Jump to content

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

21.1(petak) Consecration svira (ponovo) na hitu 202 ...

...URA,URA,URA!!!! laugh.gif

Bilo bi lepo da dodju svi koji iole vole ovaj bend(ako uopste ima takvih icon_smile.gif ) , pa da glasaju...za pomenuti bend... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif Ili........ mrred.gif

Salim se....smorio sam icon_spava.gif

Edited by The Eagle Nature
Posted
21.1(petak) Consecration svira (ponovo) na hitu 202 ...

...URA,URA,URA!!!! laugh.gif

Bilo bi lepo da dodju svi koji iole vole ovaj bend(ako uopste ima takvih icon_smile.gif ) , pa da glasaju...za pomenuti bend... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif Ili........ mrred.gif

Salim se....smorio sam icon_spava.gif

Koji po redu svirate? icon_biggrin.gif

Posted

Ej bre umarte, kakav ti je to Radomir Belaćević u potpisu?

(icon_biggrin.gificon_biggrin.gif Mojoj radosti sad nikad kraja! icon_biggrin.gificon_biggrin.gif )

........................................icon_rockdevil.gif............................................

Posted
nabavio sam vi to 60 e.

samo sam pljan pa ne umijem da kucam ova sranja,jebote.

JUPIIII !!! biggrin.gif

cimaj me na pp da se dogovorimo

Posted
verovatno sam retardirana, ali ja uopste ne cujem Anathemu u muzici Cons-a... icon_confused.gif

Ni ja...

Ima Katatonie i Isisa, icon_da.gif

ali Anatheme... ph34r.gif

Amaranth ima malo Anatheme... icon_da.gif

Posted
Ej bre umarte, kakav ti je to Radomir Belaćević u potpisu?

(icon_biggrin.gificon_biggrin.gif Mojoj radosti sad nikad kraja! icon_biggrin.gificon_biggrin.gif )

........................................icon_rockdevil.gif............................................

to ti je kult brate.jena od njegovih najacih stvari,a jos je snimio film po njoj,

pa ti vidi koliko je sati...

Posted (edited)

(mrgudni glas) Errr a zasto ga odbijash... aee jeeeli boga ti?!  icon_smile.gif

Inace pojavio ce doticni fan Consecration-a na forumu. Tvrdi da mu je basista ovog benda omiljeni clan.

KLIKNI NA FAN ZA LINK >>>FAN<<<

ph34r.gif  icon_mrgreen.gif

Ja se izvinjavam ali moram da citiram sebe, gde u citatu ima nekih izmena kako bi post imao smisla posto cuh juce da poenta mog odgovora nije shvacena.

Hvala, RESPECT! icon_mrgreen.gif

Edited by AzzA
Posted

Aaaaaaaaaahhhhhaaaaaahhhaaaaaaaaa,LESHOYEB................,neverovatno!!!!Ubicu nekoga!Zasto mi zezate prijatelja????!!!!Od sve muke moracu da slusam muziku musik20.gif !!!!!Nema vise ni torbice,nema vise ni karata,a ni poklopaca za stolove..............,ma dobro ce sve to doci........!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...