:matija Posted May 29, 2008 Report Posted May 29, 2008 ok je gods equation, ali pod-obavezno nabavljaj ranije albume! preporucujem ti da krenes sa celestial entrance! Quote
under_the_sky_soo_blue Posted May 30, 2008 Report Posted May 30, 2008 Joj,pa ovo je bezobrazno dobro :):) Hvala Angrist!!! Quote
:matija Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 nista ako ti se oni vec toliko svidjaju probaj da nabavis i Eidolon, tu peva nils iz pagans mind-a, doduse nisu bas prog ali su svejedno do jaja, onako tvrdji power, ima i thrash gitare itd.. vredi poslusati! Quote
DragonHeart Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Opa, fino je znati da jos neko slusa Eidolon Quote
:matija Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 ne slusam ih ja nesto mnogo, preslusao 3 albuma i tako, doduse dosta ih dugo nisam pustao, moracu da nabavim sve i da se podsetim malo. Quote
DragonHeart Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Braca Drover su svirali u Megadeth-u. Quote
:matija Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 (edited) mislim da shawn jos uvek svira, dok je glen skoro nesto izasao.. Edited June 4, 2008 by Angrist. Quote
DragonHeart Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Tako je. Pa, obadvojica su svirali na koncertu Megadeth-a u Beogradu. Quote
DragonHeart Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 I tada su pokazali da su veliki majstori. Sjecam se da je Shawn imao neki cudan set bubnjeva. Quote
StarbreakeR Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Tako je. Pa, obadvojica su svirali na koncertu Megadeth-a u Beogradu. I MacDonough...meni omiljena 'deth postava majke mi!!! Nego slusao neko X-World : 5...nyah... Quote
DragonHeart Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Zbog njega sam nekoliko puta izmedju pjesama viknuo: "Iced Earth!!!" Quote
StarbreakeR Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Haha...i zamisli da su raspicili Stand Alone XD Sa sve Mustainovim vokalom XD Quote
WindrideR Posted June 25, 2009 Report Posted June 25, 2009 Jbt, da li je moguce da niko nije nista pisao na ovoj temi godinu dana Neopravdano zapostavljen bend!! Ja s vremena na vreme pustim koji njihov album i uvek me odusevi originalnost koju poseduju.. Quote
METAL Man Posted June 26, 2009 Report Posted June 26, 2009 predobri su!! na Celestial Entrance je APSOLUTNO SVAKA PESMA prodbra, presavrsena. 10/10! Meni su u top 5 najomiljenijih prog bendova pored DT, CircusaMax, Spheric Univers i Symphony X. Quote
Imrahil Posted June 26, 2009 Report Posted June 26, 2009 Imaju poneku dobru pesmu, ali mi generalno i nisu nesto. :/ Quote
:matija Posted June 26, 2009 Report Posted June 26, 2009 (edited) I meni takodje upadaju u top 5. Celestial entrance je album koji jednostavno ne znam kako da opisem. Edited June 26, 2009 by Ash Quote
Telcontar Posted June 26, 2009 Report Posted June 26, 2009 Realno previse je tema i bendova da bi sve bile aktivne. dobri su. Quote
Angelystor Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 Hm, meni je vrh ovog benda "Enigmatic Calling", meni genijalan album, i Infinity i Celestial su odlicni, jedino me "God's Equation" pa, plasi, haha...ne svidja mi se generalno. I Rue je vrh vokal, jedan od boljih u zanru, preko njega i upoznah ovaj bend, tj. nakon slusanja "The Parallel Otherworld" dobih zelju malo blize da se upoznam sa njim :] Quote
Spastic Ink Posted September 18, 2009 Report Posted September 18, 2009 Pojavilo se kod rusa sledece: Pagans Mind Live Equation 2009 (PM Records) [2009 г., Progessive Metal, 2xDVD5] Naravno vec se skida,prvi disk je- Live at Rockefeller Music Hall, Oslo, Norway November 2008 drugi je bonus sa mnogim live materijalom i sl. Quote
Tanya Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 uuu very nice, ovo bih trebala da skinem. Koliko Gb dodje sve to? Prepun mi je hard Quote
Stargazer Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 У ствари и није тако много, 7.23 гига. Али, причекаће, она 2 Liquid Tension Experimentа су последња кап у препуној чаши, десетковали ми хард са својих 15-ак гига. Срећом, има доста сидера и Руси су поуздани, тако да му скидање не гине, макар и кроз који дан. Quote
Ајлин Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 Pre neki dan, kao po običaju napakovah sebi svašta nešto na ipod po sistemu, šta mi ostane u glavi... Kako sam ja ovaj fenomenalan bend uspela da previdim do sada?!? Quote
Ronnie JM2 Posted January 11, 2010 Report Posted January 11, 2010 Pojavilo se kod rusa sledece: Pagans Mind Live Equation 2009 (PM Records) [2009 г., Progessive Metal, 2xDVD5] Naravno vec se skida,prvi disk je- Live at Rockefeller Music Hall, Oslo, Norway November 2008 drugi je bonus sa mnogim live materijalom i sl. Može li link na PM? Zahvaljujem unaprijed. Quote
Tanya Posted May 13, 2010 Report Posted May 13, 2010 Pre neki dan, kao po običaju napakovah sebi svašta nešto na ipod po sistemu, šta mi ostane u glavi... Kako sam ja ovaj fenomenalan bend uspela da previdim do sada?!? Desava se svima nama Previse muzike imamo na raspolaganju. Eh gde su ona vremena kad sam jedan album ili bend jurila mesecima, pa jedva nadjem, pa samo to slusam narednih mesec dana i proucavam natenane... Quote
Recommended Posts