Mita Posted September 22, 2014 Report Posted September 22, 2014 ja zadovoljan, jeste sporija ali je dobra Quote
BLAGOJE Posted September 22, 2014 Report Posted September 22, 2014 pa jebem ti cak i solo ubija Quote
BLAGOJE Posted September 22, 2014 Report Posted September 22, 2014 sad jedino ostaje bojazan da su ubjedljivo najbolju izbacili,mada me tjesi sto je svega 3 min pa je birana zbog hajpa mada je dovoljno i ovo za mene,jer ovo je cista jebena perfekcija Quote
oʞɾoƃ Posted September 22, 2014 Author Report Posted September 22, 2014 dobra je pesma, nije SOTS kvalitet ali valja Tompin vokal nažalost dosla oslabio, čak i uz svu produkciju Quote
Berliner Posted September 22, 2014 Report Posted September 22, 2014 dobra je pesma, nije SOTS kvalitet ali valja meni je pesma bolja od sots proseka jebes sve i've said it malo bolja... od proseka... (ne od monstruma tipa world of lies) 1 Quote
oʞɾoƃ Posted September 22, 2014 Author Report Posted September 22, 2014 Meni je taj album savršen od prve do poslednje sekunde, tako da mi prosek ništa ne znači Quote
BLAGOJE Posted September 23, 2014 Report Posted September 23, 2014 borko laze,izuzetno je SOTS kvalitete,samo drugacije a tompin vokal je odlican,tj bitna je njegova strast,to sto ne zvuci vise kao napaljeni 22godisnjak je druga prica jebacu vam majku 1 Quote
Lou Posted September 23, 2014 Report Posted September 23, 2014 Ako su sve pesme na ovom nivou, biće to uspešan povratak. Tompa meni zvuči do jaja, nije isti glas, ali se oseća strast, ima jačine izraza. Quote
azal Posted September 24, 2014 Report Posted September 24, 2014 meni on zvuci do jaja kad je sjeban. sa The Great Deciever, recimo. Quote
Lou Posted September 24, 2014 Report Posted September 24, 2014 Ista priča kao za Pig Destroyer. Quote
I'm Calmer Than You Are Posted October 3, 2014 Report Posted October 3, 2014 Nije bas da su zajebali Carcass sa ovim comeback albumom, ali su pretty damn close. 13 pesama ujednacenog kvaliteta, nema himni ala TSD ili SOTS, ali nema ni fillera, druga polovina albuma mozda i bolja. Quote
BLAGOJE Posted October 3, 2014 Report Posted October 3, 2014 (edited) daj picko link da te ne kunem Edited October 3, 2014 by BLAGOJE Quote
I'm Calmer Than You Are Posted October 3, 2014 Report Posted October 3, 2014 o jadu ćeš se zabaviti s tim Quote
Grobodan Posted October 3, 2014 Report Posted October 3, 2014 Taj neki fazon. Mene je na prvu loptu strašno smorio jer su ipak očekivanja bila previše nerealna, kad sam ga malo islušao shvatio sam da je ipak dobar album, sviđa mi se što nisu razglabali nešto nego 43 min i ćao zdravo. Quote
Grobodan Posted October 9, 2014 Report Posted October 9, 2014 (edited) Moram da se ispravim malo... Ne da je dobar nego je odličan album, zarazan je kao ebola, svaka pesma puna onih melodija koje samo AtG mogu da napišu. Slušam ga dozirano kao antibiotik, par puta dnevno. U ravni Carcassa. Edited October 9, 2014 by Grobodan Quote
I'm Calmer Than You Are Posted October 9, 2014 Report Posted October 9, 2014 100% tako. Juce uradio sjajan intervju sa Andersom, okacicu uskoro. Quote
Grobodan Posted October 9, 2014 Report Posted October 9, 2014 Najbolje ga je Tompa negde opisao, rekao da ako su sa SotS radili svoj Reign in blood ovo im je South of heaven i stvarno je tako. Atmosferičniji, malo sporiji ali i dalje razbijački i 100 % AtG. Quote
I'm Calmer Than You Are Posted October 9, 2014 Report Posted October 9, 2014 Otidji na youtube da pogledas the making of SOTS documentary (ako vec nisi), cuces gomilu interesantnih stvari. Tompa opisuje u sitna crevca. Quote
Recommended Posts