Jump to content

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest spiritual holocaust
Posted (edited)

Ili mozda srpski user posted image

Moras i ti da uradis ovakvu fotku ali prvo da pocrnis . icon_wink.gificon_wink.gificon_wink.gif

Edited by spiritual holocaust
Posted

Brate mili mi mozemo samo da sanjamo da cemo svirati kao ova dva cara a mozda cak nemozemo ni to koliko smo loshi . icon_da.gificon_da.gificon_da.gificon_cool.gif

Posted
  The Eagle Nature said:
Sta ti je brate mi smo bolji.... laugh.gif

Salim se ...pa dobro verovatno si u pravu , ali sanjanje je sasvim O.K......bitno je da se druzimo icon_da.gificon_wink.gif

Mozda si upravu samo u snu mozemo da se druzimo sa njima da sviramo zajedno ... laugh.giflaugh.gificon_wink.gif

Posted
  Fiery said:
A samo jos treba da se uradi miks?

Posto mi ne da da edit-ujem, da razjasnim ovako, da mi iz nekog razloga nije pokazao citavu ovu stranu sa slikama i ostalim, tako da se pitanje odnosilo na demo.

Posted (edited)

ZVANICNO SAOPSTENJE :

Preliminarana verzija demo snimka je(na radost cele nacije,Jeqy-jevih obozavateljki ,a i sire ) manje ,vise zavrsena...(ostalo je da se sredi jos par stvari ..)

A kada ce ljudi to moci da cuju ..nemam pojma icon_smile.gif ...ovo sam cisto nazvrljao da bih koliko toliko zadovoljio radoznalost znatizeljnih "obozavatelja"(npr. Fiery-a icon_razz.gif ) icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Edited by The Eagle Nature
Posted

Prvi mix je zavrsen, odnosno prva verzija snimka. Ima tu jos dosta toga da se popravi, ali sustina je, i pored svega toga, prisutna.....

Snimak ce biti najverovatnije (premijerno) emitovan u iducu sredu, 19og, u emisiji Suspiria (20-22h) na radiju Politika 105.2 mhz i takodje u cetvrtak kod Olge na 202.

Stay tuned......

Posted
  The Eagle Nature said:
...ovo sam cisto nazvrljao da bih koliko toliko zadovoljio radoznalost znatizeljnih "obozavatelja"(npr. Fiery-a icon_razz.gif ) icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Hoces da kazes "obozavateljki"? icon_smile.gif

Nista onda, slusacemo 202...

Posted

ove dve pesme i u toj prvoj verziji zvuce sjajno! veliki pomak cinite vi na ovoj sceni, samo napred... i polako icon_da.gif

poz

Posted
  Kent said:
ove dve pesme i u toj prvoj verziji zvuce sjajno! veliki pomak cinite vi na ovoj sceni, samo napred... i polako icon_da.gif

poz

Ovo je nepravda! Neki su vec culi snimak, preko veze no.gif

Posted
  bad Improv mikica said:
Prvi mix je zavrsen, odnosno prva verzija snimka. Ima tu jos dosta toga da se popravi, ali sustina je, i pored svega toga, prisutna.....

Snimak ce biti najverovatnije (premijerno) emitovan u iducu sredu, 19og, u emisiji Suspiria (20-22h) na radiju Politika 105.2 mhz i takodje u cetvrtak kod Olge na 202.

Stay tuned......

Uuuuuuuu super da josh ima Suspirie ,svashta chovek sazna na forumu icon_smile.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...