Kveld Posted April 20, 2004 Report Share Posted April 20, 2004 E stvarno ste gadni....ti Eagle Nature kao chlan benda bi mogao imati ozbiljniji stav prema temi o svom bendu Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted April 20, 2004 Report Share Posted April 20, 2004 E stvarno ste gadni....ti Eagle Nature kao chlan benda bi mogao imati ozbiljniji stav prema temi o svom bendu Mago bih to je tacno .A da nisi slucajno procitala zadnjih par strana? Ja necu nikoga da ubedjujem da je C. dobar band i da se ljutim ako neko napljuje taj isti bend( i to pogotovo ako to pluvanje nema veze sa mozgom).I kada bih radio to verovatno bih ili poludeo ili osedeo... :)Uostalom i ako je to bend u kome sviram to ne znaci da cu ja da bijem nekoga ako nas ne voli.......bas me briga.Mislim da bi se i ostala dvojca slozila sa mnom .. P.S. istina je da sam pokusao i sta?Ti isti ljudi koji su nas napljuvali su napljuvali i mene ,poceli da sire neke vrlo glupe price o meni a sto je najbolje misljenje im se nije popravilo.....tako da udri brigu na veselje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted April 20, 2004 Report Share Posted April 20, 2004 Uostalom i ako je to bend u kome sviram to ne znaci da cu ja da bijem nekoga ako nas ne voli.......bas me briga.Mislim da bi se i ostala dvojca slozila sa mnom .. Kako mogu da se ne sloze, kad ih bijes, kako si i sam priznao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted April 20, 2004 Report Share Posted April 20, 2004 Ja mislim da je Kurva imala samo mali napad PMS-a i UMS-a (uvek menstrualni sindrom), cim tako menja raspolozenje. A i ja bih voleo da svecano izjavim kako sam postao SPACIJALNI EXKLUZIVNI menadzer benda Nedovrseni Hram Svetog Save I Crkve Svetog Marka In Flames. Ali sto to vama govorim klinci vi o tome nemate pojma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted April 20, 2004 Report Share Posted April 20, 2004 Kako mogu da se ne sloze, kad ih bijes, kako si i sam priznao... Ma da Jeqy-a sigurno , sa njegovom rukom prosecnog drvosece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darken Posted April 20, 2004 Report Share Posted April 20, 2004 (edited) Ja mislim da je Kurva imala samo mali napad PMS-a i UMS-a (uvek menstrualni sindrom), cim tako menja raspolozenje. A i ja bih voleo da svecano izjavim kako sam postao SPACIJALNI EXKLUZIVNI menadzer benda Nedovrseni Hram Svetog Save I Crkve Svetog Marka In Flames. Ali sto to vama govorim klinci vi o tome nemate pojma. Pozeru! Krades imena. Inace, jel treba nekome tel. crkve svetog marka? Edited April 20, 2004 by Darken Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted April 20, 2004 Author Report Share Posted April 20, 2004 A da ja obrisem ovu temu, i otvorim novu? Ovoj nema pomoci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted April 20, 2004 Report Share Posted April 20, 2004 Sto da ne...ali ovi ludaci ce da nastave po starom(jebiga i ja sam poludeo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branislav Stankovic Posted April 20, 2004 Report Share Posted April 20, 2004 to bi mozda bilo najpametnije... Otvoris temu sa biografijom benda i osnovnim informacija, pa sve ispocetka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted April 20, 2004 Report Share Posted April 20, 2004 Steta bre ljudi...taman imamo vise strana od alogie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted April 20, 2004 Report Share Posted April 20, 2004 Ne znam kakve je svrhe brisati temu kada ce na novoj biti isto to. Samo cemo morati sve ispocetka da pisemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted April 21, 2004 Report Share Posted April 21, 2004 Ne vidim ni ja svrhe u brisanju teme, ali zato nalazim mnogo svrhe u masovnom ciscenju teme od glupih postova. Put bana je put istine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted April 21, 2004 Report Share Posted April 21, 2004 Ja ne znam uopste ko je ovaj covek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted April 21, 2004 Report Share Posted April 21, 2004 Zvanicni Proglas: Snimanje dema je privedeno kraju .Ostaje samo da se to sve lepo umixuje i izmixuje i da se snime neke tepih klavijaturice ...... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted April 21, 2004 Author Report Share Posted April 21, 2004 To niko ne zna Ali ako nastavi da spamuje sa tako neozbiljnim porukama, kao sto je sredjivanje foruma (???), trazicu da ga smene sa polozaja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted April 21, 2004 Report Share Posted April 21, 2004 Ma da Jeqy-a sigurno , sa njegovom rukom prosecnog drvosece Al' ti imas bas A ko ce plesti taj tepih (ili kako se vec zove tehnika pravljenja tepiha, cvoricanje ili tkanje)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kveld Posted April 21, 2004 Report Share Posted April 21, 2004 Mago bih to je tacno .A da nisi slucajno procitala zadnjih par strana? Ja necu nikoga da ubedjujem da je C. dobar band i da se ljutim ako neko napljuje taj isti bend( i to pogotovo ako to pluvanje nema veze sa mozgom).I kada bih radio to verovatno bih ili poludeo ili osedeo... :)Uostalom i ako je to bend u kome sviram to ne znaci da cu ja da bijem nekoga ako nas ne voli.......bas me briga.Mislim da bi se i ostala dvojca slozila sa mnom .. P.S. istina je da sam pokusao i sta?Ti isti ljudi koji su nas napljuvali su napljuvali i mene ,poceli da sire neke vrlo glupe price o meni a sto je najbolje misljenje im se nije popravilo.....tako da udri brigu na veselje.. poenta je da se ovde vishe ne pricha o muzici benda i ja sam za to da se obrishe zadnjih desetak strana chistih gluposti (pljuvanja , shlihtanja i ostalog) Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 21, 2004 Report Share Posted April 21, 2004 Jeqy ima ruke kao keramicar, a ne drvoseca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted April 21, 2004 Report Share Posted April 21, 2004 Jeqy ima ruke kao keramicar, a ne drvoseca. A gde si ti keramicaru?Jesi li popravio onaj deo ili nisi ili nas jednostavno eskiviras? Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 21, 2004 Report Share Posted April 21, 2004 popravicu.....nasao sam posao..bice para duvace se Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted April 21, 2004 Report Share Posted April 21, 2004 Ja vidim da je ovde mnogo ljudi zaljubljeno u Jekija i njekove Djepeto ruke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gothic Angel Posted April 21, 2004 Report Share Posted April 21, 2004 pa to je zato sto za razliku od vecine domacih bubnjara ume njima da napravi muziku, i to dobru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted April 21, 2004 Report Share Posted April 21, 2004 Jeste. A ne k'o onaj celavi iz onih Dileja... Ja sam cuo da je on u stvari korovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted April 22, 2004 Report Share Posted April 22, 2004 Jeste. A ne k'o onaj celavi iz onih Dileja... Ja sam cuo da je on u stvari korovac. Ma da pravi pozer !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted April 22, 2004 Report Share Posted April 22, 2004 popravicu.....nasao sam posao..bice para duvace se Nemoj da nas izneveris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts