Jump to content

Consecration

Apeiron

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

super je ispao intervju icon_wink.gif

wow bas te brzi, nisam stigao ni da zaboravim sta sam napisao, avi to vec objavili  icon_smile.gif

poslao sam ti par textova za ovih par 'aktuelnijih' pesama.. ako budes hteo jos, ti javi

pozz

OK stigli tekstovi i evo malopre sam ih okacio. Sto se tice toga da li bih hteo jos, nije problem uopste sve zavisi koliko bi hteli toga da se obajavi a koliko ne. Meni nije tesko da postavljam na sajt ... icon_mrgreen.gif

A Bilja je napisala i izvestaj sa koncerta u Obrenovcu, pa je i to postavljeno.

BTW kako to da nigde do sada nisu objavljeni lyricsi?!? icon_confused.gif

pozdrav,

PS odgovoricu ti na mail kasnije posto nisam jos kod kuce.

Edited by Fireborn

Eee,znam da je ovo tema o Consecration ali stvar je prilicno ozbiljna.Mi smo tribute to Death bend iz BGa In Human Form,a treba nam bubnjar.Ovde ima vrlo malo bubnjara koji hoce i mogu to da sviraju.Videh da Consecration sviraju Philosopher-a pa rekoh...Da li neko ovde zna Jekija iz Consecration?,on bi nam bas dobro dosao,takav nam bas bubnjar treba...nemojte me osudjivati zbog ovog posta...

Inace,sto se Consecration tice,gledao sam ih na hitu 202 u Domu Omladine,

tako nesto definitivno ne postoji ovde.Tesko je opisati njihov stil,moze se samo reci da je u pitanju progresivna muzika,zanrovski neodrediva.Sto ne ponude materijal nekom izdavacu?Rex-u ili One Records-u,to bi bilo dobro.

Pozdrav

Eee,znam da je ovo tema o Consecration ali stvar je prilicno ozbiljna.Mi smo tribute to Death bend iz BGa In Human Form,a treba nam bubnjar.Ovde ima vrlo malo bubnjara koji hoce i mogu to da sviraju.Videh da Consecration sviraju Philosopher-a pa rekoh...Da li neko ovde zna Jekija iz Consecration?,on bi nam bas dobro dosao,takav nam bas bubnjar treba...nemojte me osudjivati zbog ovog posta...

Inace,sto se Consecration tice,gledao sam ih na hitu 202 u Domu Omladine,

tako nesto definitivno ne postoji ovde.Tesko je opisati njihov stil,moze se samo reci da je u pitanju progresivna muzika,zanrovski neodrediva.Sto ne ponude materijal nekom izdavacu?Rex-u ili One Records-u,to bi bilo dobro.

Pozdrav

Consecration tu pesmu ne svira vec dobrih 2 godine, ali ciljam da ciljas na to da smo je nekada svirali.

stvarno ne znam da li je jeki za saradnju, najbolje bi bilo da dodjes u subotu na svirku pa njega pitas.

pozz

ps hvala na komplimentima

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...