Angelystor Posted March 4, 2011 Report Posted March 4, 2011 Norwegian melodic power metallers PAGAN'S MIND have set "Heavenly Ecstasy" as the title of their sixth album, due later in the year. The follow-up to 2007's "God's Equation" was mixed last fall by Stefan Glaumann at Toytown Studios (RAMMSTEIN, MADONNA, WITHIN TEMPTATION) in Stockholm, Sweden. Ovde negde sakrivena i nova pesma, pa koga ne mrzi... Quote
ShinigamY Posted March 4, 2011 Report Posted March 4, 2011 (edited) http://www.mediafire.com/?h6y1c9k1ccsi008 Evo ta skrivena pesma 3 sekunde poso EDIT: Tj, to je ceo taj show, a u njemu bi trebalo da bude pesma Edited March 4, 2011 by Shinigamy91 Quote
Angelystor Posted March 4, 2011 Report Posted March 4, 2011 Smartass, pogledaj prvo sta je na linku pre postavljanja. Mrzelo me da skidam 180mb zbog jedne proklete pesme. Quote
Ајлин Posted March 4, 2011 Report Posted March 4, 2011 Dok čekamo: http://www.youtube.com/watch?v=vyCodxSb-No Quote
ShinigamY Posted March 4, 2011 Report Posted March 4, 2011 Evo vam link nove pesme... http://hotfile.com/dl/108661208/4d54181/Pagans-Mind-Intermission-NEW-SONG-2011.rar.html Pagans Mind - Intermission Quote
Ајлин Posted March 4, 2011 Report Posted March 4, 2011 Uf, što mi je legla pesmica. Najpre mi se nisu svidele gitare, ali ušlo pod kožu sunce im kalajsano. Kako su dinamični i kako ih volim zbog toga Još da mi je da zgazim neku makinu na jedno 140-160 u nekoj vožnjici, uhhhh... Quote
AwakeN Posted March 17, 2011 Report Posted March 17, 2011 Pevac je nadrkana verzija Labrie-a!!!voleo bih ga cuti u Dreamu. Quote
Ајлин Posted May 7, 2011 Report Posted May 7, 2011 (edited) nadrkana verzija Mela Gibsona Edit: u pretprodaji je ltd izdranje Heavenly Ecstasy. Datum je 20.5.2011. Edited May 7, 2011 by Ајлин Quote
Novaliis Posted May 7, 2011 Report Posted May 7, 2011 Jbt gledam sliku i pomislim ovo je Mel Gibson i onda procitam tvoj komentar haha. Ima ekstra glas. Quote
ErliK Posted May 7, 2011 Report Posted May 7, 2011 Još da mi je da zgazim neku makinu na jedno 140-160 u nekoj vožnjici, uhhhh... Da ima like sad bih ovo 'lajkovao' Quote
Ајлин Posted May 7, 2011 Report Posted May 7, 2011 Hehe Sviraju krajem maja po Amsterdamu, ali izgleda nemam para za to planinarenje sada. Izađe me 500e komotno sa sve avionskom kartom i 2xnoćenjem. Upad u klub je 15e. 1 1 Quote
Tanya Posted May 9, 2011 Report Posted May 9, 2011 Jbt gledam sliku i pomislim ovo je Mel Gibson i onda procitam tvoj komentar haha. Ima ekstra glas. Haha takodje Mhm mnogo dobar glas Quote
Ајлин Posted May 9, 2011 Report Posted May 9, 2011 Evo još malo Nilsa http://www.youtube.com/watch?v=A7BlJUurAgU&feature=related 1 Quote
METAL Man Posted May 21, 2011 Report Posted May 21, 2011 Pagan's Mind - Heavenly Ecstasy [2011] tooooo! idem da ga izdrkam, pa da skinem album, pa da ga ponovo natenane izdrkam dok ga slusam! Quote
METAL Man Posted May 21, 2011 Report Posted May 21, 2011 prejak album! evo okacio sam jednu pesmu: Quote
Ајлин Posted May 22, 2011 Report Posted May 22, 2011 (edited) Pfff... kako me smori kad bend koji mnogo volim izda novi album a on mi se ne svidi. Kao loš seks subotom uveče, u kurac. Da li su oni usled dayjobs i odgajanja dece izgubili onu kreativnost koju su imali na enigmatic:calling ili onu monumentalnost sa God's equasion, ingenioznost na Celestine Prophecy i kreativnost na Infinity Divine... tek, ni traga od onog Pagan's Minda koji toliko volim. Nils ubacuje mnogo nekih njemu nesvojstvenih vokala, pa onda ko da peva na ivici svog opsega sa nekim čudnim naporom, ili ja ne kapiram dramaturški momenat... melodija se lomi u histeričnim rifovima, kao da je Viggo sve sam skomponovao na brzaka oko svojih furiozno brzih solaža koje su fantastične ali sve redom zvuče ko da se kladio sa nekim da će triput da ušije E.V.Halena u brzini, a ostali to malo popunili i nasnimili...tako zvuči ceo album. Ona 'The Master's Voice' milsim da je ubedljivo najgluplja stvar koju su ikada snimili. Izvinite Pagan's Mind, ali 'When Angels Unite' možda možete da otpevate svojoj deci umesto uspavanke, fanovi poput mene očekuju nešto prilično drugog kalibra. Meni 'Intermission' najjača stvar na albumu. E onda zamislite taj album Možda može 'Into the Aftermath' i 'Never Walk Alone' da se ubroje u svetle trenutke, tu se čuje da su proveli nad pesmama malo više vremena zajedno, i to je to. Nema traga onim masivnim tonu teškim stvarima tipa New World Order, niti onim koje ti se prosto urežu u srce odmah kao Search For Life, Resurrection i sl. Edit: dodata Aftermath, da ne grešim dušu, odličan bas. Edited May 22, 2011 by Ајлин 1 Quote
METAL Man Posted May 22, 2011 Report Posted May 22, 2011 Ne znam brate, meni je album izuvanje. Jedina zamerka je eto pevanje u strofama, nekako je svaka pesma ista. Da izbacimo instrumente i izmesamo trake za vokal, ne bi znali koja traka je iz koje pesme. ali dobro, ukusi su razliciti. Quote
Ајлин Posted May 22, 2011 Report Posted May 22, 2011 U pravu si. Možda su moja očekivanja bila previsoka. Meni ovo album ko 90% albuma danas. 95%. 1 Quote
Black desire Posted May 22, 2011 Report Posted May 22, 2011 Okej je album, i ja sam ocekivao neko ludilo, a dobio okej album. Zadovoljan sam kolko tolko, slusace se. Quote
Shamandalie Posted May 22, 2011 Report Posted May 22, 2011 Pfff... kako me smori kad bend koji mnogo volim izda novi album a on mi se ne svidi. Kao loš seks subotom uveče, u kurac. Jaoj, ovo je zaista izjava nedelje...Mada, vredi do detalja poslusati, jer nije svakome jedan album los album, isto kao i seks, mozda ne shvataju svi na isti nacin pojam loseg seksa. Mozda je bolje i los seks/album nego da ga uopste nema )))))) Quote
Recommended Posts