Jump to content

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
OVO ODVIKAVANJE IDE BAS TESKO... icon_uhoh.gif

MISLIM DA CU DA ZABODEM NESTO... musik20.gif

Brate, kad se skidas s' gudre samo pusi vutru, hash i te fore. Ima odma' da zaboravis na drogiranje. icon_da.gif

Posted

Svidja mi se svirka, mada bi se moglo poraditi na vokalu. Nisu mi bas dobri 'clean' delovi. Svakim nastupom ste bolji, mnogo ste napredovali od pre tri godine kada sam vas prvi put gledao. Dobro je da neko radi ovakvu muziku i samo napred!

Posted
Gledao sam vas u studiu 6.Bili ste odlicni

hvala.

sa tobom bi se jos jedino slozio verovatno samo dejan cukic i nada sa tv metropolis, sto je jako pohvalno uzimajuci u obzir sastav zirija.

pivopije.gif

Posted

This is Consecration from Serbia, right?

A friend of mine gave me the link where I downloaded some samples... Kick ass, man!

Greez from Kuopio!

Posted

Eh, snimanje za 202jku ... ne moze tamo da dodje bas svako icon_smile.gif ... naravno, ja sam bio icon_smile.gif Odlicno je zvucalo, posle je dosao Cukic i shapnuo Danilu neshto na uvo. Danilo je otisao kuci, stavio Cukicevu sliku u potpis i ceo dan vrti pesmu VIDI STA SAM TI URADIO OD PESME MAMA icon_smile.gif

Posted
This is Consecration from Serbia, right?

A friend of mine gave me the link where I downloaded some samples... Kick ass, man!

Greez from Kuopio!

thanx man!

cheerz pivopije.gif

Posted

podelio sam diskove dok sam imao prazne, pa rezao, nekim ljudima, drugima sam samo ostavio link. kvalitet pronadje publiku...

@ jussi:

see you on Tuska!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...