Routasydän Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 Mozda, ne odgovara mi kubikaza ovog motora, imam bolju kombinaciju za duplo jaci motor, ako mi to ne uspe onda cu morat da uzmem ovaj sa slike. Za sad samo vezbam na njemu za polaganje. Inace vidim da se svidja zenskoj populaciji..... ili to mozda nije zbog motora
Tanya Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 Pa lepo ti stoji i ovaj, jos da smrsas petnaestak kg, kupis dobre bajkerske cizme i jaknicu i super si
Night's Blood Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 Inace vidim da se svidja zenskoj populaciji..... ili to mozda nije zbog motora Kako kome, ja sam samo fan motora.
Routasydän Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 Pa lepo ti stoji i ovaj, jos da smrsas petnaestak kg, kupis dobre bajkerske cizme i jaknicu i super si Kad bi smrsao 15kg izgledao bih kao da sam pobegao iz Jasenovca! A najkerske cizme i jasha nisau problem, ali o tom potom, ovo je bilo klasico pozerisanje, zar je trebalo i kacigu da metnem?
Tanya Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 Nesto si mi se ubucio mnogo Pa ako ces da pozerises sa motorom, onda pozerisi kako valja. Bez jakne i cizmi nista Anyway u Vrscu je nedavno odrzan skup ljubitelja bmw motora, ne znam dal je neko od vas bio? Bilo je mnogo ljubitelja iz Srbije
Routasydän Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Malo da osvezim temu ..... danas sam kupio motor :D :D U pitanju je Sprint Challenger, znaci "V" mashina, sutra mi ga lik dovozi na gajbu posto ja jos uvek nisam polozio, a i nemam kacigu i opremu za ovo vreme. Cim ga ususkam u garazu slikam pa postujem ovdi :)
Feniks . Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Neka je sa srecom Eto mene vrlo skoro kod tebe, pa da vidis i moju novu masinu...i da to proslavimo, kako red nalaze Pa mozemo da se pozerisemo po tvom gradu, a i po okolini
Zen Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 (edited) @ Rout Ne mogu da verujem da se premisljam. Juce sam gledala neki sajt i ono... Mozda odustanem od Rebelke u korist nekog endura. Ipak. No, ima vremena pa cu vec odluciti.. Problem je i kubikaza, do 2000 evra je lako naci 500+, a enduraca od 250 skoro i da nema. Naravno samo japanci dolaze u obzir. Odlepila sam na CRF 230L ali nisam se nesto odusevila rezultatima pretrage i mislim da je trenutno van moje finansijske konstrukcije . A garaza nije problem, vec je imam, samo je treba napuniti Edited October 25, 2009 by Smorock
Josif Visarionovič Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Uf,ja bi tako provozao onaj novi Ducati sto za 5 sekundi stize do 200
Routasydän Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Pa znas sta, enduro nije enduro ako nema bar 500ccm, nekako nije to to ako je mala kubikaza. Recimo meni se svideo BMW F650 a nije uopste preterano skup, jako lep motor. A takodjer i kawasaki KLE, on ima 500ccm i uopste nije skup. A sto se tice kruzera/copera baci malo pogled i na Kawasaki EN, takodjer nije mnogo skup, ima 500ccm a izgleda kao zver Sutra cu, valjda, da okacim fotke mog novog ljubimca
Zen Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 (edited) Znam, ali ja sam pocetnik kapiram da mi je 500cc previshe. Edited October 25, 2009 by Smorock
Routasydän Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Probaj, nista te ne kosta pa ces i sama videti da li je previse, a ja mislim da itekako NIJE previse Ako vec volis enduro, mislim da je KLE prava stvar, nije previse velik, moze devojka da ga vozi, a dovoljno je jak i pouzdan da sa njim mozes da ides i na duga putovanja bez problema.
Zen Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Pa jes, ako pashe onda da bez razmisljanja uzmem Transalp i da pevam
Routasydän Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Odlican izbor. I meni se Transalp jako svidja, mnogo vise od preterano cenjene Afrike Mislim dobra je Afrika, odlicna, ali ti likovi sto je voze su tako dosadni da se coveku smuci taj motor Gori su od vozaca Golfa II :)
Zen Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 (edited) Odlican izbor. I meni se Transalp jako svidja, mnogo vise od preterano cenjene Afrike Mislim dobra je Afrika, odlicna, ali ti likovi sto je voze su tako dosadni da se coveku smuci taj motor Gori su od vozaca Golfa II :) I jos ne daj boze da pored Afrike kupe i Golfa 2 i da su Bosanci pride :haha: A Transalpe ima do 2000evra kakve hoces Edited October 25, 2009 by Smorock
Josif Visarionovič Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 E ovo je motor,penje se kao koza 1 1
Zen Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 (edited) @ Rout naravno kad smo kod dosadnih ljubitelja Afrike , ovaj link sam dobila juce http://www.advfactory.com/index.php?id=includes/galeria_zdjec Odlicno je! Edited October 25, 2009 by Smorock
Routasydän Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Super su fotke Inace na BJB ima jako mnogo lepih putopisa sa fenomenalnim fotkama
Doom Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 http://www.advrider.com/forums/ btw.: http://www.youtube.com/watch?v=CrR_tupGku8
shupak Posted January 30, 2010 Report Posted January 30, 2010 E ovo je motor,penje se kao koza eee sad mi sline cure :D odlicna pila!!! jel imas set guma za shumu pa mijenjas ili samo uzivas po krivudavim planinskim cestama. meni su na listi zelja KTM(bilo koji), Husberg(bilo koji) i Aprilia dorsoduro 750 , vald ce nesto uletit
Zen Posted August 12, 2010 Report Posted August 12, 2010 malo nam je tema uginula Hhehe evo old but good , polozila za A korak blize dakle....
Routasydän Posted August 13, 2010 Report Posted August 13, 2010 Hhehe evo old but good , polozila za A korak blize dakle.... E pa cestitam, ja cu na jesen, ne cima mi se po ovoj vrucini
Recommended Posts