losu pesmu...(osim ako im se bend ne zove hellyeah ) Quote
Chicken Little 420 Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 jos se nije pojavio novi album? Quote
ukyo Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 Не, тренутно се зарађују паре на продаји сингла. Зашто не зарадити х2. Quote
VoivodBG Posted November 26, 2007 Report Posted November 26, 2007 Da li vredi skinuti ovu kompilaciju ili ne?Nesto nisam lud da trosim vreme za skidanje ako ne valja. Quote
Recommended Posts