Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted (edited)

jebote istina al kolko moras steroida da upumpas za onakve ruke i sise svaka njemu cast

"I'm Hercules" hihihi :) i covek je guverner, i oce da bude predsednik (nazalost ne moze jer nije rodjeni Amer) jebiga :I

Edited by didi
Posted

A i to sto ih upumpao u ruke i torzo a mozak mu je ostao relativno normalan(ali nista ne opravdava onu frizuricu) :P

Ameri su znali cim su videli da je on hercules a ima da se pomami cova da postane predsednik pa su doneli taj zakon :XD

Ko sto kaze u simpsonovima-I am elect to LEAD not to READ!!!ahahha

Posted

Znam da mnogi vole Svarcija, ali nisam medju njima. Meni je mon oduvek bio odvratan i zauvek ce tako i ostati, posebno posle ovog... Film nisam gledala jer me nikada nije interesovao, a posle ovog inserta me josh vishe nece interesovati. Prosto mi zao shto sam ikada troshila dragoceno vreme na gledanje Terminatora i Totalnog opoziva (mislim da se tako zvashe film).

Posted
Ajd' sad mi treba ona verzija filma u kojoj neki lik ima sinhronizovan glas umesto cika Arnolda Stronga(tako su ga creditovali u filmu zbog naglaska).Dacu pola carstva za tu verziju!Anybody? :rolleyes:

Koji ce ti to djavo???Ovo sa svarcijevim govorom je the real thing. :cool:

A ionako si cuo na kraju kada preko radija prica neki drugi lik(umesto arnija) :lol: