Jump to content

Recommended Posts

Posted

nista :)

ako ti se oni vec toliko svidjaju probaj da nabavis i Eidolon, tu peva nils iz pagans mind-a, doduse nisu bas prog ali su svejedno do jaja, onako tvrdji power, ima i thrash gitare itd.. vredi poslusati!

Posted

ne slusam ih ja nesto mnogo, preslusao 3 albuma i tako, doduse dosta ih dugo nisam pustao, moracu da nabavim sve i da se podsetim malo.

:pivopije:

• 1 year later...
Posted

Jbt, da li je moguce da niko nije nista pisao na ovoj temi godinu dana :huh:

Neopravdano zapostavljen bend!! Ja s vremena na vreme pustim koji njihov album i uvek me odusevi originalnost koju poseduju..

Posted

predobri su!! :rockdevil:

na Celestial Entrance je APSOLUTNO SVAKA PESMA prodbra, presavrsena. 10/10!

Meni su u top 5 najomiljenijih prog bendova pored DT, CircusaMax, Spheric Univers i Symphony X.

Posted (edited)

I meni takodje upadaju u top 5. Celestial entrance je album koji jednostavno ne znam kako da opisem.

Edited by Ash
Posted

Hm, meni je vrh ovog benda "Enigmatic Calling", meni genijalan album, i Infinity i Celestial su odlicni, jedino me "God's Equation" pa, plasi, haha...ne svidja mi se generalno. I Rue je vrh vokal, jedan od boljih u zanru, preko njega i upoznah ovaj bend, tj. nakon slusanja "The Parallel Otherworld" dobih zelju malo blize da se upoznam sa njim :]

• 2 months later...
Posted

Pojavilo se kod rusa sledece:

Pagans Mind Live Equation 2009 (PM Records) [2009 г., Progessive Metal, 2xDVD5] :rolleyes:

Naravno vec se skida,prvi disk je- Live at Rockefeller Music Hall, Oslo, Norway November 2008

drugi je bonus sa mnogim live materijalom i sl.

Posted

У ствари и није тако много, 7.23 гига. Али, причекаће, она 2 Liquid Tension Experimentа су последња кап у препуној чаши, десетковали ми хард са својих 15-ак гига.

Срећом, има доста сидера и Руси су поуздани, тако да му скидање не гине, макар и кроз који дан.

• 3 months later...
Posted

Pojavilo se kod rusa sledece:

Pagans Mind Live Equation 2009 (PM Records) [2009 г., Progessive Metal, 2xDVD5] :rolleyes:

Naravno vec se skida,prvi disk je- Live at Rockefeller Music Hall, Oslo, Norway November 2008

drugi je bonus sa mnogim live materijalom i sl.

Može li link na PM? Zahvaljujem unaprijed.

• 4 months later...
Posted

Pre neki dan, kao po običaju napakovah sebi svašta nešto na ipod po sistemu, šta mi ostane u glavi... Kako sam ja ovaj fenomenalan bend uspela da previdim do sada?!? :no:

Desava se svima nama :D Previse muzike imamo na raspolaganju. Eh gde su ona vremena kad sam jedan album ili bend jurila mesecima, pa jedva nadjem, pa samo to slusam narednih mesec dana i proucavam natenane...