=Steamroller= Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 (edited) mtv ima novi hit singl nije loshe..... al jedini je LD50 edit: oh moj bozhe............ jel sam ja to solazhu chuo? Edited September 23, 2008 by =Steamroller= Quote
[4] Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 Koje djubre... Sta ispade od onako odlicnog benda... ovo je jezivo. U ovim gay pesmama vokalne deonice imaju potpuno iste melodije ko ove sa prethodnih albuma. Tuga. Ali solo... Quote
Allegiance Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 pjesma ko sa prošlih albuma al ovaj cover! omfg, katastrofa Quote
=Steamroller= Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 Koje djubre... Sta ispade od onako odlicnog benda... ovo je jezivo. U ovim gay pesmama vokalne deonice imaju potpuno iste melodije ko ove sa prethodnih albuma. Tuga. Ali solo... nije nista drugachije od poslednjeg albuma. ne vidim u chemu frka tolka. bend je odavno prestao biti ono sto je bio sa LD-em, a i svi znamo da vishe nikad netje biti takvi Quote
Теша Тешановић Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 nije los bend ovo sam slusao kada sam imao 16 godina.interesatan im je onaj prvi album kasniji albumi su dobri ali nisu kao prvi Quote
[4] Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 nije nista drugachije od poslednjeg albuma. ne vidim u chemu frka tolka. bend je odavno prestao biti ono sto je bio sa LD-em, a i svi znamo da vishe nikad netje biti takvi posle LD-a je manje vise sve sranje al ne slazem se da je istog kvaliteta iz albuma u album su pravili sve goru muziku ja nisam cuo vece sranje od ovoga, jebiga Quote
vudun Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 nije los bend ovo sam slusao kada sam imao 16 godina.interesatan im je onaj prvi album kasniji albumi su dobri ali nisu kao prvi Pa da, samo debitantski album! Ostali su mudadžonavejna. Quote
azal Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 drugi album je isto bio dobar, sviracki na istom nivou kao LD samo nije produkcija toliko istakla taj sviracki deo kao na LDu. Quote
Lunar Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 Meni je Worlds So Cold najbolja Mudvayne pesma XD hahahaha. Uglavnom jedini album koji mi se dopada od njih je LD 50 ali The End of All Things to Come je kolko tolko dobar album , dok vec onaj sledeci je smeshan a dalje sam prestao da pratim Mudvayne. Quote
johnnyzzz Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 E ljudi, ja sam se registrovao odje samo da bih vam rekao da mnogo serete... Ako hocete bend koji se ni malo ne menja idite slusajte mejdene koji izdaju isti album od 1983-ce i samo menjaju cover... ili slusajte metalikin unforgiven 28 ("oh are you unforgiven as well as 27 others before you")... Drugi i treci album nisu LD50 i ne treba da budu... kome nedostaje LD50 nek si pusti LD50... mozda su samo drugaciji, mozda su i gori od LD50 ali nikako nisu losi... tako da fak of I ako niko od vas ne ocekuje nista od novog albuma sto gubite vreme postujuci na ovoj temi, pa da bar ima neko da kaze nesto novo nego svako ponavlja isto sto i onaj pre njega... tako da opet FAK OF BRE i nesto mi se cini da cu da popijem neki ban nakon ovoga Quote
=Steamroller= Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 zasluzhujesh ban samo zbog spominjanja mejdena na mudvayne temi Quote
