Zazidar Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 ... pacovi su siti bebe vishe nema ostao je samo jedan mali skelet nema vishe placha, prljavih pelena mozhe da se spava idemo u krevet :> ... Ovo je moj prvi poqshaj pisanja poezije za decu pa ne ochekujem preterane uspehe . kako vam se dopada?
Zazidar Posted October 17, 2007 Author Report Posted October 17, 2007 У кревет са пацовима? Бора Чорба Shta? On je napisao neshto slichno?
gavrosaurus Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 "У болници пацови појели бебе Убио прво жену па себе."
VOJVODA Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 ... pacovi su siti bebe vishe nema ostao je samo jedan mali skelet nema vishe placha, prljavih pelena mozhe da se spava idemo u krevet :> ... Ovo je moj prvi poqshaj pisanja poezije za decu pa ne ochekujem preterane uspehe . kako vam se dopada? Za kakvu tacno decu ti ovo pises?
Zazidar Posted October 17, 2007 Author Report Posted October 17, 2007 Ovo je namenjeno budutjim metal generacijama sada trenutno u odrastanju Mnogo je umetnika radilo na tu temu... pacovi i bebe, neobjashnjiva vechna i tragichna ljubav izmedju ta dva stvora. Ume to lepo da inspirishe @Nimfadora - a ti si neka hejterka, nishta ti ne valja :> ? Znash, poezija ne mora obavezno da se bavi ozbiljnim temama( pa chak ne mora da ima veze s mozgom). Mnogi veliki pesnici su radili ovakve i josh gore stvari... Chisto za primer, prochitaj ovo : U ŠPAJZU U špajzu ima jedan sira a parcov jede toga sira bez obzira A parcov jede toga sira i baš ga njega mnogo briga uglavnom da je njemu stiga Al u taj parcov dođe boles pređe u njega iz taj sira i počme ga deranžirat I počme njega deranžirat i deranžirat i deranžirat svakog dana deranžirat Boli parcova njegov stomak kao da ima jedno stvrdlo i misli da će umreti odma Možem misliti kako mu je u njegov stomak kad ga vrti Dushan Radovic Dreamer? hmm... znamo se?
Rüzgar /değişik/ Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 Jes` da je offtopic, znamo se. Avatar te odao.
Face Of Melinda Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 Tako gothicarke uspavljaju svoju decicu... moj sestric se lozi na ovo vrapcici
Minerva_SD Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 (edited) @Nimfadora - a ti si neka hejterka, nishta ti ne valja :> ? Znash, poezija ne mora obavezno da se bavi ozbiljnim temama( pa chak ne mora da ima veze s mozgom). Mnogi veliki pesnici su radili ovakve i josh gore stvari... Chisto za primer, prochitaj ovo : U ŠPAJZU U špajzu ima jedan sira a parcov jede toga sira bez obzira A parcov jede toga sira i baš ga njega mnogo briga uglavnom da je njemu stiga Al u taj parcov dođe boles pređe u njega iz taj sira i počme ga deranžirat I počme njega deranžirat i deranžirat i deranžirat svakog dana deranžirat Boli parcova njegov stomak kao da ima jedno stvrdlo i misli da će umreti odma Možem misliti kako mu je u njegov stomak kad ga vrti Dushan Radovic hmm... znamo se? Nisam, samo poezija mora biti čista, jednostavno, da bi ušla u književost koja se piše velikim početnim slovom, mora da ima duh i formu i smisao... Svako može da žvrlja svašta, ali to neće biti poezija koja ostavlja trag u književnosti... Edited October 17, 2007 by Nimfadora
Zazidar Posted October 18, 2007 Author Report Posted October 18, 2007 nisam ja ni ochekivao da tje ovo stvarno utji u bukvar :>. Nego, evo malo goth poezije : " Life is bitter it's down the shitter that's why I want to die I was down, way underground when I wanted but to fly so I prefer to be under lots of dirt - six fit Then I';ll be a winner couse life is bitter and death is sweet..."
Salvation Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 Brate i ti onda ides i pljujes ljudima po ostalim temama... sta reci? Vojvoda makar ima dovoljno smisla da ne baca svoju 'poeziju' po forumu.
Zazidar Posted October 19, 2007 Author Report Posted October 19, 2007 slow down... Kad sam ja nekoga napljuvao? Ajde, reci mi molim te... Ovo sam otvorio da bih postepeno krenuo sa izbacivanjem "poezije" sa sve vetjim i vetjim navodnicima . A onda tje mozhda i imati smisla...
Recommended Posts