Jump to content

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
cemu ta faca, pa uopste nije rano. stavise, bilo bi svper da svi koncerti ovde pocinju u to vreme i da se zavrse do 12 ili 01

slazem se...ali, radni dan je, i ja imam predavanja do 8 icon_mrtav.gif samo je u tome problem

oh well...mogu na faxu i bez mene icon_smile.gif

Posted

@Za shabane iz Consecrationa

Ajde da ukrademo neshto od ovih debila iz Da/Umresh/Za i prodamo za drogu!!!

ja cu da im uvalim neki dop a danilo i laza neka dignu neko pojachalo, lesh neku gitaru, jeki neka nas cheka u kolima ispred skca i palimo!!!

Posted

hahahaha ovo ti je najbolji post/predlog na yumu ikad!

bolje babic da vozi, sa jekijevim kolima i njegovim osecajem za gas necemo stici ni do slavije biggrin.gif

Posted

alo, bagro drogirana, nemo' da me brukate pred svetom! treba jos gothiKKK koncerata da vam namestam.

Posted
alo, bagro drogirana, nemo' da me brukate pred svetom! treba jos gothiKKK koncerata da vam namestam.

Brate ovo je srbija, moraju malo da osete kako je to ziveti ovde, ima bre i patike da im skinemo!!!!

Posted (edited)

@Za shabane iz Consecrationa

Ajde da ukrademo neshto od ovih debila iz Da/Umresh/Za i prodamo za drogu!!!

ja cu da im uvalim neki dop a danilo i laza neka dignu neko pojachalo, lesh neku gitaru, jeki neka nas cheka u kolima ispred skca i palimo!!!

brateeee,nije losa ideja,ali moraju da se napreve neke izmene u planu:

1. Ja kradem basseve pomenutih bendova i NE prodajem ih niti ih menjam za dope , mozda za kafu i pljuge ,ali za gudru nikako...u stvari kad razmislim I'll keep it mhihi.gif

2. U Jekijeva kola ne moze ni ceo Konsekrejsn da stane ,a kamoli oprema...

jednom smo se vozili Danilo,Laza,ja i moj bass ....bass je virio kroz prozor... ko sto je Savic rekao:" Voziti se u Jekijevim kolima je kao da pokusavas da popusis sam sebi"...nisam proveravao niti pokusavao,verujem mu na rec....

3. Nesto ne verujem da ovi iz TDF nose patike , verovatno nose neke zle gotik gilje, sto je i dobro,skuplje su od patika.... icon_razz.gif

Edited by The Eagle Nature
Posted

moze i tako.... opushteno... reshio sam da jusski zabodem klavijature i mobilni!!! ... mozda i neku goth koshulju... to mogu da prodam fegetima na akademiji i na zeleznichkoj zavrshim neki hors!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...