azal Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 dogovorili smo se ja i laki iz Interfectora da krenemo brade da pustamo pa da napravimo sa Danilom Meshuggah tribute band....BRADUGGAH. uskoro..........
The Eagle Nature Posted February 14, 2004 Report Posted February 14, 2004 ...E jel' mogu ja da pevam!!
azal Posted February 14, 2004 Report Posted February 14, 2004 moze! kreni bradu da pustas.....to je jedini kriterijum a:
azal Posted February 14, 2004 Report Posted February 14, 2004 e....ides na hit nedelje sutra???? narezao sam ti onaj CD pa da znam dal da ponesem.
The Eagle Nature Posted February 14, 2004 Report Posted February 14, 2004 moze! kreni bradu da pustas.....to je jedini kriterijum a: Znaci da ispunjavam vasa ocekivanja. A ko svira u nedelju?Uostalom videcu da svratim
Branislav Stankovic Posted February 14, 2004 Report Posted February 14, 2004 Rapid Force sa Yeky-em...To se ne sme propustiti!!!
ThyRaven Posted February 14, 2004 Report Posted February 14, 2004 dogovorili smo se ja i laki iz Interfectora da krenemo brade da pustamo pa da napravimo sa Danilom Meshuggah tribute band....BRADUGGAH. uskoro.......... Laki izgleda k'o chica Draza
Fiery Posted February 14, 2004 Report Posted February 14, 2004 "]Rapid Force sa Yeky-em...To se ne sme propustiti!!! Zamenio je Damira? Haha, dakle i oni priznaju da je Jeki bolji Salim se.
Apeiron Posted February 14, 2004 Author Report Posted February 14, 2004 dogovorili smo se ja i laki iz Interfectora da krenemo brade da pustamo pa da napravimo sa Danilom Meshuggah tribute band....BRADUGGAH. uskoro.......... Naravno, naravno... mada je Danilo trenutno najiskreniji od nas, cima najduzu bradurinu Nedajte mu da se brije!!! Usput, slusao sam onaj vas snimak sa Hita Nedelje... razbijanje!!!!!!!! This Mist Around Us... arrrgh !!!!!!!! Poz!
markomrki Posted February 14, 2004 Report Posted February 14, 2004 I ja bih voleo da pustim bradu ali moja cosavost opasno uzima maha!!!!!!!!!!! :ne: :ne:
The Eagle Nature Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 dogovorili smo se ja i laki iz Interfectora da krenemo brade da pustamo pa da napravimo sa Danilom Meshuggah tribute band....BRADUGGAH. uskoro.......... Naravno, naravno... mada je Danilo trenutno najiskreniji od nas, cima najduzu bradurinu Nedajte mu da se brije!!! Usput, slusao sam onaj vas snimak sa Hita Nedelje... razbijanje!!!!!!!! This Mist Around Us... arrrgh !!!!!!!! Ali onda svi moramo pustiti ZZtop brade. BRADA ili SMRT!!
Telcontar Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 Onda mozete da se skupite i da otpevate " Joj sto volim ZZ top"
azal Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 dogovorili smo se ja i laki iz Interfectora da krenemo brade da pustamo pa da napravimo sa Danilom Meshuggah tribute band....BRADUGGAH. uskoro.......... Naravno, naravno... mada je Danilo trenutno najiskreniji od nas, cima najduzu bradurinu Nedajte mu da se brije!!! Usput, slusao sam onaj vas snimak sa Hita Nedelje... razbijanje!!!!!!!! This Mist Around Us... arrrgh !!!!!!!! Poz! deda....nije arrrgh....nego HAAAAAAAAAAARRRRRRR! nauci vec jednom
The Eagle Nature Posted February 16, 2004 Report Posted February 16, 2004 Onda mozete da se skupite i da otpevate " Joj sto volim ZZ top" I hocemo!!!! Zivela brada i Azra!!!
Apeiron Posted February 16, 2004 Author Report Posted February 16, 2004 deda....nije arrrgh....nego HAAAAAAAAAAARRRRRRR! nauci vec jednom Da, tacno... HHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRR!!!! Tako je bolje? Ubicu Body Removera kad ga vidim!
VEPAR Posted February 16, 2004 Report Posted February 16, 2004 Onda mozete da se skupite i da otpevate " Joj sto volim ZZ top" I hocemo!!!! Zivela brada i Azra!!! Pesma Azre se zove IGGY POP a ona koju si ti pomenuo peva NERVOZNI POSTAR
The Eagle Nature Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 Pa posto nisam nikada slusao Nervoznog postara ,onda je logicno da sam mislio na Azru !!! Ali posto spominjemo ZZ top ,onda nema svrhe pominjati Iggy-a. A ti bi covece mogao da prestanes da glumis cenzora ,zar ne vidis da se ovde svi ljudi zajebavaju !!! P.S.Uostalom nemoj me o Azri uciti!!!
VEPAR Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 VI SE ZAJEBAVATEEEEEEEEEE 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O nisam znao :? :? :? :? :? :?
bad Improv mikica Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 Ne brinite, necu da se brijem, pogotovu sad kada projekat BRADUGGAH sve vise uzima maha. (A i ribe kazu da im se svidja 8) ) Moracemo samo Azal i ja da se dogovorimo ko ce od nas dvojice da svira bubanj I Azale, kako si krenuo, na granici si da izletis iz benda - pusti bre lepo tu braddu!
bad Improv mikica Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 ...Nek' ti bradda bude k'o Hevy Devy'-ju kosa!!
Chlan 787 Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 Opaki su ti likovi iz Braduggah-e... Kako se samo gube uz "Love is in the air"...
markomrki Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 Jel postoji neki kvalitetan lepak za vestacku bradu :? :? :? :?
Agarth Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 Ne brinite, necu da se brijem, pogotovu sad kada projekat BRADUGGAH sve vise uzima maha. (A i ribe kazu da im se svidja 8) )Moracemo samo Azal i ja da se dogovorimo ko ce od nas dvojice da svira bubanj I Azale, kako si krenuo, na granici si da izletis iz benda - pusti bre lepo tu braddu! Ma moja bradica je bolja od tvoje! Moja je lepa, fina, čak i iz dva dela! I ček da vidiš samo kad ja osnujem Dimmu Bradir! Mogli bi smo i da umiksujemo i neko pitanje o Braduggah za zin! Ionako vam logo popunjava dosta zjapeće površine!
azal Posted February 18, 2004 Report Posted February 18, 2004 Opaki su ti likovi iz Braduggah-e... Kako se samo gube uz "Love is in the air"... errrrr......bili smo pijani...... :roll: cekaj...nismo....a jebi ga......... PRIZNAJEM SVE!
Apeiron Posted February 18, 2004 Author Report Posted February 18, 2004 Starce, starce, kako jos nisi naucio da das pravi odgovor na takva pitanja? Bacas Braddugah-u u probleme zbog toga! Odgovor koji si trebao dati je: TO SU KLEVETE !!!!!!! NE POSTOJI NI JEDAN DOKAZ ZA TO!!! I to je to, niko ti ne moze nista, a obraz benda je sacuvan
Recommended Posts