Fiery Posted September 26, 2004 Report Posted September 26, 2004 Al' ih ne volem sto ne sviraju vise This Mist around Us
Spøkelse Posted September 26, 2004 Report Posted September 26, 2004 Ko im (vam) sada svira klavijature?
Apeiron Posted September 26, 2004 Author Report Posted September 26, 2004 Al' ih ne volem sto ne sviraju vise This Mist around Us ??? To nisam znao.... E pa, ima da sviraju!!!!!!! Samo da nadjem pravu ucenu Poz!
Buddha Posted September 26, 2004 Report Posted September 26, 2004 sviracemo je jos samo tebi na svadbi i nikad vise pozz
Apeiron Posted September 26, 2004 Author Report Posted September 26, 2004 sviracemo je jos samo tebi na svadbi i nikad vise pozz Znaci, moracu cesto da se zenim... Evo, otvaram oglas, pa, zene - cekam vas! Poz!
Kent Posted September 26, 2004 Report Posted September 26, 2004 Srecnu zenidbu Lakiju zele ortaci pesmom Mission Impossible poz
azal Posted September 27, 2004 Report Posted September 27, 2004 svirka je bila jaka. i mantra sa alkoholom i SWOS-om. i after party gde smo ja i FatRemover gurali sve sto smo mogli i stigli u nos i usi... i after-after party gde smo slusali Aesop Rock i Tom Waits do 9 ujutru i cirkali dvolitarke. brdoza. nove pesme su odlicne. Intro/Instrumental = keva Jedini smor je sto Lesh nije pustio kosu i Jeki nije skinuo majcu.
Jackie Brown Posted September 27, 2004 Report Posted September 27, 2004 ??? To nisam znao.... E pa, ima da sviraju!!!!!!! Samo da nadjem pravu ucenu Poz! banovaces clanove benda
Џрк Posted September 27, 2004 Report Posted September 27, 2004 (edited) Consecration tu pesmu ne svira vec dobrih 2 godine, ali ciljam da ciljas na to da smo je nekada svirali. stvarno ne znam da li je jeki za saradnju, najbolje bi bilo da dodjes u subotu na svirku pa njega pitas. pozz ps hvala na komplimentima Jebiga,nisam mogao da dodjem,sjebao sam se,polomih ruku na fudbalu.Nego,ajde da ti dam moj broj moba pa da ga ti das Jekiju da me nazove.Ako hoces (a ako i on hoce)posalji mi pp (ne moraju svi na ovoj temi da znaju moj broj,ko zna kakvih slucajeva ima). Sad sam se setio na koga me podsecate-Death-faza Humana i Individuala pomalo,ima jedan riff u jednoj vasoj pesmi koji podseca na riff iz Philosophera posle tapping introa.Bar sam takav utisak stekao na svirci.I ortak se slozio. Pozdrav Edited September 27, 2004 by Heavy jerk
azal Posted September 27, 2004 Report Posted September 27, 2004 i after party gde smo ja i FatRemover gurali sve sto smo mogli i stigli u nos i usi...
Stuart Hamm Posted September 27, 2004 Report Posted September 27, 2004 Svirka mi se mnogo svidela.Do jaja su vam autorske stvari.Bend pre vas je malo smorio.Opasno zvucite uzivo.
Kveld Posted September 29, 2004 Report Posted September 29, 2004 dobro se uklopio onaj klavijaturista...i muzichki i kao pojava
Buddha Posted September 29, 2004 Report Posted September 29, 2004 thanx.. bas kad sam se farbao u crveno, on u crno.. a kad se ja budem ocrnio, on ce da se switch-uje u plavo pravi gay band
BodyRemover Posted September 29, 2004 Report Posted September 29, 2004 klavijaturista je mos def(initivno) mnogo extra. kosulja, cipele... senzacionalno! a afterparty... utoliko losiji jer nisam obrijao muda pored zive masinice za sisanje i sto me niko nije slikao dok sam drzao ogromni noz u nosu. ona prog/sadcore stvar je skroz dobra. intro isto odlican (uz manje zamerke vezane za neke breakove, ali to je cisto moj ukus). ubuduce... nije bas najbolje da se to zove intro kad moze da se zove i odlicna pesma. mozda bi cak bilo bolje da neku drugu stvar svirate kao prvu da bi izbegli taj intro efekat koji kod mnogih ljudi nipodastava jednu jako dobru pesmu. u fazonu "aha, intro, sad ce da krenu i neke pesme da sviraju". poz
Atheist Posted September 29, 2004 Report Posted September 29, 2004 E upravu je. To sam bas ja hteo da vam predlozim. I nije za intro posto ima onaj dugacak kraj.
Buddha Posted September 30, 2004 Report Posted September 30, 2004 ma to i nije intro, vec pesma - ima cak i naziv, heh. samo, sviramo je prvu da bi se mi sami malo warmup-ovali za naredne pesme. i uvek je odsviramo drugacije, posto je i nastala u nekom improv fazonu.. a tvrdim da je to jedina pesma od subote koju smo sigurno mogli da odsviramo jos bolje (ostale su bile prilicno ok).
Fiery Posted September 30, 2004 Report Posted September 30, 2004 A kako ste se pre nje zagrevali, lenstine? Evo da se i ja prikljucim primedbi, bolja je za neki "intermeco"
Chlan 787 Posted September 30, 2004 Report Posted September 30, 2004 na nekoj od sledecih svirki ocekujemo i katatonia medley... intro (ako je to onaj iz obrenovca) je konza! nisam cula kako je zvucao sad u subotu jer sam za to vrijeme bila outside...
Buddha Posted October 1, 2004 Report Posted October 1, 2004 kapiram da je u obrenovcu zvucao bolje posto je tamo taj 'intro' trajao vise od 10min bili smo pijani jos uvek valjda pa nismo ni provalili da ga toliko drvimo ..ima i snimak, koji ce verovatno biti postavljen na sajt cim bude zavrsen
Buddha Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 bilo je kul sinoc u munze konza, hvala svima koji su se pojavili
Chlan 787 Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 bilo je fino, ali... prs'o ti je glas/malo si falsirao u par navrata. kako to?
Buddha Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 stajao je mrki ispred mene pa sam pazio da ne bacim
Recommended Posts