diletaNT Posted October 23, 2007 Report Posted October 23, 2007 Serija prati dva plastična hirurga, najbolja prijatelja, njihove privatne živote, bizarne pacijente... Fotografija je jako dobra, kao i gluma, soundtrack odličan. Operacije su izuzetno relistično odrađene. Na trenutke se nekako previše trude da budu bizarni, ima nekih sapunačastih elemenata, ali je ipak jako dobra. Odgledao sam prve 2 sezone, trenutno gledam 3. Topla preporuka! Quote
Apeiron Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 Super je serija. Morbidan smek ala Six Feet Under, a slazem se sa vecinom pomenutog iznad. Quote
darthmoog Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 Gledao sam ovo kada sam bio u grckoj....samo par epizoda nazalost...cool je serija Quote
marcoman Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 dosadni su vise sa tim operacijama i klinikama i sranjima... Quote
BodyRemover Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 ima jebanje u prvoj epizodi.. tako sam i rim poceo da gledam Quote
Apeiron Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 ima jebanje u prvoj epizodi.. tako sam i rim poceo da gledam Da, iako je Rim iskreniji sto se sexa tice Quote
diletaNT Posted October 31, 2007 Author Report Posted October 31, 2007 dosadni su vise sa tim operacijama i klinikama i sranjima... Meni baš i nema neke sličnosti sa klasičnim "bolničkim" serijama. Baš naprotiv! Quote
Ultimate Bastich V.2. Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 Poceo sam da je pratim od ponedeljka ne znam od kada je pocela na na b92. Mogu samo reci da je veoma dobra, prva epizoda koju uhvatih onaj moj imenjak povalio dve zenske I dopada mi se sto pokusavaju da prikazu one operacije onako da izgledaju realno. Mene zanima samo jel neko ima seriju na dvd?Trazio danas kod pirata i jos je uvek nisu skinuli/ripovali/narezali.... Quote
Salvation Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 Odgledao sam samo jednu seriju ali je bila prilicno interesantna. Quote
Guest Bata Životinja Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 poslije prve epizode počinje samo da se srozava, serija bi bila mnogo bolja da je jedan ostao robot a drugi seksualni predator, a eno frajer juče priznao da ga je očuh seksualno maltretirao, što je meni dovoljno da kažem da je to posljednja epizoda koju sam pogledao, pošto sapunice ne gledam Quote
Azizam Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 hehe nije tako jednostavno, kao samo me zlostavljao pa bla da cela serija bude o tome nastavi da gledaš serija je ok meni se najviše svideo onaj trip sa glavama Quote
The Carver Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 Nema nishta dok se ja ne pojavim! Serija je jedna od najboljih, kakva crna sapunica... Quote
Guest Bata Životinja Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 patetika obična, raspravlja se o ''osećanjima'', a to ti je definicija sapunice. Tipa oni preispituju svoj život..... pitanje kojebi trebalo da tu bude glavno je kako da štreber i napaljenko sarađuju, a ne kako da štreber postane napaljenko, a napaljenko zlostavljani dječak povrh svega, srednjoškolski dio priče je .... da se čovjek ispovraća od patetike Quote
Jabba the Hutt Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 Serija je super, na momente brutalna, ima elemente crnog humora i sto je najvaznije stavčlja celu instituicutiju naroda koji zeli nesto da promeni u svom zivotu Quote
WoI Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 serija je kvlt verni pratilac od prve epizode Quote
Ultimate Bastich V.2. Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Serija postaje sve bolja i bolja, ono sa prenosenjem droge putem silikona, nikada mi nije palo na pamet da tako nesto moze da se izvede, pa onda ovaj nesrecnik od Kristian koji mora da bude caca onom crncetu, ma serija je vrh! Quote
Kakashi Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 Malo sam gledao usput na B92, ima dobrih momenata. Nije loš ni prevod imena serije. Quote
Guest Bata Životinja Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 dobro, ajde da priznam da postaje zanimljivije, ali više zbog toga što se sve manje pojavljuje teen dio serije. Quote
freya Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 E čula sam da je počela da se prikazuje kod vas na B92.Blago vama! A kod nas se završila. Inače OBOŽAVAM tu seriju!I totalno je kontroverzna a ponekad i morbidna(vidjećete).Puna je preokreta,iznenadjenja..Ne propuštajte je! Najbolje ni je to što su sve operacije live i što se sve vidi Quote
Bejbe Kompajler Posted February 21, 2008 Report Posted February 21, 2008 Odlicna serija, mada sam u startu bila skepticna. Tacnije, mama mi je rekla da pocinje 'neka serija o plasticnim hirurzima koja se zove Rezhime'. Mislim, skontala sam da je to opet neko latinAmerica shit, pa sam pukla. Onda mi je zena objasnila da je to neko americko cudo i sad sam se zaludela. sinoc nije bilo... B92, jebo vas fudbal!!!! Quote
WoI Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 ja sam se nesto juce kasno ukljucio pa nisam skapirao otkud troju dete pa ako moze neko da mi pojasni Quote
Guest Bata Životinja Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 ma niko nije gledao, juče bio super direktan prenos Quote
Black Diamond Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 ja sam se nesto juce kasno ukljucio pa nisam skapirao otkud troju dete pa ako moze neko da mi pojasni pa mislio da je napravio onoj ribi al ona se u stvari kresnula sa nekim crnjom, ali Troj joj dok se nije porodila sve pomagao i to i zgotivio ideju da ce da postane cale, i kad je video da je bilo caffe au latte ipak je prihvatio dete. al qrva luda npa oce jos dece a opn nece pa se karala s kim je stigla i on hteo da joj uzme dete i onda ona nasla pravog caleta, i dalje ne znam sta je bilo Quote
Guest Bata Životinja Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 rekoh ja, skoro pa španska serija on valjda tužio i dobio starateljstvo Quote
Recommended Posts