Lord Iffy Boatrace Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 (edited) E ljudi, ja sam se registrovao odje samo da bih vam rekao da mnogo serete... Ako hocete bend koji se ni malo ne menja idite slusajte mejdene koji izdaju isti album od 1983-ce i samo menjaju cover... ili slusajte metalikin unforgiven 28 ("oh are you unforgiven as well as 27 others before you")... Drugi i treci album nisu LD50 i ne treba da budu... kome nedostaje LD50 nek si pusti LD50... mozda su samo drugaciji, mozda su i gori od LD50 ali nikako nisu losi... tako da fak of I ako niko od vas ne ocekuje nista od novog albuma sto gubite vreme postujuci na ovoj temi, pa da bar ima neko da kaze nesto novo nego svako ponavlja isto sto i onaj pre njega... tako da opet FAK OF BRE i nesto mi se cini da cu da popijem neki ban nakon ovoga Koliko ti nemas pojma o Maiden-ima ti nisi izgleda ni svestan toga...! Iron Maiden,Killers 1 TNOTB,Piece Of Mind,Powerslave 2 Somewhere In Time,SSOASS 3 No Prayer For The Dying,Fear OF The Dark 4 The X Factor,Virtual XI 6 Brave New World 7 Dance Of Deat,AMOLAD 8 ??????? E sad lepo uzmi i odvali zasto sam ovako sve lepo napisao...uzmi pa preslusaj tim redosledom ako vec lupas tako o necemu, da znas za ubuduce kako da lupas... Edited September 28, 2008 by BruceBruce Quote
Теша Тешановић Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 E ljudi, ja sam se registrovao odje samo da bih vam rekao da mnogo serete... Ako hocete bend koji se ni malo ne menja idite slusajte mejdene koji izdaju isti album od 1983-ce i samo menjaju cover... ili slusajte metalikin unforgiven 28 ("oh are you unforgiven as well as 27 others before you")... Drugi i treci album nisu LD50 i ne treba da budu... kome nedostaje LD50 nek si pusti LD50... mozda su samo drugaciji, mozda su i gori od LD50 ali nikako nisu losi... tako da fak of I ako niko od vas ne ocekuje nista od novog albuma sto gubite vreme postujuci na ovoj temi, pa da bar ima neko da kaze nesto novo nego svako ponavlja isto sto i onaj pre njega... tako da opet FAK OF BRE i nesto mi se cini da cu da popijem neki ban nakon ovoga pa ne zameram ja mudwayne to sto su menjali zvuk vec zato sto lose zvuce tako dobro na ostalim albumima.prvi album je dosta interesatan pomalo je kompleksan,ima malo funky bas,vokali su zanimljivi,vec od drugog albuma bend je krenuo da bude samo jos jedan komercijalni rok bend.ali slusam ja i ostale albume od njih Quote
Simadin Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 da znas da lose zvuce tako dobro na ostalim albumima. Quote
[4] Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 Dilejo Prvo, niko nije trazio LD50 II - vec nesto tog ranga kvaliteta. Bilo bi super da izbace nesto neponovljivo kao sto je bio taj album, ali ocigledno da nisu u stanju da tako nesto i urade. Drugo, nije svaka promena i evolucija benda pozitivna. Sigurno nisi pricao ovu pricu kada je Metallica izbacila StAnger isto vazi za Mudvayne, koji iz albuma u album tonu u sve gore sranje i monotoniju. Uskoro ce poceti da sviraju pop muziku. Eto ti tvoje promene (govana) pa se sit najedi. Trece, ne prizivaj fanove Maidena ovde, molio bih te Quote
johnnyzzz Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 Dilejo Prvo, niko nije trazio LD50 II - vec nesto tog ranga kvaliteta. Bilo bi super da izbace nesto neponovljivo kao sto je bio taj album, ali ocigledno da nisu u stanju da tako nesto i urade. Drugo, nije svaka promena i evolucija benda pozitivna. Sigurno nisi pricao ovu pricu kada je Metallica izbacila StAnger isto vazi za Mudvayne, koji iz albuma u album tonu u sve gore sranje i monotoniju. Uskoro ce poceti da sviraju pop muziku. Eto ti tvoje promene (govana) pa se sit najedi. Trece, ne prizivaj fanove Maidena ovde, molio bih te ...pa mozda sam i pricao tu pricu jer je metallica izbacila shtanger bas da bi prekinula sa komercijalizacijom zbog koje je kritikovana od takvih nakon load, reload albuma... i napravila jedno ogromno sranje! daklem, bolje dobar malo komercijalniji album nego neponovljivo sranje... ponavljam, jeste njihova muzika komercijalizovana (citaj pokvarena ako ti drago) nakon prvog albuma ali je jos uvek daleko od lose ili od popa. a o cetvrtom albumu kad ga cujem... a sto tebe brine sto prizivam fanove mejdena ovde, nece oni da napljuju mudvayne vise od njegovih sopstvenih fanova. ni fanovi ace lukasa i seke alexic ne bi toliko napljuvali mudvayne... u buduce cu ih samo cenzurisati, dakle mej**ni! i trece, ne poznajes me dovoljno da bi mogao da procenis da sam dileja. ili ti je mozda dovoljno to sto branim mudvayne na topicu koji je njima posvecen (kako je to smelo, sram me bilo)? ako je tako bolje da pricam kako su dobri na nekom drugom topicu... na poruke ljudi koji me vredjaju (a ne poznaju me) ubuduce necu odgovarati... pozzz... Quote
deki_slipknot Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 polako... Evo ja ocekujem nesto od novog albuma.... Sigurno ce mi se svideti nekoliko pesama.... Quote
Lord Iffy Boatrace Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 ...pa mozda sam i pricao tu pricu jer je metallica izbacila shtanger bas da bi prekinula sa komercijalizacijom zbog koje je kritikovana od takvih nakon load, reload albuma... i napravila jedno ogromno sranje! daklem, bolje dobar malo komercijalniji album nego neponovljivo sranje... ponavljam, jeste njihova muzika komercijalizovana (citaj pokvarena ako ti drago) nakon prvog albuma ali je jos uvek daleko od lose ili od popa. a o cetvrtom albumu kad ga cujem... a sto tebe brine sto prizivam fanove mejdena ovde, nece oni da napljuju mudvayne vise od njegovih sopstvenih fanova. ni fanovi ace lukasa i seke alexic ne bi toliko napljuvali mudvayne... u buduce cu ih samo cenzurisati, dakle mej**ni! i trece, ne poznajes me dovoljno da bi mogao da procenis da sam dileja. ili ti je mozda dovoljno to sto branim mudvayne na topicu koji je njima posvecen (kako je to smelo, sram me bilo)? ako je tako bolje da pricam kako su dobri na nekom drugom topicu... na poruke ljudi koji me vredjaju (a ne poznaju me) ubuduce necu odgovarati... pozzz... Sta bre,Aca Lukas je zakon,nov album Lesce jebe mater,mnogo podseca na njegov prvi album Ponos i Laz,stvarno remek delo! Quote
johnnyzzz Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 da li zna neko gde je moguce naci njihov nastup na ozzfestu 2001 godine (pretpostavljam da nisu mnogo svirali) po mogucstvu iscela i/ili malo bolji kvalitet nego sto se moze naci ovde neverovatno mi je da za jedno od njihovih najboljih izvodjenja (po meni najbolje) ne moze da se nadje makar neki osrednji lii jadan TVRip a ja iskreno nigde nisam uspeo da nadjem nista... a odeljah prste trazeci... Quote
Rob Swire Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 ja imam nekoliko pesama u avi formatu, jbg...ali nemam pojma gde se to moze naci na netu. Quote
deki_slipknot Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 (edited) Taj koncert sam i ja trazio i jos jedan iz slicnog vremena ali nisam mogao nigde da nadjem.... Edited November 2, 2008 by deki_slipknot Quote
[4] Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 imam ja sa tog certa Dig Nothing to gain Death blooms sve u mpeg formatu Quote
johnnyzzz Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 imam ja sa tog certa Dig Nothing to gain Death blooms sve u mpeg formatu pa imam i ja ali svucheno sa youtuba pa je los kvalitet a uz to jos i nesinhronizovanai slika i ton... pretpostavljam da i ti imas isto? Quote
Recommended Posts