Nightwing Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Saw IV UNRATED DVDRip XviD-DiAMOND http://www.rlslog.net/saw-iv-unrated-dvdrip-xvid-diamond/ ic a ril ting Quote
lemmy sixx Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 Odgledah ga juce,i sta ja znam...nista posebno.Nije lose,ali nije ni nesto preterano dobro.Uglavnom,trebali bi zavrsiti sa ovim serijalom,smara vise.Prvi deo je neverovatno dobar i originalan,drugi deo ok,sve posle je mlacenje prazne slame. Quote
cutak Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 Meni su I II III odlicni a IV mi je nekako losh, mislim nije los nego su preterali jer se u III delu kao zavrsilo... Quote
Жвакић Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 Тако некако. Мислим, требало је да наставе где се 3. део прекинуо - кад Џеф тражи ћерку и да се радња углавном врти око тога, ал' 'ај' сад. Quote
_powerslave_ Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 Prvi deo Saw-a jedino valja bar za mene, al dodushe taj chetvrti deo josh nisam gledao... Quote
niking Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 http://www.bloody-disgusting.com/news/12937 + Lionsgate's Saw V has been given an R-rating for "sequences of grisly bloody violence and torture, language and brief nudity" cudo jedno Quote
Angelystor Posted August 8, 2008 Report Posted August 8, 2008 (edited) Juche sam konachno odgledao 3 i 4..Trojku nekako pregrmeh..Chetvorka mi je bila da popizdim losha.. I onda vidim na netu da ce biti 5 i 6, a i 7 "if everything goes well". PA JEBEMU MATER! Kec - odlichan. Dvojka - vrlo dobra. 5,6,7 i 8 cu da odgledam za par godina tamo pre devetku.. Ovo me zestoko podseca na Helrejzer..Nema kraja.. S tim shto 'ajde, od SAW maltene seriju pokushavaju da naprave, sklapaju prichu iz dela u deo..ali meni se ta pricha u 3 i 4 ich ne svidja.. Onaj deo sa ex-wife i izgubljenim sinom mi izgleda kao neshto shto je NEMOGUCE da nije moglo da se spomene u prva dva dela, jer su ga sad napravili kao znachajan deo Dzona.. Svejedno, fuck you american bastards, shto bi rekao moj drugar posle vishe piva.. Edited August 8, 2008 by Angelystor Quote
ukyo Posted August 9, 2008 Report Posted August 9, 2008 1. i 2. dio su remek djela, 3. i 4. su mnogo loshiji od prva 2 ali su i dalje rocket science za 90% filmova out there. Quote
Nestvarna Posted September 20, 2008 Report Posted September 20, 2008 A meni je Dvojka suvisna...Cini mi se da je sluzilo cisto da spoji 1. i 3....Psiho filmovi ne bi trebalo da imaju nastavke jer se uvek nekako dodje do iste tacke samo je u pitanju drugo lice (u fizickom smislu)...Gubi se poJenta ...Inace, kao ljubitelju horror filmova svidja mi se 4. deo ali mi je najbrutalniji... Quote
Жвакић Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 Ко зна какав ће тек 5. део бити... Quote
Fake City Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 IV deo je tesko djubre izgledao mi je kao neki low budget shit. I i III deo su po meni najbolji, a II deo moze da prodje, da se popune praznine. V deo nemam pojma kakav ce biti, mada pretpostavljam da ce biti sranje kao i prethodni. Quote
ZheX Posted October 2, 2008 Report Posted October 2, 2008 tek juce odgledah IV deo i mogu reci da je sranje zeshce! prva dva dela su odlicni, treci ok, a ovaj zadnji uzas..ko zna kakav li ce tek biti V deo.. Quote
Chicken Little 420 Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 ja sam gledao samo prvi. ne znam da li da pogledam i ostale. jbt, saw ce postati serija.. Quote
-Mare Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 Naravno da ces pogledati i ostale. Quote
Ranis Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 chek...koji je ono deo kad ubace onu narkomanku u rupu punu shpriceva... Dusha mi se najezila kad sam to video Quote
Dead Man Walking Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 Drugi deo. Još nisam gledao peti, čekam neki dobar rip. Quote
VoivodBG Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 2. Ima 5 da se skine... ali je najverovatnije neki los bioskop... Quote
-Mare Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 (edited) Kul ona fora sa svecom kada se lik zapali, ili sa onom kutijom i ogledalima. Još nisam gledao peti, čekam neki dobar rip. Kako je ovo dobro. Ne moram nista da pisem, setam po forumu u quoteujem DMWa. Edited October 29, 2008 by black donkey Quote
Dead Man Walking Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 Kako je ovo dobro. Ne moram nista da pisem, setam po forumu u quoteujem DMWa. Nemoj sad da krenem po forumu da pišem neke gadosti pa da vi'š Quote
-Mare Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 Nemoj sad da krenem po forumu da pišem neke gadosti pa da vi'š 'ajde da vidim da l' smes? Quote
Sandman Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 Ja jos nisam pogledao nijedan deo ovog filma a bas bi 'teo,al' me tako mrzi da skidam. Moram videti dal nema na buvljaku da se uzme. Quote
SkullKrusheR Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 nemoguce! morash pod hitno sve delove da pogledash! po meni najjachi filmski serijal. obozhavam! Quote
-Mare Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 nemoguce! morash pod hitno sve delove da pogledash! po meni najjachi filmski serijal. obozhavam! Fenomenalno. Sandmane, nije moguce da niko nema diskove, tj da moras da ih kupujes? Quote
Recommended Posts