Atheist Posted November 20, 2014 Report Posted November 20, 2014 Lazo, aj ih dovedi... sigurno ne traze mnogo vise on FW-a. Quote
Night Prowler Posted November 21, 2014 Report Posted November 21, 2014 http://www.setlist.fm/setlist/at-the-gates/2014/klubi-tampere-finland-3bcda4cc.html Quote
Kumodraski Vo Posted January 3, 2015 Report Posted January 3, 2015 Ne znam kako je vama ljudi ali mene novi i dalje radi do jaja. Vrhunski album, mozda je nekome predugacak ali meni je to bas pozitivno - kad se zavrsi neka stvar onako sa nekim instrumentalom ili uopste zvuci kao da je kraj albuma u pitanju, tad krljne neka rifcina Jako bi voleo da ih vidim uzivo u skorije vreme. Quote
-Mare Posted January 3, 2015 Report Posted January 3, 2015 (edited) ^ Odlican album u svakom smislu po mom misljenju, bas ga cesto okrecem. Uzivo su predobri, verovatno najbolji koncert na kom sam bio do sada. Hiruski precizno odsvirano mada je Lindberg malo slabiji na vokalu - omatorio je sa te strane mada je lud kao struja generalno. Bec, sad u decembru. Prepuna Arena. Edited January 3, 2015 by -Mare 1 Quote
Kumodraski Vo Posted January 3, 2015 Report Posted January 3, 2015 Uh brate mogu da zamislim kako je bilo Steta to za Lindberga, ali brate sjajno je izvristao na albumu, nekako jos ocajnije blekerskije zvuci nego na Slaughteru. Quote
-Mare Posted January 3, 2015 Report Posted January 3, 2015 Haha i meni je dobro legao vokal na albumu bas zbog toga. Ne zvuci lose uzivo bas naprotiv ali mi se ipak cini da ne uspeva da izvuce vokal sa albuma, prilicno mi deluje istroseno u nedostatku bolje reci. Quote
Kumodraski Vo Posted January 3, 2015 Report Posted January 3, 2015 Jbg ne znam kakav zivot vodi, ali nije toliko mator. Quote
oʞɾoƃ Posted January 4, 2015 Author Report Posted January 4, 2015 Isto je tako zvučao i na Party Sanu 2011. Jbg, nije isto sa 22 i 40 Quote
Јарослав Posted February 25, 2015 Report Posted February 25, 2015 osvojili švedski Gremi za najbolji hard rok/metal album Quote
Kumodraski Vo Posted March 11, 2015 Report Posted March 11, 2015 http://www.metalinsider.net/touring/at-the-gates-and-voivod-release-split-7 Quote
Kumodraski Vo Posted March 11, 2015 Report Posted March 11, 2015 Jbg, atg pesma je vec kao bonus objavljena.. Quote
Јарослав Posted March 11, 2015 Report Posted March 11, 2015 (edited) što je još jedan razlog zašto si trebao na Voivod temu Edited March 11, 2015 by Јарослав Quote
Talvi Posted February 5, 2016 Report Posted February 5, 2016 EXIT http://nocturnemagazine.net/vesti/11810/gitarska-invazija-na-exit-dolaze-at-the-gates-anti-flag-cock-sparrer-i-borghesia Quote
kuruz Posted February 5, 2016 Report Posted February 5, 2016 i Cock Sparrer dolaze odo da vidim koliko su karte Quote
HUMAN Posted February 5, 2016 Report Posted February 5, 2016 Fuuuuck, zašto jebeni Exit!!!!!!! Jebeni smor od festivala, izcimao sam se za Slayer, RC( ), FnM, Fear Factory... ali stvarno ne znam da li ću imati snage ponovo da se jebavam po tvrdjavi, šetajući od stejdža do stejža... mislim da me samo par imena može odvući opet tamo, teško da je ATG jedno od njih... jbg vidćemo šta je još u ponudi! Quote
Talvi Posted February 5, 2016 Report Posted February 5, 2016 Zašto bi se jebavao od stejdža do stejdža? Vidiš šta te zanima i ćao, ne tera te niko da ideš okolo Quote
Chicken Little 420 Posted February 5, 2016 Report Posted February 5, 2016 upravo. plus, exit ima kesa za takve stvari, zasto da ne? Quote
HUMAN Posted February 5, 2016 Report Posted February 5, 2016 Zašto bi se jebavao od stejdža do stejdža? Vidiš šta te zanima i ćao, ne tera te niko da ideš okolo Pa vidiš, FF je najavljen oko 1h, a nije počeo pre 2h, drugo kad izdvojiš preko 3000din + prevoz do NS-a, ipak očekuješ da vidiš barem još nešto zanimljivo(msl ipak je festival u pitanju), a ne trećerazredne bendove iz bugarske - kažem samo par imena me može odvući ponovo tamo. Jbg. kad si mladji sve deluje mnogo zanimljivije, put, zajebancija, cirka... kad se setim 2008-me smo tamo otišli čisto iz zabave, ništa konkretno nismo išli da gledamo, bili Azazeli(ortaci) i Rotting Christ, čiji nešto i nisam fan, ali mladost ludost... prodje 8god, predješ 30-u pa ti sve mrsko... sem ako nije u pitanju npr. Bolt Thrower!!! Quote
Talvi Posted February 5, 2016 Report Posted February 5, 2016 A jebiga ako je tih sat vremena toliki problem, na eksplozicu bar možeš i da sedneš za one stolove i kuliraš nije mi jasan toliki hejt prema Exitu, što reče dragi kolega, je l' bi bilo bolje da ne dovode nikoga? nije to metal festival da dovodi 100 velikih imena, najveća poseta ide na druge vrste muzike, ali metalci stalno tripuju neku privilegovanost u odnosu na druge žanrove tamo Quote
Recommended Posts