Fiery Posted November 10, 2004 Report Posted November 10, 2004 Meni se ova sa gredom jos ponajvise svidja, razmisljam da je sacuvam na komp (samo razmisljam). Lepo greda skrece paznju sa ogavnih faca
Rain delay Posted November 10, 2004 Report Posted November 10, 2004 Jel' na ovoj gornjoj slici nesto bombardovano? Consecration- Metal je RAT!
Buddha Posted November 10, 2004 Report Posted November 10, 2004 (edited) Meni se ova sa gredom jos ponajvise svidja, razmisljam da je sacuvam na komp (samo razmisljam). Lepo greda skrece paznju sa ogavnih faca sto lazes kad si je vec sejvovao? mislim da tu levo fali jedan veliki DRED da bi slika bila potpuna Edited November 10, 2004 by slowdiver
Buddha Posted November 10, 2004 Report Posted November 10, 2004 ova druga je bolja. stvarno skrece paznju sa azalove kosulje
Rain delay Posted November 10, 2004 Report Posted November 10, 2004 Fiery, odlican artwork, nema sta. Sudija Dred- "Metal je RAT!"
Fiery Posted November 10, 2004 Report Posted November 10, 2004 Silan artwork, kako bi tek izgledalo kad bih znao kako se to radi
Dani Posted November 10, 2004 Report Posted November 10, 2004 Meni se ova sa gredom jos ponajvise svidja, razmisljam da je sacuvam na komp (samo razmisljam). Lepo greda skrece paznju sa ogavnih faca Aha, ta je odlicna... onako bas kako treba... a nisu toliko ogavni, sto si bezobrazan.
Apeiron Posted November 12, 2004 Author Report Posted November 12, 2004 Divno, ali zasto sve u ovoj zelenoj nijansi? Ja bih to u tamo crvenoj, bordo... Ta mi boja prva pada na pamet kad pomislim na Cons... Kako god, kosulja je stvarno gadna. Poz!
ajsha69 Posted November 12, 2004 Report Posted November 12, 2004 Meni se ova sa gredom jos ponajvise svidja, razmisljam da je sacuvam na komp (samo razmisljam). huh... ja sam sve tri sachuvala na komp zato shto mi se svidjaju...
Dani Posted November 12, 2004 Report Posted November 12, 2004 Ha, mislis cetiri? A ko ih nije sacuvao...
Buddha Posted November 12, 2004 Report Posted November 12, 2004 Divno, ali zasto sve u ovoj zelenoj nijansi? Ja bih to u tamo crvenoj, bordo... Ta mi boja prva pada na pamet kad pomislim na Cons... Kako god, kosulja je stvarno gadna. Poz! to su prve varijante koje je PostNeslusamMetal uradila. uradicemo izmene of course, u neke 'normalnije' boje, tipa dark blue i drk red pozz
ajsha69 Posted November 12, 2004 Report Posted November 12, 2004 potpuno nebitno.... ali zelena je briljantna... (stvarno)... doup... smaragdna... (moja mama ima neki gangsta prsten te zelene boje... haterski zeleni kamen u srebru od nekih Arapa... kako mu pridjem zaboli me glava)
Buddha Posted November 13, 2004 Report Posted November 13, 2004 btw, mislim da me tragedy zamolio da negde izlistam sve obrade koje je Cons svirao.. nesto sam dokon, pa ajd da probam.. kao Lack Of Motivation: death - zombie rituals death - sacred serenity death - the philosopher death - crystal mountain sentenced - noose paradise lost - as i die paradise lost - the last time moonspell - alma mater crematory - tears of time Consecration: black - everything is coming up roses tiamat - whatever that hurts tiamat - kaleidoscope tiamat - do you dream of me? ben e. king - stand by me paradise lost - say just words saturnus - christ goodbye anathema - forgotten hopes anathema - destiny is dead anathema - one last goodbye mislim da je to sve.. ako se neko slucajno seti jos necega, nek postuje. pozz!
Uros Posted November 13, 2004 Report Posted November 13, 2004 black - everything is coming up roses Ova je bila udarac!!!
Chovek Zvani Duga Posted November 13, 2004 Report Posted November 13, 2004 black - everything is coming up roses kvlt! poz
Buddha Posted November 15, 2004 Report Posted November 15, 2004 uspeo sam da prebacim svirku iz Filozofa 25. septembra na komp! u mp3/wav formatu 102 MB ili 74.5 minuta u dvd formatu 3.33 giga ma ko bi voleo da cuje/vidi, nek iscima.. nesto cemo se vec dogovoriti btw, kako ste samo vristali na Forgotten Hopes i One Last Goodbye.. najbolji ste
Agarth Posted November 15, 2004 Report Posted November 15, 2004 uspeo sam da prebacim svirku iz Filozofa 25. septembra na komp! u mp3/wav formatu 102 MB ili 74.5 minuta u dvd formatu 3.33 giga ma ko bi voleo da cuje/vidi, nek iscima.. nesto cemo se vec dogovoriti btw, kako ste samo vristali na Forgotten Hopes i One Last Goodbye.. najbolji ste 'Ocu! Zaboravio si da napomenes, svirali ste ranije i Enjoy The Silence od Depeche Mode...
Grobodan Posted November 15, 2004 Report Posted November 15, 2004 Ocu i ja!Kome treba da se javim i jel treba neka kinta ili samo disk?
Recommended Posts