Marko, Mon_a[MOR]e Posted July 15, 2004 Report Share Posted July 15, 2004 zapravo - 13 minuta ranije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antioch Posted July 15, 2004 Report Share Posted July 15, 2004 Crk`o si ti od k..ca!!!!!!Daj,nabi zvaku u nos i cuti........!Poz. Joj, jabuko sa grane, pozdrav i tebi; smesna mi je pesmica iz "Tito i ja", ono "mislim na Lesha...".Ostavimo tog jadnog momka na miru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antioch Posted July 15, 2004 Report Share Posted July 15, 2004 I kad sam vec na temi, rekao bih da je Consecration jedan ozbiljan, mlad i perspektivan bend, ciji me izlivi tonova u vatrometu emocija vrlo privlace... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted July 15, 2004 Report Share Posted July 15, 2004 Sve dok je vatromet emocija u pitanju sve je u redu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted July 15, 2004 Report Share Posted July 15, 2004 Ajde sad ko napiše najbolji esej na temu "Zašto mrzim Consecration" dobije 5 bambija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antioch Posted July 16, 2004 Report Share Posted July 16, 2004 Ma ne prizivaj pljuckavce... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain delay Posted July 16, 2004 Report Share Posted July 16, 2004 Pa... 1. Zato sto su lenji. 2. Zato sto je Lesh (preterano, mozda i lazno) skroman. 3. Zato sto je Danilo konstantno nadrkan... 4. Zato sto nece da im budemo predgrupa! (vec oni nama ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted July 16, 2004 Report Share Posted July 16, 2004 3. Zato sto je Danilo konstantno nadrkan... 4. Zato sto nece da im budemo predgrupa! (vec oni nama ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted July 18, 2004 Report Share Posted July 18, 2004 U meni se sada pravi konfliktna situacija. NEki traze da pisem o tome kako mrzim Consecration, ali ja ga u stvari mnogo volim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woodcutter Posted July 18, 2004 Report Share Posted July 18, 2004 U meni se sada pravi konfliktna situacija. NEki traze da pisem o tome kako mrzim Consecration, ali ja ga u stvari mnogo volim. Ma ne foliraj se!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted July 18, 2004 Report Share Posted July 18, 2004 Ma ne foliraj se!!! Gde si ti prokletnice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted July 20, 2004 Report Share Posted July 20, 2004 Ne foliram se majke mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 Yeqy je naj naj sexapilniji lik na sceni. tu nema rasprave. slazem se 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atheist Posted July 24, 2004 Report Share Posted July 24, 2004 Cuo sam demo. Odlican je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted July 24, 2004 Report Share Posted July 24, 2004 I want demo man! Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 25, 2004 Report Share Posted July 25, 2004 ne verujem da ce Danilo citav da se vrati sa mora. Da znate kakve nebulozne poruke primam od njega ovih dana. Total fucking doom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest not gonna get us (1) Posted July 26, 2004 Report Share Posted July 26, 2004 Reche da se przi k'o pljeskavica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain delay Posted July 26, 2004 Report Share Posted July 26, 2004 Ne citaj temu, North Winde, nemas pojma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted July 26, 2004 Report Share Posted July 26, 2004 ne verujem da ce Danilo citav da se vrati sa mora. Da znate kakve nebulozne poruke primam od njega ovih dana. Total fucking doom. Jel otisao sa Banetom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted July 26, 2004 Author Report Share Posted July 26, 2004 Cuo sam demo. Odlican je. Ranije sam jos rekao, odlican je demo... Samo bih da sam na njihovom mestu smanjio malo growl vokale, malo su preglasni u odnosu na muziku, a i clean vokal. Sve ostalo razbija. Poz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEPAR Posted July 26, 2004 Report Share Posted July 26, 2004 da se vrati sa mora. eh sto ti je zivot. neko na moru a neko u lavoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest not gonna get us (1) Posted July 27, 2004 Report Share Posted July 27, 2004 Ne citaj temu, North Winde, nemas pojma... A ti imas??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atheist Posted July 27, 2004 Report Share Posted July 27, 2004 Ranije sam jos rekao, odlican je demo... Samo bih da sam na njihovom mestu smanjio malo growl vokale, malo su preglasni u odnosu na muziku, a i clean vokal. Sve ostalo razbija. Poz! Sto je najgore nisu ni stalne jacine. Growl je u poslednjem refrenu (krace pesme) jaci nego u ostalim. Kako se zovu pesme? Meni su Track01 i Track02 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted July 27, 2004 Report Share Posted July 27, 2004 Sto je najgore nisu ni stalne jacine. Growl je u poslednjem refrenu (krace pesme) jaci nego u ostalim. Kako se zovu pesme? Meni su Track01 i Track02 Pa da vokali nisu jos uvek lepo izbalansirani ,jer finalni mix jos nije uradjen...postoji jos par stvari na demu koje nisu odradjene,u svakom slucaju hvala na pozitivnom misljenju....ako je iskreno Duza pesma se zove? E/motion , a ona brza i kraca Absinthe Thoughts(valjda sam dobro napisao ).... I want demo man! Dobices ga man! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted July 27, 2004 Report Share Posted July 27, 2004 Hocem i ja to da dobijem. I sve one ostale diskove sto si naobecavao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts