bradilko Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 solid wscape ep, mada mi je inheritance mnogo bolji. Quote
azal Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 ovaj ep ima jednu novu pesmu, akustik verziju stare i nekoliko obrada. nije bas za uporediti Quote
In The Flesh Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Ako se može porediti novi PoS sa prethodnima, može i ovo. Double standards. Quote
azal Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 ne moze ni to da se poredi. ali moze se lagano reci da je djubre Quote
In The Flesh Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Mogu se kladiti da ga nijesi ni poslušao Quote
Grobodan Posted December 19, 2014 Report Posted December 19, 2014 Odličan EP, sve pesme su stvarno vrhunski ispale a najdraže mi je što vidim da konačno neko praisuje late 80's eru Priesta koja je uvek zapostavljena nekako (da, ja volim i Turbo). Što se tiče Nightingale, Swano je stvarno odvalio, da ne preteram ali možda i najbolji Nightingale... Ova dva izdanja su me ubacila u mud da se trujem, revisitujem i otkrivam njegove razne projekte pa da probam malo da poguram diskusiju sa onim što sam obrtao ovih dana... DAN SWANO'S MOONTOWER - meni možda u top 3 njegovih projekata, sjajno STEEL - ovo beše nastalo za jedno popodne dok se snimao My Arms your Hearse? Šteta što nije zaživeo projekat, EP je stvarno feel good mjuza KARAOBUDJAN - e ovo nisam slušao pre i ne sviđa mi se, previše konfuzno ANOTHER LIFE - isto nisam slušao, vidim da na arhivama da je prog ali meni ima dosta i gothica na neki Type O način, najviše u glasu, baš prijatan album INFESTDEAD - stara Deicide like žurka, podsetilo me malo doduše i zašto je Deicide u tri naj DM benda ikad, The Desecration of Christ ODDYSEY - kao i nekad kad sam prvi put otkrio, nisam baš oduševljen, niti smrdi niti miriše Quote
Angelystor Posted December 19, 2014 Report Posted December 19, 2014 ANOTHER LIFE - isto nisam slušao, vidim da na arhivama da je prog ali meni ima dosta i gothica na neki Type O način, najviše u glasu, baš prijatan album E ja ovo baš danas obrnuo prvi put. Nije mi nešto mnogo leglo, too gay-melodic feeling...više za tebe rekao bih Quote
Grobodan Posted December 19, 2014 Report Posted December 19, 2014 Moraš da razumeš da kad pravi muškarac plače da je to najjača emocija Quote
Face Of Melinda Posted December 21, 2014 Report Posted December 21, 2014 Odličan EP, sve pesme su stvarno vrhunski ispale a najdraže mi je što vidim da konačno neko praisuje late 80's eru Priesta koja je uvek zapostavljena nekako (da, ja volim i Turbo). Što se tiče Nightingale, Swano je stvarno odvalio, da ne preteram ali možda i najbolji Nightingale... Ova dva izdanja su me ubacila u mud da se trujem, revisitujem i otkrivam njegove razne projekte pa da probam malo da poguram diskusiju sa onim što sam obrtao ovih dana... DAN SWANO'S MOONTOWER - meni možda u top 3 njegovih projekata, sjajno Sve stoji sto si rekao gore... Ali kada slusam Moontower koji me asocira na EoS i Crimson, obavezno ubacim u masinu i taj album... Predivnost... Inace dobro je Swano sa ovim Ep-em uradio, uvek ce se naci novi fan i zagrebati za obrade... medju njima i Gentle Giant obradu koja je takodjer dobra, ne znam za vas ali meni su zaista sve obrade dopale u Swanovom izvodjenju bez zamerki ikakvih Quote
bradilko Posted December 22, 2014 Report Posted December 22, 2014 ovaj ep ima jednu novu pesmu, akustik verziju stare i nekoliko obrada. nije bas za uporediti stoji. verovatno sam očekivao više death momenata, ovako mi više vuče na nightingale (što je logično, obzirom da su coveri). Quote
Grobodan Posted December 24, 2014 Report Posted December 24, 2014 Ko mi da link za Total Terror - Total Terror, Swanov crust album, dobija moju dnevnu dozu pluseva! (ne koristim soulseek ) Quote
Angelystor Posted December 24, 2014 Report Posted December 24, 2014 Evo ti flac http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4517682p pa ga konvertuj po potrebi 2 Quote
Night Prowler Posted December 24, 2014 Report Posted December 24, 2014 http://www53.zippyshare.com/v/52031572/file.html 2 Quote
Kumodraski Vo Posted December 24, 2014 Report Posted December 24, 2014 Ala jebe ovaj Total Terror, kad bi bar znao sta se deru Quote
Kumodraski Vo Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 Reizdaju Khaooohs & Kon-fus-ion na vinilu Quote
Grobodan Posted May 6, 2016 Report Posted May 6, 2016 Ja sam vec bio u fazonu da ih spamujem po fb, obecali su album jos prosle godine. Bring it on 1 Quote
azal Posted May 6, 2016 Report Posted May 6, 2016 prvi nisam skinuo sa telefona otkad je izasao Quote
Face Of Melinda Posted May 7, 2016 Report Posted May 7, 2016 Jedva cekam, moram da priznam da sam pratila sve gluposti koje su kacili na fejs, sa sve lajkovanjem slika gde se idiotisu Quote
Talvi Posted May 7, 2016 Report Posted May 7, 2016 infestdead remaster: http://www.mediaboom.org/450536-infestdead-satanic-serenades-2cd-remastered-compilation-2016.html Quote
Recommended Posts