azal Posted October 21, 2005 Report Posted October 21, 2005 ako zelite da se pojavim na nekoj svirci/probi/rodjendanu/krstenju/itd zovite moju sekretaricu i sredite sa njom. Ja vise nemam vremena za vas, a ni strpljenja.
Blacksunray Verb Delikvent Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 dolazim na svirku da se naoruzam argumentima za prozivanje....
Sinstrel Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Galamdzije bili ste skroz dobrii sinoc! Dobro je sto ste zakinuli onog sucks-o-fonistu! Doduse niste ga zakinuli nacisto ali dobro... Zaboravih sinoc Jekija da pitam... jel mora da se shisha?!
Angele Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Galamdzije bili ste skroz dobrii sinoc! Dobro je sto ste zakinuli onog sucks-o-fonistu! Doduse niste ga zakinuli nacisto ali dobro... Zaboravih sinoc Jekija da pitam... jel mora da se shisha?! reche Jeki sinoc: "Samo nek' probaju da me oshishaju"....
Angele Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 samo nek' sam ja citirala! sa sve slikama!
amy_mccoy Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 takodje, istina je da lesh vise nije u bendu. izbegavao sam to da spominjem ranije, ali zelim samo da to ovom prilikom objavim javno. razloge za to necu iznositi, oni ce ostati unutar benda, zbog nekih neprilika koje smo ranije vec imali povodom slicnih stvari i ne bismo ih ponavljali ponovo da ne bi doslo do nesuglasica, rekla-kazala traceva i slicnih gluposti. ali...ali....ali nisam mogla da dodjem na svirku...steta
Imenjak Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 svaka cas' za svirku na noci vestica... dosta ste emotivni i imate energiju... tj vasha mjuza... svidja mi se... kul odsvirano... samo napred!
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 nasao saM jedan dobar riff, to je biO onaj turski u pesmi za dj lestate-a....
tovar Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 ljudi, hvala za shelter. jako mi je zao sto sam propustio svirku zbog sljake... ako neko ima snimak, najlepse molim da ga prosledi.
darkshines Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 Pozdrav,gde bi mogli da cujemo vas snimak? Veoma zanimljiva svirka!!!
__Lajna__ Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 @azal http://www.totallytom.com/Fartophone.html
Imenjak Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 @azal http://www.totallytom.com/Fartophone.html mnogo smrdi taj link...
Baal Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 Pozdrav,gde bi mogli da cujemo vas snimak? Veoma zanimljiva svirka!!! http://www.consecration.cjb.net/ Imaš 3 pesme ovde.
Buddha Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 svaka cas' za svirku na noci vestica... dosta ste emotivni i imate energiju... tj vasha mjuza... svidja mi se... kul odsvirano... samo napred! thnx hvala svima koji su bili! pozz
Yebiggah Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 thnx hvala svima koji su bili! pozz Nema na chemu Samo josh album da izadje...
ajsha69 Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Slo, kakva fotka!!! Ti i Laza na sceni ste najidealniji par na svetu!! Dokazano po ko zna koji put...
Buddha Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Yeqy otisao u vojsku. i sto je najgore osisali su ga sad smo pravi metallica - load no, to nas nece spreciti da zavrsimo album do kraja godine.. pozz!
Recommended Posts