AmyLee Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 Premijera 26.oktobra...Izgleda daje onaj matori Jiggsaw ipak neunistiv... Quote
Sandman Posted October 12, 2007 Report Posted October 12, 2007 (edited) Vec ima tema. @EDIT:Sad proverih,nema je vishe,ali znam da je bila ranije. Edited October 12, 2007 by Sandman Quote
Baal Posted October 12, 2007 Report Posted October 12, 2007 Dokurčili su više. Samo prvi deo vredi. Quote
Dry-Na-Nord Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 A već je krenula pretprodukcija petog dela... Quote
lemmy sixx Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 A daj,jebote jos ni treci deo nisam gledao. Quote
Sandman Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 A ja jebote ni jedan nisam gledao. Quote
djuk Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 samo prvi valja ovo ostalo je cisto vestacki nastavljanje. mada voli gore horror, mozda mu i valjaju ovi silno nastavci. Quote
_powerslave_ Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 Odgledao sam samo prvi i drugi deo, i daleko je prvi deo bolji, videcu sad ovih dana da nabavim i treci. Quote
Sandman Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 Pa kod svakog filma koji ima milione nastavaka najbolji je prvi deo,a sa svakim sledecim opada. Quote
Hell on Earth Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 Prvi deo je vrh. Drugi malo slabiji ali takodje dobar. Treci super. Verujem da ce i ovaj biti dobar. Quote
WIZARD OF GORE Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 prvi deo je neverovatno glup.....ma ajte molim vas starkelja na samrti podjebava sve oko sebe na sve moguce i nemoguce nacine? i niko mu nista ne moze? aha oce to ne znam ste je to toliko dobro kod ovih filmova....mozda gore efekti? ma to svaki visokobudzetni film moze da ima...pogledajte onu lopovcinu tarantina i sve ce vam biti jasno..... Quote
Dead Man Walking Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 Prvi deo je najbolji zato shto je i najjednostavniji, svakim sledecim su ga sve vishe komplikovali pa je i ispalo sve gore i gore... Ideja je dobra. Quote
Jon Lord Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 Videh sta se sprema, pa reko da pogledam taj treci deo vec jednom... Nekako mi se cini da se iz dela u deo sustina sve vise svodi na "u brate sto je ovo gadno!" Vise se ulaze u efekte i scene krckanja zgloba keramickim poklopcem od vodokotlica nego u pricu. Tako mi se bar cini. Aj da odgledam jos taj cetvrti deo... al ako krenu da snimaju serijale i serijale kao npr. Halloween, prestajem da gledam jer ce poceti da se ubijaju klipovima kukuruza!!! Quote
Zagrivuk Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Ja tek juce odgledah drugi deo :) Vredi li nesto trojka? Quote
djuk Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 ako imas jak stomak i ako nemas sta da radih nekih 90 min. onda vredi. Quote
SixStepsOnTheMoon Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 (edited) Dokurčili su više. Samo prvi deo vredi. Varas se i III je lood!Ali ovo je previse za moju psihu... Edited October 16, 2007 by SixStepsOnTheMoon Quote
Machka Naopachka Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 haha treci mi nije drzao paznju ni do pola UA, SAW! Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 Trojka moze da prodje mada nista spec...A ova 4ka ce biti truba...Glupi komercijalizam i kapitalizam cim izvale da nesto ima prodju naprave 1000delova...trebalo bi zabraniti da prave vise od triologije:) Quote
ZmYchE Posted October 23, 2007 Report Posted October 23, 2007 aXXo (ko skida filmove, torrente i slično sa neta, zna o čemu pričam) se već pripremio za ripovanje ovog filma ahhaha Quote
Sinstrel Posted October 23, 2007 Report Posted October 23, 2007 Premijera je u petak. DVDrip isl. tek sledece godine. Quote
VoivodBG Posted October 24, 2007 Report Posted October 24, 2007 Izasao je OST za 4 http://mediaportal.ru/2007/10/24/va-saw-iv...on-picture.html o1. Nitzer Ebb - Bayroll (John 0 Mix) o2. Saosin - Collapse o3. Drowning Pool - Shame o4. Sixx A.M - Tomorrow o5. The Red Jumpsuit Apparatus - Misery Loves It's Company o6. Avenged Sevenfold - Eternal Rest o7. Ministry - Life Is Good o8. Everytime I Die - We're Wolf o9. Soulidium - Trapped 1o. Submersed - Better Think Again 11. From Autumn To Ashes - On The Offensive 12. Skinny Puppy - Spasmolythic Deftones Remix (Habitual Mix) 13. Dope Stars Inc - Beatcrusher 14. Emilie Autumn - Dead Is The New Alive 15. Oxygen - Do You Want To Play A Game 16. The Human Abstract - Crossing The Rubicon 17. The Red Chord - Dread Prevailed 18. Fueled By Fire - Thrash Is Back 19. Charlie Clouser - Just Begun Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 24, 2007 Report Posted October 24, 2007 prvi deo je neverovatno glup.....ma ajte molim vas starkelja na samrti podjebava sve oko sebe na sve moguce i nemoguce nacine? i niko mu nista ne moze? aha oce to ne znam ste je to toliko dobro kod ovih filmova....mozda gore efekti? ma to svaki visokobudzetni film moze da ima...pogledajte onu lopovcinu tarantina i sve ce vam biti jasno..... Video bih kad bi ga nasi panduri dohvatili Quote
Жвакић Posted October 24, 2007 Report Posted October 24, 2007 Сва 3 дела су дојајна! 3. део је, узгред, најбруталнији. Једва чекам да погледам 4. део! И надам се да неће ово прећи у иживљавање као што је "Петак 13." нпр. :/ Quote
VoivodBG Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 Сва 3 дела су дојајна! 3. део је, узгред, најбруталнији. Једва чекам да погледам 4. део! И надам се да неће ово прећи у иживљавање као што је "Петак 13." нпр. :/ Oh,yes it will my friend,oh yes it will Od svaju 3 filma za sada,2 mi je najbolja,vise ljudi,zamki,njihove psihe,ma prica uopsteno je bolja od 1 X puta.Onda sledi 3 jer tu se konacno razvija lik Jigsaw-a,Tobin Bellow-a dramatizacija je dodala smek na lika koji je pravio zamke,a i ublazuje sva ona izivljavanja sa zamkama u 3... Cenim da ce 4 biti veoma losha,jedino sto mogu da urade je prequel,sto vec postoji u stripu saw i ali to je dovoljno samo za prvih 40 minuta filma,zaista ne znam sta bi posle ubacili... Quote
Recommended Posts