Zoidberg Posted November 25, 2009 Report Posted November 25, 2009 Sto je kul ona andrkavr misija kad ides i rokas civile 1
Sinstrel Posted November 25, 2009 Report Posted November 25, 2009 Instalirao sam juce. Ono je napad na oci i ushi jbte. Odlicno izgleda. Nisam igrao prvi deo pa mi je ovo kao novina. Igrao sam prethodne COD WW delove jer volim tu tematiku ali dobro izgleda i ova grozna buducnost. Inace ventilatori na GTX 260 se ubishe da ohlade karticu a ja za inat necu da smanjujem detalje pa ko duze izdrzi.
Simadin Posted November 25, 2009 Report Posted November 25, 2009 (edited) Predjoh. Super igra. Gameplay je dobar, a oni tipicni CoD zacini su mi mozda i najbolji ovde. I ja nisam imao utisak da traje toliko kratko, koliko se secam za otprilike slicno vreme sam presao i MW1. Moguce da se na netu vrte neki cudni ripovi.. nisam nastavio da igram tu ubogu verziju od 3 i nesto GB, ali znam da tu na pocetku nisam imao mogucnost da biram da li zelim da igram "uvredljive" misije, dok u full verziji to ima. Pa mi je palo na pamet da ste mozda bili uskraceni za neke delove u tom slucaju. Edit: voznja snowmobilima = Edited November 25, 2009 by Simm A)))
Sinstrel Posted November 27, 2009 Report Posted November 27, 2009 (edited) Whaaaaaat?! Presao sam igru. Jbte dva dana i to usputnog igranja i kraj?! Bash bzvz. Mislim igra je odlicno uradjenja, bash filmski ali ovo je prekratko bre. Edited November 27, 2009 by Sinstrel
darthmoog Posted March 13, 2010 Report Posted March 13, 2010 Battlefield Bad Company 2 >>>>> svaki call of duty ikada. 2
lemmy sixx Posted March 13, 2010 Report Posted March 13, 2010 Pffff,mozda u paralelnom univerzumu.Ovo sto do sada odigrah u Bad Company 2 (3-4 misije) je sranje.Precenjena igra,zbog grafike i toga sto mozes rusiti drvece i sjebavati zidove.
lemmy sixx Posted March 14, 2010 Report Posted March 14, 2010 Pa onda tako reci,ljudi ovde ne citaju misli.
darthmoog Posted March 16, 2010 Report Posted March 16, 2010 Opet meni je daleko bolji bc2 singleplayer nego mw2 singleplayer ali to je subjektivno...multiplayer vec nije haha.
Rehabilitovani Bagrem Posted March 16, 2010 Report Posted March 16, 2010 predjoh call novi pre nekog vremena,ok ali ko jebeni film da je kratko rodjace jebomultiplayer to je za picke
Triad_1 Posted May 14, 2010 Report Posted May 14, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=98BSroF_2sw&feature=fvst 1
Zoidberg Posted July 18, 2010 Report Posted July 18, 2010 Je l' se moze igrati Spec Ops sa narodnjakom? Ja i drug bi da igramo x)
Flash Of The Neon Light Posted August 9, 2010 Report Posted August 9, 2010 Stalno igram CoD 4, fenomenalan single-player još bolji multi-player... Ma EPIC igra , grafika odlična... Samo da mi je jača mašina da ga mogu goniti na većoj rezi i detaljima bez štekanja, ali šta ćeš ovako piči na 800x600 i low detaljima k'o onaj praistoriski CS.
Zoidberg Posted August 9, 2010 Report Posted August 9, 2010 Ako je tebi to sve odlicno na 8x6 i low, sta bi tek reko na high sa AA i vecom rezom x)
Flash Of The Neon Light Posted August 9, 2010 Report Posted August 9, 2010 (edited) Ako je tebi to sve odlicno na 8x6 i low, sta bi tek reko na high sa AA i vecom rezom x) Ma igru sam i uzeo zbog dobre grafike, vidio u internet caffeu da prijatelji igraju, pa reko da i ja probam, sad se zarazio EDIT : Mogu ja pokrenuti igru na high detaljima, ali mi šteka Edited August 9, 2010 by De Facto
Zoidberg Posted August 9, 2010 Report Posted August 9, 2010 Oce neko da igramo MW2 Spec Ops, cisto da probam dok se drug ne nastaluje? x)
Kumodraski Vo Posted April 29, 2017 Report Posted April 29, 2017 Do jaja.. Ono u cemu je cod i bio dobar..
ShinigamY Posted April 29, 2017 Report Posted April 29, 2017 Jos Battlefield da izbaci 1942 i milina, konacno da se udari na nostalgiju kako valja
Dark_Elf Posted May 1, 2017 Report Posted May 1, 2017 Sećam se kada sam prvi put igrao Call of Duty i kako mi je zujalo po ušima. Ništa, pređem ja igru i dođem do stadijuma kada bih je još igrao, ali ne baš celu. I onda dam sebi zadatak... reko.. krećem ponovo... najteži nivo.. paziću koliko mogu... ali kao i u realnom životu, ako izgnem - izginuo sam, i prestajem da igram. Krenem ja polako... puzim sve vreme.. roknem nekoliko švaba.. bacim bombu u bunker.. porokam ostale švabe.... Čistina... mora da se juriša na zgrade... ja i dalje puzim....i vidim drugove koji jurišaju, kako junački padaju pored mene.. i onda pomislim "pa zar sam tolika pička?" i krenem da jurišam i pucam ga zgradama... i pokosio me rafal... i to je to. 1 1
ShinigamY Posted May 2, 2017 Report Posted May 2, 2017 U Call of Duty kada pocinjes u sred bitke za Staljingrad, kada dobijas samo municiju, najbolji jebeni pocetak single player kampanje koja je jedna igrica mogla da igra.
Recommended Posts