Face Of Melinda Posted July 6, 2016 Report Posted July 6, 2016 Gorbi davaj album i ne drobi Kupio si me kod Moontower dela Quote
Angelystor Posted July 7, 2016 Report Posted July 7, 2016 Na prvo slušanje superiška album. Nije što je mlaka i spora godina, ali bez problema će mi u top5 barem, već se čuje. Što kaže Grobko gore, dosta slično prvom, ali po meni ima podovoljno proggy twistova i interesantnosti da ne bude osećaj da slušaš opet isti album. Još uvek uspevaju da im pesme od 3-4-5 minuta zvuče kao neke editovane verzije pesama od 12-13 minuta ("God Of Ruin" npr.). Quote
Angelystor Posted July 19, 2016 Report Posted July 19, 2016 WHEN THE FEELING DIES Mila majčice kako sam se popalio na ovaj album. Sad prošli vikend pičio kolima za Kš pa celu Witherdiscog obrnuo (taman trajanje), i tako mi sve lepo teklo, sas sve obradama, pomišljam kako gre'ota ako budu još nešto nekad izdali Jebeš ga, još par dana pa će, ali moram još malo da ispoilerujem. Prve dve pesme možda uzimam zdravo za gotovo, ali su mi samo neki intro u ono što ide dalje. Prvo ceo deo od Rapture Ballet pa do God Of Ruin tako dobro jebeno sastavljeno i genijalno teče, ono što mi je možda glavna prednost u odnosu na prvi album je ovde mnogo bolji flow. "Idols" je možda očigledna hitić pesma, ali sa druge strane u ovom rasponu pesama što pomenuh maltene svaka može da mi bude najbolja na albumu. Bila mi "God Of Ruin" u početku, sad mi već "Marionette" se šepuri na vrhu. Kao neka najkonciznija i najhitičnija doom/death pesma ikada. A onda sa druge, krajnje strane, naiđe naslovna, monumentčić od 16 minuta (pripoji mi se i outro uvek), koja je, da se razumemo isto super, lep primer kako napraviti dužu pesmu da drži pažnju i sa pregrštom ideja, samo mi se izdvaja iz ovog niza kao entitet za sebe. Za sad zasigurni jaki #2 metal album godine. Quote
Grobodan Posted July 19, 2016 Report Posted July 19, 2016 Prve dve su hitcine samo takve bre, bre! One te uvedu odmah u sevdah i onda od Rapture Ballet ide proggy zezanje. Album je totalni slow burn, svaki put kad se obrne sve je bolji, i meni dosao do pozicije fenomenalnog. Jedino mi se ne svidja omot koji je kao za neki trecerazredni power metal sa pocetka dvehiljaditih, posebno kad se uporedi sa genijalnim sa prvog... ostalo bonbon. Jbg izvinjavam se i ja, sledeci post je link. Quote
Grobodan Posted July 20, 2016 Report Posted July 20, 2016 A isti dan izlazi Hammers of Misfortune, eto ti Lazare radosti. Quote
aRmatuRa Posted July 20, 2016 Report Posted July 20, 2016 192kbps.http://www.mediaboom.org/454948-witherscape-the-northern-sanctuary-2016.html Quote
Angelystor Posted July 20, 2016 Report Posted July 20, 2016 HoM ne postoji za mene Odjebali poziv za svirku, šta? Quote
Grobodan Posted July 20, 2016 Report Posted July 20, 2016 Zbog vokala, ne pratis fabulu Mada ovaj brt vise lici na Skalcija na novom nego na proslom Quote
Angelystor Posted July 20, 2016 Report Posted July 20, 2016 Otišao baš do HoM teme, i nema neke fabule. A Skalcija nema evo već 10 godina maltene. Quote
Grobodan Posted July 20, 2016 Report Posted July 20, 2016 Pa kad je izasao prosli album, secam se i ja da je rekao da ne moze vise da slusa bend jer nema Skalzija. Quote
Angelystor Posted July 20, 2016 Report Posted July 20, 2016 Nego, sa jednog neosnovanog hejta bih se nadovezao na drugi: Jedino mi se ne svidja omot koji je kao za neki trecerazredni power metal sa pocetka dvehiljaditih, posebno kad se uporedi sa genijalnim sa prvog... ostalo bonbon. Meni su bre coveri isti, samo mislim da je razlika kod tebe što ti boje na Inerhitance mnogo više prijaju :] A sa treće strane, EP ima užas cover Quote
azal Posted July 21, 2016 Report Posted July 21, 2016 smeta mu sto omot ne lici na neki bugarski king diamond best of vec na rhapsody ali da HoM bez Skaliza kao tiganj bez drske Quote
azal Posted July 21, 2016 Report Posted July 21, 2016 AJMO KURVE http://www.mediaboom.org/454948-witherscape-the-northern-sanctuary-2016.html Quote
In The Flesh Posted July 21, 2016 Report Posted July 21, 2016 Brate 192kbps.http://www.mediaboom...tuary-2016.html Quote
ShinigamY Posted July 21, 2016 Report Posted July 21, 2016 Rapture Ballet - curnuo sam kakva pesma. Quote
azal Posted July 21, 2016 Report Posted July 21, 2016 Marionette isto ludnica. refren je 80s Rush plays death/doom Quote
ShinigamY Posted July 21, 2016 Report Posted July 21, 2016 To to Divinity takodje melje fantasticno. Albumcina jebote, Swanö nikad da omane Quote
Phallusifer Posted July 21, 2016 Report Posted July 21, 2016 Swanö nikad da omane Pa jbg kad je car najveci Quote
Grobodan Posted July 21, 2016 Report Posted July 21, 2016 smeta mu sto omot ne lici na neki bugarski king diamond best of vec na rhapsody Kad je meni smetalo sto ista lici na Rhapsody? Quote
Recommended Posts