Jump to content

Recommended Posts

Posted

The realism of Call of Duty extends to:

* Firing the Desert Eagle at speeds even the terminator could not accomplish without breaking his fucking wrist.

* Taking a point-blank Desert Eagle shot to the face, and living.

* Knives that can penetrate through a player and hit the wall behind them, yet not kill them (oh wait, that's just the shitty engine they keep re-using).

* Grenades that drop out your ass when you die, only there for the sole purpose of giving faggots free kills.

* Shotguns that are incapable of killing someone from a range of 15 feet (4 meters), even though the effective range for most shotguns is 40 yards (36 meters).

* Running while firing the Barrett .50cal.

* Dogs taking a 5.56 round to the skull and getting up as if you had only nudged them.

* Taking down a helicopter with a 9mm pistol.

* Killing someone by throwing a flashbang at them that hits them.

* "Perks" that give the player special abilities. Such as shitting out a grenade when you just got buttraped.

* Taking several rounds to the face, ducking for ten seconds, and coming back up unharmed, or taking one 9mm round to the foot and dying in Hardcore mode.

* Respawning helicopter gunners and invincible pilots.

* Rabid dogs falling from the ceiling.

* Unusually large amount of gore.

* Magic helicopter deflection shields that can block Stinger missiles.

* Enemies calling in backup units out of brick walls.

* Lots of grenades - just like in a real war!

* Campers that sit in building all day secretly raping each other in the corner.

* A dozen guys taking on every known Communist in the world... and winning.

* AI that is plain shit only shooting and not doing any kind of real tactics besides you!

* Teammate AI that DON'T FUCKING DIE!!!!

* Dirty Arabs with no military training that can shoot the top inch of your head with an AK-47 from 400 yards (365 meters) THIS IS AMERICA FAGGOT DISREGARD THAT THEY BOTH SUCK COCKS while firing with full auto on

* Dumbass marines thinking they're the shit by using shotguns long range.

* Switching weapons fast enough (<1 second lolwut) to kill someone who in the real world has already pumped several hundred pieces of lead into your worthless body.

I just had to. :)

Posted
ja sam pokushavao dugo, ali nisam uspeo. koji god serial da upishem, prihvati ga, ali kada pokusham da se konektujem na server, izbaci me. kao, vec je u upotrebi.

aj ako znash na koju foru da to odradim, objasnimi. hocemo ortak i ja da igramo vec duze vreme.

Hm.. Pa jesi skinuo poslednji patch 1.7?! Bez njega ne mozes da igras online. I preporucujem ti nase krekovane servere, ne bi trebao da imas nikakvih problema.

• 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

Ovo je carski.. ok, aj na stranu sto su grafika i gameplay standardno dobri pa to samo po sebi ide kao preporuka igrici. Ali, wow.. just wow. Mozda je dodatna otezavajuca okolnost sto trenutno igram i dragon age (aka najbolju pc igru od baldura 2 sa jos boljom pricom od navedene) ali mislim da je infinity ward ovog puta zaista prejebao sam sebe po pitanju idiotluka price. Znaci, ovo je najretardiranija, najneuverljivija, naj-uvredljiva-za-inteligenciju prica ikad napisana u bilo kojoj video igrici (da, gluplje je od super maria) a i sire. Prosto, narativ igre uspeva da bude toliko jebeno glup da cete se smoriti cak iako je akcija kul. Sve u svemu igra je totalni fail.. bice i dalje zabavna posto je napucavanje uvek dobro i grafika je super ali realno najizvikaniji i najlosiji COD do sada..

Posted (edited)

Pa sad.. mislim, uvek oni imaju dobar lozacki gejmplej.. i druga polovina kampanje te bas drzi (ili, ajde, zadnja trecina). Grafika je takodje toliko dobra da prosto covek uziva u lokalitetima (pogotovo fallout-ovskom DC-u, he he. Sto se same akcije tiche i dalje je igra zaista sjajna, ali mislim, 5 sati u vrh glave traje + kao sto sam vec rekao prica je toliko over-the-top da bi se cak i tom klensi zagrcnuo.. e sad realno koliko je prica u CoD-u bitna to je vec subjektivno, mene je licno smorilo, ali ipak je igra dobra. Fora je samo sto je ovo najprodavanija igra u istoriji PC-a, pa gledano sa te strane predstavlja prilicno razocarenje.. ipak su sve CoD igre do sada bile odlicne, nije ni ova uzasna, samo je losija od ostalih :)

Edited by Salvation
Posted

Slazem se Salvation-om u potpunosti...igra je razocarenje,ali samo zbog toga sto smo od COD serijala navikli na savrsenstvo.A ova igra to nije.Negativne strane su zaista prekratak campaign,totalno debilna prica i to sto su 50% misija bezveze.U Modern warfare serijalu jeste bitna prica,jeste da je ovo fps,ali opet...medjutim,mislim da i ta prica ne bi bila toliki problem da su misije interesantnije i zanimljivije.Iako,mora se priznati da postoje sjajni momenti,pre svega u borbama u Washingtonu (ona scena kada sa balkona gadjas oklopna vozila,pa sam pogled na okolinu....oduzima dah)i onaj kraj kada se sibate sa Shepardom (genijalno uradjeno)kao i nekoliko jako dobrih misija...grafika je fenomenalna,prava umetnost.

Sve u svemu,ocekuje se treci nastavak (posto Price,Soap i Nikolai na kraju izvuku zive glave),a drugi deo moramo nazvati razocarenjem,posto je u poredjenju sa prvim delom i ostalim iz COD serijala jako slab.Ali,definitivno je treba odigrati.

• 2 weeks later...
Posted

Ja sam krenuo da igram, za sada jebe. Apelovao bih ipak da skinete (ko nije, a zeli) full (SKIDROW) verziju od 11GB, ja sam se zajebo i skinuo neku od 3 i nesto, zvuk i animacije izmedju misija su prejadne.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...