WIZARD OF GORE Posted May 31, 2010 Report Posted May 31, 2010 pa dvoumio sam se na koji fest da zapalim ovog leta, na Obsin bih išao solo, al za DFOA imam društvo tako da....odluka je lako pala Quote
Speed_Dead Posted May 31, 2010 Author Report Posted May 31, 2010 a pa onda do jaja u svakom slucaju, jbg ja bi muda dao za Obsin ove god (DRI, Rompeprop, Kripl nastards, vrld daunfol, hemoredz, dum itd) al pare su problem, ima neka ekipa koja me zvala da idemo kombijem zajedno al mora se spremi nekih 200 eura kojih nemam skupoca Quote
WIZARD OF GORE Posted May 31, 2010 Report Posted May 31, 2010 200€ za prevoz samo ili je tu još nešto uračunato(ulaznica možda, pošto mi se čini da je kamp besplatan)? ja ću potrošiti više od 300€ za tri dana u Nemačkoj jebiga jednom se živi mada, svojevremeno sam trošio i više Quote
Speed_Dead Posted May 31, 2010 Author Report Posted May 31, 2010 Pa mislim da je to prevoz i karta za sve dane. nije skupo al ja neradim pa nemam ni odakle da skupim sifra "lenjivac" Quote
Recommended Posts