Jump to content

Recommended Posts

Posted

sad jedino ostaje bojazan da su ubjedljivo najbolju izbacili,mada me tjesi sto je svega 3 min pa je birana zbog hajpa

mada je dovoljno i ovo za mene,jer ovo je cista jebena perfekcija

Posted

dobra je pesma, nije SOTS kvalitet ali valja

meni je pesma bolja od sots proseka jebes sve i've said it

malo bolja... od proseka... (ne od monstruma tipa world of lies)

• Upvote 1
Posted

borko laze,izuzetno je SOTS kvalitete,samo drugacije

a tompin vokal je odlican,tj bitna je njegova strast,to sto ne zvuci vise kao napaljeni 22godisnjak je druga prica

jebacu vam majku

• Downvote 1
Posted

Ako su sve pesme na ovom nivou, biće to uspešan povratak. Tompa meni zvuči do jaja, nije isti glas, ali se oseća strast, ima jačine izraza.

• 2 weeks later...
Posted

Taj neki fazon. Mene je na prvu loptu strašno smorio jer su ipak očekivanja bila previše nerealna, kad sam ga malo islušao shvatio sam da je ipak dobar album, sviđa mi se što nisu razglabali nešto nego 43 min i ćao zdravo.

Posted (edited)

Moram da se ispravim malo... Ne da je dobar nego je odličan album, zarazan je kao ebola, svaka pesma puna onih melodija koje samo AtG mogu da napišu. Slušam ga dozirano kao antibiotik, par puta dnevno. U ravni Carcassa.

Edited by Grobodan
Posted

Najbolje ga je Tompa negde opisao, rekao da ako su sa SotS radili svoj Reign in blood ovo im je South of heaven i stvarno je tako. Atmosferičniji, malo sporiji ali i dalje razbijački i 100 % AtG.