Guest Razbijač-NAAĆI Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 ovo sam juce nasao u ''mungosu'', opako je. elita je prava. KVLT!nabavite ako smete ''With the Help of the Devil!'' hard core! ni najabriji nisu smeli da otvore temu o ovom kultu,pa sam ja tu. super album. Dimensiones Del Dolor-hit albuma Segunda Muerte-ovo je himna! Textovi su opako, dobri. polako shvatam latino sapunice. Jel vi volite ovaj bend? Jeste li culi za njega troo blesfemosi? A da se u boxerice niste izbrabonjali? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 gledao sam samo spot za pesmu "Segunda Muerte" i to mi je sasvim dovoljno kakva blasfemija pa to nije normalno....priznajem samo takve black metal spotove! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolflord Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 (edited) Za ovo nisam cuo ali cu pokusati da nadjem na netu neki album. Ako vec kazete da je tolika blasfemija, trebalo bi cuti. Edited October 26, 2007 by Wolflord Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shores Of Antartica Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 Slusao sam par pesama, nije lose. Ali covek nije tr00 podlegao je myspace-u http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...iendid=53563054 Ali ovo je zlo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 Ovo je smesno.Slila mu se krv u mozak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Interesantan momak, nema sta... Sto se latino bm-a tice moji favoriti su Bestial holocaust, mislim da i njih mozete naci u Mungosu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usud Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 E, kad sam ja ovo imao... Salim se... Davno sam ih jos slusao, nije lose, mada malo originalnosti im ne bi bilo na izmet... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 E, kad sam ja ovo imao... Salim se... Davno sam ih jos slusao, nije lose, mada malo originalnosti im ne bi bilo na izmet... Da. Za ono što Ebola krlja, treba malo više originalnosti...o bože. Meni je on skroz originalan. Bar ne skriva svoje psihičke poremećaje za razliku od nekih drugih troo bleckera,što je, priznaćeš vrlo originalno, a i very troo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 Nabavio sam Escucha A Los Muertos i Perpetua Fúnebre Gloria i ni malo mi se nije dopao na prvo slusanje.Ubio je onaj programirani bubanj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 Ovo je toliko nenormalno da trenutno nisam u stanju da dam komentar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 najkultniji spot ikada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Ovo je dobro za i uz sex.sto se pesma vise ubrzava i vama ritam ide brze,a sto on vise rice i urlice, riba sve vise pada u sekstazu.probajte, ja jesam, a stavio sam u playeru repeat all. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Brate, aj što mi je tebe, žao, al' što mi je tvoje ribe žao, ne mogu ti opisati... Jebanje uz Cryfemal... Sick fuck. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Brate, aj što mi je tebe, žao, al' što mi je tvoje ribe žao, ne mogu ti opisati... Jebanje uz Cryfemal... Sick fuck. Pa neko jebe i uz Funky G, Jašara...koja je razlika,bitch? Meni je Cryfemal nešto najzanimljivije i najinteresantnije što sam čuo. lik ima glas kao da ga deru živog, pravo umeće je miniranje takvog vajba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 Cryfemal interview Metal Sound Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 (edited) Čemu kockica na slici? The webmaster had cancer. Kult Najstrašniji engrish intervju, kult Edited January 26, 2010 by oʞɾoƃ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 Čemu kockica na slici? Nismo mi to stavili:) taku sliku je Vladimir jedino dobio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 Možda Ebola ima pussy. Hoćemo sliku bez kockice! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Možda Ebola ima pussy. Hoćemo sliku bez kockice! idi pitaj Vladimira (Vlada tepeša) znač da se on i ebola druže:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted June 24, 2020 Report Share Posted June 24, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts