Platishica Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 Volela bih da cujem vase misljenje o ovoj pesmici jer ima tendenciju da postane nesto vise od reci i emocija na papiru..... Nemojte bas biti grubi sa komentarima .... Danima, godinama nesto je trazila nesto je cekala necemu se nadala. Svaki dan postajao je prazniji sa svakom novom kisom oblak tamniji. U ludom cekanju sve se izbrisalo sve otalo nebitno postalo i mali suncev sjaj sad je nevazan jer u njenom zivotu vise nema nicega na tom putu negde se izgubila vise ne zna ni sta je trazila. Zivot prolazi pored nje kao da ni ne postoji vise ne zeli ni da se bori shvativsi da sve sto zelela je sa njim nestalo je. Vreme se ne moze vratiti da li ce ikada shvatiti A i kada bi pronasla svoje snove zelela bi neke nove jer njena zvezda je ugasena u vecnoj tami izgubila je vid ne bi znala da je spasena oko nje,zauvek je zid ...
nstakic Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 Volela bih da cujem vase misljenje o ovoj pesmici jer ima tendenciju da postane nesto vise od reci i emocija na papiru..... Nemojte bas biti grubi sa komentarima .... Danima, godinama nesto je trazila nesto je cekala necemu se nadala. Svaki dan postajao je prazniji sa svakom novom kisom oblak tamniji. U ludom cekanju sve se izbrisalo sve otalo nebitno postalo i mali suncev sjaj sad je nevazan jer u njenom zivotu vise nema nicega na tom putu negde se izgubila vise ne zna ni sta je trazila. Zivot prolazi pored nje kao da ni ne postoji vise ne zeli ni da se bori shvativsi da sve sto zelela je sa njim nestalo je. Vreme se ne moze vratiti da li ce ikada shvatiti A i kada bi pronasla svoje snove zelela bi neke nove jer njena zvezda je ugasena u vecnoj tami izgubila je vid ne bi znala da je spasena oko nje,zauvek je zid ... dobra poezija,malo samoubilacka ali zanimljiva,STAKMEN
Platishica Posted October 14, 2007 Author Report Posted October 14, 2007 Hvala hvala evo imas pivce od mene
punk's not dead Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 Nije loshe. Mogla bi da je produzis malo.
Platishica Posted October 15, 2007 Author Report Posted October 15, 2007 Nije loshe. Mogla bi da je produzis malo. Hvala za komentar! Mada tesko da mogu da je produzim, ipak to je bio trenutak inspiracije, ono sto je napisano to je to, ne bih mogla sad nasilu ili naknadno da dodajem jer je ta emocija vec prosla
Minerva_SD Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 Bez ljutnje, ali treba mnoooogo rada na tome da bi postalo dobro...
Platishica Posted October 15, 2007 Author Report Posted October 15, 2007 Bez ljutnje, ali treba mnoooogo rada na tome da bi postalo dobro... Naravno, bez ljutnje, uvazavam svako misljenje!
Dementia Posted December 30, 2007 Report Posted December 30, 2007 Svako ima svoje misljenje,,,,,,,,ali se meni svidja tvoja pesma!!! :wub: Iskrena je!Volim ovakve pesme...
The Prince of Dorkness Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 Volela bih da cujem vase misljenje o ovoj pesmici jer ima tendenciju da postane nesto vise od reci i emocija na papiru..... Nemojte bas biti grubi sa komentarima .... Danima, godinama nesto je trazila nesto je cekala necemu se nadala. Svaki dan postajao je prazniji sa svakom novom kisom oblak tamniji. U ludom cekanju sve se izbrisalo sve otalo nebitno postalo i mali suncev sjaj sad je nevazan jer u njenom zivotu vise nema nicega na tom putu negde se izgubila vise ne zna ni sta je trazila. Zivot prolazi pored nje kao da ni ne postoji vise ne zeli ni da se bori shvativsi da sve sto zelela je sa njim nestalo je. Vreme se ne moze vratiti da li ce ikada shvatiti A i kada bi pronasla svoje snove zelela bi neke nove jer njena zvezda je ugasena u vecnoj tami izgubila je vid ne bi znala da je spasena oko nje,zauvek je zid ... pa draga moja sa ovakvom patetikom si me podsetila na mog druga... ako te je dragi ostavio mogu i da vas upoznam slatko je, jos si mlada, bice...... ne daj da non stop pada kisica
Peti.Maj Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Volela bih da cujem vase misljenje o ovoj pesmici jer ima tendenciju da postane nesto vise od reci i emocija na papiru..... Nemojte bas biti grubi sa komentarima .... Danima, godinama nesto je trazila nesto je cekala necemu se nadala. Svaki dan postajao je prazniji sa svakom novom kisom oblak tamniji. U ludom cekanju sve se izbrisalo sve otalo nebitno postalo i mali suncev sjaj sad je nevazan jer u njenom zivotu vise nema nicega na tom putu negde se izgubila vise ne zna ni sta je trazila. Zivot prolazi pored nje kao da ni ne postoji vise ne zeli ni da se bori shvativsi da sve sto zelela je sa njim nestalo je. Vreme se ne moze vratiti da li ce ikada shvatiti A i kada bi pronasla svoje snove zelela bi neke nove jer njena zvezda je ugasena u vecnoj tami izgubila je vid ne bi znala da je spasena oko nje,zauvek je zid ... prebrodi depresiju.
PLISH Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 pa draga moja sa ovakvom patetikom si me podsetila na mog druga... ako te je dragi ostavio mogu i da vas upoznam slatko je, jos si mlada, bice...... ne daj da non stop pada kisica Platishica sam inace ja...PLISH sad,onaj nick je nesto zakazao...newermind.... Kisica je davno prestala da pada,sada samo ponekad udari grom iz vedra neba Pozdravi druga,pa ako hoce mozemo zajedno da patetisemo
Gabrielle Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 ako je ovo zaista iscupano iz tvojih dubina i preneto na papir...onda je zabrinjavajuce znam da covek manifestuje svoje unutrasnje stanje u periodu jakih emocija,ali ovo je malo vise od toga...nisi valjda zaista ovoliko pesimisticna?!
The Joker Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 Hmmm...pesma je jako jako lepa,emocionalno vrlo bogata,ali nekako deza vu...
AstralliS Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 znam da covek manifestuje svoje unutrasnje stanje u periodu jakih emocija,ali ovo je malo vise od toga...nisi valjda zaista ovoliko pesimisticna?! Njoj je samo čaša do pola prazna...
Vozd Jovan Pogani Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 Sta mislim... Sto je najgore nista... 1
Recommended Posts