The Eagle Nature Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 Milane oj druze u nevolji se dam tebi obratiti, jer nase poznanstvo nema kraja a ljubav nema mere. Radije bih ipak da od tebe dobijem disk. Ako moze. Nema frke,al' pod uslovom da ga nikome ne dajes.Jer ja imam neizmixovanu verziju.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 My lips are sealed!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agarth Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 A dobro dobri ljudi, može li se dobiti barem ta vaša završena verzija demoa? Kad ga završite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 (edited) Naravno!!! Edited June 9, 2004 by The Eagle Nature Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 Znaci li to da ipak jos nije zavrsen? Posto se iz Angel of Desire-inog zahteva moglo zakljuciti da finalna verzija vec postoji u necijem posedu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 Znaci li to da ipak jos nije zavrsen? Posto se iz Angel of Desire-inog zahteva moglo zakljuciti da finalna verzija vec postoji u necijem posedu... Ne znam ,mozda ona "volsebno" zna nesto o Cons. i pomenutom demu ,sto ja ne znam. Razni su putevi sile Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad Improv mikica Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 Cimaj Danila! Cimaj Danila! Cimaj Danila! CIMAJTE bLEQA! CIMAJTE bLEQA! CIMAJTE bLEQA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 CIMAJTE bLEQA! CIMAJTE bLEQA! CIMAJTE bLEQA! Cimaj ga ti!!! Cimaj ga ti!!! Cimaj ga ti!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 I tako ja danas svratio do Mordora kad ono pogledam Draconikov album kad Milane a tamo tvoja slika sa Corpse Paintom kako si im samo dozvolio da je stave? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted June 11, 2004 Report Share Posted June 11, 2004 I tako ja danas svratio do Mordora kad ono pogledam Draconikov album kad Milane a tamo tvoja slika sa Corpse Paintom kako si im samo dozvolio da je stave? Pa zasto ne bih dozvolio Jos kada smo se slikali za taj album,Banetu je bilo stalo do toga da ja tu nesto kao namazem facu....mene je bas bilo briga ,mada sam doduse ocekivao da ce biti malo manje farbe na mom licu,ali....nema veze.Kada sam video kako sam ispao kao mentol nije mi bilo bas svejedno,ali posto je proslo dosta vremena od tada ,sada mi je svejedno....sto na toj slici izgledam kao moler koji je video duha... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted June 11, 2004 Report Share Posted June 11, 2004 E bas tako, ako mi budes trebao za neki moleraj pozvacu te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad Improv mikica Posted June 14, 2004 Report Share Posted June 14, 2004 btw, za slucaj da neko ne zna, Consecration ce nastupiti 26.juna na Trgu na proslavi godisnjice tj. rodjendana 202ke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted June 14, 2004 Report Share Posted June 14, 2004 Znaci, ja moram da nabavim neku kameru za tu priliku... Pa, da isti snimak posle iskoristite za spot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted June 14, 2004 Report Share Posted June 14, 2004 Znaci, ja moram da nabavim neku kameru za tu priliku... Pa, da isti snimak posle iskoristite za spot. Ma jok ,te snimke cu iskoristiti za najnovije Consecration Home Video izdanje ,krajnje nezanimljivog ali dovoljno intrigantnog naziva : "Lesh i sve njegove obozavateljke" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted June 14, 2004 Report Share Posted June 14, 2004 Ma jok ,te snimke cu iskoristiti za najnovije Consecration Home Video izdanje ,krajnje nezanimljivog ali dovoljno intrigantnog naziva : "Lesh i sve njegove obozavateljke" Ima tu nekog skrivenog znacenja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted June 14, 2004 Report Share Posted June 14, 2004 Sto se tice koncerta to je divno. Dolazim kao i uvek A sto se tice Home video izdanja... dodjavola ljudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad Improv mikica Posted June 14, 2004 Report Share Posted June 14, 2004 Ma jok ,te snimke cu iskoristiti za najnovije Consecration Home Video izdanje ,krajnje nezanimljivog ali dovoljno intrigantnog naziva : "Lesh i sve njegove obozavateljke" ma da trajace 3 minuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted June 14, 2004 Report Share Posted June 14, 2004 a part 2 "Jeki smara bez granica" traje 6 ipo sati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted June 14, 2004 Report Share Posted June 14, 2004 ma da trajace 3 minuta Da deo sa snimcima sa koncerta ce zaista trajati maximalno tri minuta , a nastavak zavisi od broja kandidatkinja koji se javi.... Mada me ne bi ni cudilo da nastavak ne bude trajao ni toliko , bas zbog broja obozavateljki (pozitivna nula ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted June 16, 2004 Report Share Posted June 16, 2004 Ja zelim da se pojavim na kraju spota i viknem u kameru Svirrrrrraaaaaaaaaaajjjjjjjjjjj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest spiritual holocaust Posted June 16, 2004 Report Share Posted June 16, 2004 Zar nije onda bolje da se pojavis na pocetku spota? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supergalactic Lover Posted June 16, 2004 Report Share Posted June 16, 2004 (edited) najbolje bi bilo da to izdate u DVD izdanju! mislite o tome Edited June 16, 2004 by Superius Deus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woodcutter Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 Ja zelim da se pojavim na kraju spota i viknem u kameru Svirrrrrraaaaaaaaaaajjjjjjjjjjj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 Ja zelim da se pojavim na kraju spota i viknem u kameru Svirrrrrraaaaaaaaaaajjjjjjjjjjj! To bi onda definitivno bila predzadnja scena u spotu jer bi zdanja scena bila sa tvoje svecane egzekucije.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 A jel mogu ja neshto da radim u spotu? A, ne, moja greshka, ja sam u home-video projektu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts