Sinstrel Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Malo kasnim sa cestitkama. Sve u svemu... A sa kime se sada takmicite?
Buddha Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 ColdSnap (Hrvatska) Dedicated for life (Makedonija) Downstroy (Srbija) Consecration (Srbija) plus jos jedan bend iz BiH koji ce biti odredjen 15. juna.
Sinstrel Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Auf bre... i samo jedan od benova ide na Wanking? Au smor... sta drugo da vam kazem nego srecno!
RNA Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Сва горепоменута имена (изузев бенда о коме овде говоримо) ми указују на некакав ну-метал, металцоре курац-палац. Грешим ли, Буда?
Zechina Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Ja bih samo hteo da vam pozelim sve najlepshe shto vam se moze desiti u nastavku takmichenja, ponosan sam na vas bez obzira na sve jer smo svi mi tu najvishe zbog muzike, a ne zbog ne znam ni ja chega, raznesite ih tamo kao shto ste i ovde i kao shto cete ih ovde i razneti u polufinalu! Sve najboljshe!!!!
Chicken Little 420 Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Vidimo se u finalu! Cheerz from Downstroy
Rain delay Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Chestitamo! Dzet je vrh! Lazo, dodjes meni i Bagiju pasulj!
RNA Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 Какве везе Џет има са било чиме? zna se ko prolazi, nema tu priče... Ја сам мислио да се до сада знало, кад ето ти курца.
Elderane Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 Сва горепоменута имена (изузев бенда о коме овде говоримо) ми указују на некакав ну-метал, металцоре курац-палац. Грешим ли, Буда? Grijesis. Makedonci su "At the gates metal", ColdSnap jeste NU, ali i jedan od SAMO 2 benda koji su se prijavili iz Hrvatske, A Conse i DownStroy znas... Iz Bosne mogu proci ili Monument, ili Flegma ili ToxicDeath.
RNA Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 Grijesis. Makedonci su "At the gates metal", ColdSnap jeste NU, ali i jedan od SAMO 2 benda koji su se prijavili iz Hrvatske, A Conse i DownStroy znas... Iz Bosne mogu proci ili Monument, ili Flegma ili ToxicDeath. Занимљиво, мада и Македонци имају тако неко име. Какав избор из Босне. Флегму нисам чуо, али ToxicDeath су моји фаворити.
Buddha Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 sviramo na Exit-u poslednji dan, u nedelju 15. jula, izmedju 02.40 i 3.10 sviracemo i dva dana kasnije, tj. u utorak, 17. jula na finalu metal betla, u beogradu u klubu SKC.
Supergalactic Lover Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 nabavite svi ove cvidze. bicete kul. vidite kako aarona nije sram vidimo se na exitu(ako ostanem do poslednjeg dana)
MudriPanj Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 mislim da aaron ne bi trebao da nosi te cvidze zato sto naglasavaju iskrivljenost/asimetricnost glave mu.
Yebiggah Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 See, there's three kinds of people: dicks, pussies, and assholes. Pussies think everyone can get along, and dicks just want to fuck all the time without thinking it through. But then you got your assholes, Chuck. And all the assholes want us to shit all over everything! So, pussies may get mad at dicks once in a while, because pussies get fucked by dicks. But dicks also fuck assholes, Chuck. And if they didn't fuck the assholes, you know what you'd get? You'd get your dick and your pussy all covered in shit!
Buddha Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 karta ce biti 200 dinara. ko nije imao priliku da cuje chang ffos nek' ispravi gresku ODMAH - CHANG FFOS HANG
Recommended Posts