Chlan 787 Posted May 4, 2004 Report Share Posted May 4, 2004 Da ali Mrki je prvi urlao na svim nasim koncertima (na kojima je bio) to : SVIRAJ ....tako da je on prvi poceo... A sada ako je ono ( neprekidno )dranje u nedelju iole poredivo sa nasim dranjem onda sam ja Sean Malone... Nije bitno ko je prvi poceo, vec cija je zadnja. Hocete li svirati 21. u novoj postavi ili...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted May 4, 2004 Report Share Posted May 4, 2004 Nemam pojma ??? To zavisi samo od misterioznog gospodina X i stanja njegovog misterioznog instrumenta .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted May 4, 2004 Report Share Posted May 4, 2004 Je l' u pitanju neki duvacki... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted May 4, 2004 Report Share Posted May 4, 2004 Ma jok u pitanju je veoma misteriozna harmonika gospodina X ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted May 4, 2004 Report Share Posted May 4, 2004 Ma koliko puta da sam se izvinio i pokajao za svoje grehe izgleda da ce dogadjaj sa svima nama poznatog certa biti zauvek u mom dosijeu pod nazivom:"Al' je urlao". Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted May 5, 2004 Report Share Posted May 5, 2004 Vidis kako si lepo pogodio.......Goreces u paklu zbog toga ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted May 5, 2004 Report Share Posted May 5, 2004 Ako bi samo mogao da mi kazes u kom krugu pakla bice mi mnogo lakse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Philosopher Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 4.Ja mislim da Jeki preteruje sa tim sesnaestinama ,gura ih i kada treba i (mnogo cesce) i kada ne treba...ali njega ubediti.... Ja volim Jegijeve 16-tine, i mislim da su na mestu! (slusati Death ) Smatram da bi svi trebalo da dosta losije svirate da biste upropastili ovo sto radite. To ne znaci da treba da se zadovoljite nivoom na kome ste, samo da je to sto radite genijalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 Pazi meni su Gene i Sean najomiljeniji bubnjari , ali da Jegi ume da pretera ,ume...ali uostalom koga briga ... Ima jos mnogo vode da protekne Savom i njenim pritokama dok mi naucimo da sviramo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan j. Posted May 8, 2004 Report Share Posted May 8, 2004 Ima jos mnogo vode da protekne Savom i njenim pritokama dok mi naucimo da sviramo... Ma hajde, glavu gore - niste vi toliko losi pozdrav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gothic Angel Posted May 8, 2004 Report Share Posted May 8, 2004 Ima jos mnogo vode da protekne Savom i njenim pritokama dok mi naucimo da sviramo... Eh skromnosti, skromnosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted May 8, 2004 Report Share Posted May 8, 2004 Eh (gorka ) istino .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 Ima jos mnogo vode da protekne Savom i njenim pritokama dok mi naucimo da sviramo... A kako tacno, na osnovu cega, ces znati da ste naucili da svirate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 Pa svaki put kada nesto naucis u zivotu , shvatis koliko je to malo tj. koliko jos toga ne znas ... Tako da kada budemo iole naucili da sviramo , shvaticemo koliko jos toga ne znamo ili shvaticemo koliko je nase znanje nistavno u odnosu na znanje nekog drugog .... kako cemo tek tada da se bedacimo i da kukamo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 Znaci, preostaje jedino da isusimo Savu i njene pritoke Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 Ne , nego da moja malenkost manje visi na Yu Metalu , a da vise vezba..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darken Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 Ne , nego da moja malenkost manje visi na Yu Metalu , a da vise vezba..... Sta bih tek ja trebao da kazem... E, vi cete uskoro zajebati one crnogorce po broju postova, koji sami nabise trideset i nesto strana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 E, people, a di ja da nadjem onaj Consecration live CD??? Onaj Danilo umislio da je neki fucker pa nece da mi odgovori na mail. Shalim se, dobar je Danilo ko leba Nego... KAKO DA NABAVIM CD????????????? P.S. Problem na svirci 2.5. je bio nedostatak atmosfere tj. klavijatura, pesme su odlichne, greota da izgube na atmosferi. Pa jeste li videli publiku? Niko ni da mrdne, a secam se ja boljih dana, eeeeeeeeeee... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 Mozda bih ja mogao da ti to doturim ...javi se na pp... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 E, people, a di ja da nadjem onaj Consecration live CD??? Onaj Danilo umislio da je neki fucker pa nece da mi odgovori na mail. Shalim se, dobar je Danilo ko leba Nego... KAKO DA NABAVIM CD????????????? P.S. Problem na svirci 2.5. je bio nedostatak atmosfere tj. klavijatura, pesme su odlichne, greota da izgube na atmosferi. Pa jeste li videli publiku? Niko ni da mrdne, a secam se ja boljih dana, eeeeeeeeeee... Moram da kazem da, po meni, bend cak i bolje zvuci bez klavijatura. Moze biti da sam trenutno vise u takvom fazonu. Nego, videste li ovo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 Moze biti... Ma, kako god da okrenesh, odlichni su Videcemo shta ce biti 21.5. Shto se mene tiche - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branislav Stankovic Posted May 10, 2004 Report Share Posted May 10, 2004 Malo ste pali na proslom koncertu, ali verujem da je to bio samo trenutak... Ali sve u svemu - jos uvek jedan od najkvalitetnijih bendova ovde, i to kazem objektivno (ne kao bivsi clan). Cekamo demo, pa onda za neko vreme i album! Intrigira me sta ce Bleq uraditi sa klavijaturama...on je verovatno jedan od najprofesionalnijih i najboljih klavijaturista kod nas... Pozdrav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Philosopher Posted May 10, 2004 Report Share Posted May 10, 2004 Ne , nego da moja malenkost manje visi na Yu Metalu , a da vise vezba..... Mozda nije za ovu temu (sigurno), ali jel vezbas sa metronomom? I drugo (ovo je za temu), kad ste snimali taj cd? Jel to sa 202 ili nesto drugo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain delay Posted May 10, 2004 Report Share Posted May 10, 2004 Leshu, bre prestani sa tom laznom skromnoscu, sta ce onda tek Bagi (nas novi basista) da kaze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted May 12, 2004 Report Share Posted May 12, 2004 Jebes laznu skromnost... ja sam samo realan .... Sto se tice demo(n)a :nije zavrsen i ko zna kada ce biti zavrsen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts