Jump to content

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Pa i ja sam cuo da ta svirka nije sigurna....uostalom ooopusteno,videcemo vec....

Jedino znam da svira i Draconic.....

...i, naravno, ALOGIA!!!!!! URAAAAAAAAA!!!!!!!!!! TO JE KUKURUZ!!!!!! DA, TO JE ON!!!! TO JE KUKURUZ!!!!! laugh.gif

Pocinjem da pravim spisak:

-kamera

-transparenti

-3 kg trulog paradajza sa narednanim sirom preko da bi se sto bolje lepilo

....

Posted
...i, naravno, ALOGIA!!!!!! URAAAAAAAAA!!!!!!!!!! TO JE KUKURUZ!!!!!! DA, TO JE ON!!!! TO JE KUKURUZ!!!!! laugh.gif

Pocinjem da pravim spisak:

-kamera

-transparenti

-3 kg trulog paradajza sa narednanim sirom preko da bi se sto bolje lepilo

....

ZP 550 ......

to je neizdrzivo laugh.gif

Mislim da si zaboravila jos jednu stavku.... icon_smile.gif ili osobu.....kako god icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted

potvrdjeno je da Consecration svira na Trgu 26.juna, samo, posto je jedini demo bend, nije najavljen u prvoj reklami.

Sviracemo najverovatnije medju prvima, izmedju 18 i 19h.

(sto pre to bolje, da onaj paradajz ne istruli previse...)

Posted
Hoce li meni stici demo?

Jebiga izvini....fora je sto sam se nadao da ce finalni mix biti gotov jos odavno ali sam se zajebao......glupo mi je bilo da posaljem nedovrsenu verziju....nadam se da ce to biti uskoro gotovo i onda ti odmah saljem..... icon_da.gif

Posted
Jebiga izvini....fora je sto sam se nadao da ce finalni mix biti gotov jos odavno ali sam se zajebao......glupo mi je bilo da posaljem nedovrsenu verziju....nadam se da ce to biti uskoro gotovo i onda ti odmah saljem..... icon_da.gif

A hoce li meni stici demo? musik20.gif

Guest spiritual holocaust
Posted

T ti je cena tastature . laugh.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...