niking Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 (edited) nije prequel, i danas je premijera edit: i u pripremi su jos dva dela Edited October 25, 2007 by ampersand Quote
Жвакић Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 Још 2?? Аух, брате! Боље би им било да не упрскају ствар! Quote
ZheX Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 jedva cekam ovaj film! A OST je odlican, ja bolji OST od ovog nisam slushao.. Quote
ZmYchE Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 Može da se kine bioskopski snimak koji je najočajniji ikad, takodje i titl već ima... Ne zalećite se - dobronameran savet Quote
Nightwing Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 ima vec r5 dvdrip da se skine sa Demonioda Quote
Natasha! Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 upravo sam odgledala film. utisci: lično, trojka mi je bolja mnogoooo. jigsaw se ovde ne pojavljuje uopšte već je glavni psycho otac glavne žrtve (sad sam otkrila pola filma ). film je koncipiran tako da su se oni prijavili za reality show: "are you scared" i sad svako od njih treba da se suoči sa glavnim strahom. odabir strahova je malo truo (scena s pacovima je bezveze npr.) a i najbrutalnija scena (s blizancima) nije uopšte delovala strašno. kad ja to kažem koja se plašim horor filmova tipa "vrisak" onda vam je sve jasno... panduri koji se pojavljuju - hm, ne znam koja je njihova uloga uopšte... pošto apsolutno ništa ne rade tokom filma. na neke momente jeste strašno ali ništa ne u onoj meri u koja se očekuje za jedan "saw" film. malo je neočekivan završetak ali ni približno toliko dinamičan kao u III. sve u svemu: ok, ali ništa posebno... III i dalje najbolji po meni do sad e da, bedak je što će sledeći nastavak biti s ovim psihom, jer ne može ni da prismrdi jigsaw-u. Quote
Zagrivuk Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 (edited) upravo sam odgledala film. utisci: lično, trojka mi je bolja mnogoooo. jigsaw se ovde ne pojavljuje uopšte već je glavni psycho otac glavne žrtve (sad sam otkrila pola filma ). film je koncipiran tako da su se oni prijavili za reality show: "are you scared" i sad svako od njih treba da se suoči sa glavnim strahom. odabir strahova je malo truo (scena s pacovima je bezveze npr.) a i najbrutalnija scena (s blizancima) nije uopšte delovala strašno. kad ja to kažem koja se plašim horor filmova tipa "vrisak" onda vam je sve jasno... panduri koji se pojavljuju - hm, ne znam koja je njihova uloga uopšte... pošto apsolutno ništa ne rade tokom filma. na neke momente jeste strašno ali ništa ne u onoj meri u koja se očekuje za jedan "saw" film. malo je neočekivan završetak ali ni približno toliko dinamičan kao u III. sve u svemu: ok, ali ništa posebno... III i dalje najbolji po meni do sad e da, bedak je što će sledeći nastavak biti s ovim psihom, jer ne može ni da prismrdi jigsaw-u. :) Napredujes, gledas horore mozda i prestanes da se plasis. Saw me generalno smara, ali ok moze da se gleda. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Izasao Dragon Wars na DVDscr, sutra cu da gledam, pa neka je i sranje. ZMAJEVI! OBOZAVAM IH Edited November 19, 2007 by Lemur pijanac Quote
Nightwing Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 pa ili je R5 ili je DVDrip lapsus r5ica na 2 cda Quote
lemmy sixx Posted November 26, 2007 Report Posted November 26, 2007 Sva tri su dobra,meni licno je prvi deo zakon. Novi necu gledati dok ne izadje DVDrip. Quote
ZheX Posted November 26, 2007 Report Posted November 26, 2007 i ja cekam DVD rip, necu da pokvarim uzivanje nekim shugavim bioskopskim snimkom. Quote
enclave Posted November 27, 2007 Report Posted November 27, 2007 jedva cekam ovaj film! A OST je odlican, ja bolji OST od ovog nisam slushao.. Flashdance je najbolji OST u istoriji. Quote
SlaughterGirl Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Ja sam skinula dve verzije i nijedna nevalja. Jedna je sa rapidshare-a bioskopska (nema ni 600MB pa da ne komentarisem dalje), drugi sa torrenata trazi password... Zna li neko za neku normalnu verziju? Quote
Hell on Earth Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Ovo bi trebalo na horor filmove, ne znam cemu posebna tema. Inace, ja nisam gledao ali verujem da je film odlican, jer prethodna tri dela su stvarno dobri. Jedan od serijala koji ce svakako obeleziti prvu deceniju ovog veka u svom zanru. Quote
enclave Posted December 12, 2007 Report Posted December 12, 2007 Pa ono prvi deo je do jaja,drugi i treci isto ali cim sam cuo da se pravi peti...Ko sto neko rece samo da se ne pretvori kao i petak trinesti.... Quote
Hell on Earth Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 Malo teze jer ovo ipak ima malo slozeniju radnju. Petak 13 mogu da naprave jos 10 delova, i onako svaki ima istu radnju Slasher jbg, to nikad ne moz da dosadi. Quote
Nightwing Posted December 16, 2007 Report Posted December 16, 2007 Saw fans can finally enjoy in decent copy of fourth Saw incarnation. TC by group/guy under the funny name - BaLD . Quality of release is very good and watchable, check the provided samples for yourself. And after all, enjoy. TC Quote
Nightwing Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 odgledah R5 koji je izasao pre par dana film...joj majko nastavci SAWa me uvek podsete na nastavke Planete majmuna : prosto je neverovatno kako su unistili prvi deo u oba slucaja sama 4ka - bolja od 2ke koje se moraju odreci - uzeli su legende Costas Mandylora i Scott Pattersona - tu je i NKOTB ponovo x 2 i to je sve - rezija...katastrofa..to je horor a ne jebeni muzicki spot - prica naravno..ispade Jigsaw jadan nesrecni lik koga zivot nije hteo kao da ljudi ne mogu biti rodjeni loshi,vec ih nesto uvek promeni - onaj crnac koji je bzvze tu.... - kraj i to sto ce biti bar josh 1 nastavak # Saw V (2008) (pre-production) Quote
VladanMorten Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 nesto nemam zelju da pogledam IV dio mislim da je totalno apsurdno snimati vise ove nastavke jesu I, II i III dijelovi bili dobri..ali dokle vise jebote kako mogu? nije interesantno Quote
Жвакић Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 Тако то иде... Слично је у играчкој индустрији: кад се појави нека супер игрица онда се праве наставци, додаци и појави се гомила клонова. Quote
Rüzgar /değişik/ Posted December 30, 2007 Report Posted December 30, 2007 (edited) Malopre je bio prvi deo na Htv-u, sva sreca pa sam gledala 15 min. Edited December 30, 2007 by Skywave Quote
hah Posted December 30, 2007 Report Posted December 30, 2007 ALO BRE,Saw je objasnio neke stvari....i sva 4 dela su do jaja........ Quote
Nightwing Posted December 30, 2007 Report Posted December 30, 2007 ALO BRE,Saw je objasnio neke stvari....i sva 4 dela su do jaja........ koje stvari??? Quote
Жвакић Posted December 31, 2007 Report Posted December 31, 2007 Мало-пре сам одгледао филм па да вам пренесем утиске. Дакле, ја сам у глобалу задовољан. Тестера је слична као Последња екскурзија, у смислу да ако вам се допао 1 део допашће вам се и остали. На крају филма следи шок по обичају, али ми је мало сметало што се прича није мало више фокусирала на Џефа јер некако је било логично да се настави тамо где је 3. део стао. То им је (мали) пропуст. Quote
Recommended Posts