Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nove nade srpskog gothic metal zvuka. Gledao sam ih pre sedmicu dana u KST-u i prijatno su me iznenadili.

Muzika je mesavina bendova EVER EVE, Tiamat, Crematory...

Obrade su odlicne, posebno me odusevila BLACK - "Everything is Coming Up Roses", i onaj black metal zavrsetak. Vokal je odlican, sa lakocom kombinuje black/death i clean vokale...

Sve u svemu, opet ih gledamo 25-og...

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ovaj bend je genijalan,prosto genijalan...ja sam se toliko odushevio da i dalje mislim da su oni najkvalitetnoji bend ovih prostora....na onakvom ocajnom ozvucenju zvucati onaki i onako dobro odsvirati Moonspell....stvarno momci su savrsheno uvezbani...

Posted

Ovaj bend je genijalan,prosto genijalan...ja sam se toliko odushevio da i dalje mislim da su oni najkvalitetnoji bend ovih prostora....na onakvom ocajnom ozvucenju zvucati onaki i onako dobro odsvirati Moonspell....stvarno momci su savrsheno uvezbani...

Slazem se. Maximalno su uvjezbani, nisu isfolirani (za razliku od nekih koji su nastupili zajedno s njima u KST-u), vokal je odlican, obrade su me odusevile... Trebali su da nastupe prvi.

Posted

E tooooo....napokon da se neko potpuno slaze sa mnom...bend je stvarno vidno bolji i uvezbaniji od ostalih...svaka cast momcima...zelim im album...a zelim ga i ja biggrin.gif

Posted

Stvarno odlican bend,momci su uvezbani i odlicno sviraju,nema sta!I nisu isfolirani za razlikuod nekih(kao sto to neko vec rece)!Steta sto su nastupali pretposlednji u utorak,tako da je malo ljudi imalo sansu da ih cuje sad.gif jedva cekam 25-i! biggrin.gif

• 2 weeks later...
Posted

Koji vas je Depeche Mode spopao? Ono je bio Black, ist momak koji peva i pesmu "Wonderful Life", pesma sa istog albuma odma' jedna do druge.

Posted

Koji vas je Depeche Mode spopao? Ono je bio Black, ist momak koji peva i pesmu "Wonderful Life", pesma sa istog albuma odma' jedna do druge.

Jeste bio Black (Everything is coming on roses, il` tako nekako) ali sigurna sam da je jedna stvar bila od D. Mode. Ne mogu da se sjetim naziva.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...