Jump to content

Consecration

Apeiron

Recommended Posts

moze i tako.... opushteno... reshio sam da jusski zabodem klavijature i mobilni!!! ... mozda i neku goth koshulju... to mogu da prodam fegetima na akademiji i na zeleznichkoj zavrshim neki hors!!!

ja cu da zabodem jussku icon_smile.gificon_biggrin.gif

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Izvalio sam sa flajera da Uros, zvani Uros, Dule Oldschoolov buraz, moj i Azzin prijatelj, iz Zeleznika, na forumu "Uros"... peva u To/Die/For-u.

Consecrationfags...aj da se shminkamo!

Nemanja...ponesi neki "puder" za nos.

Neozbiljni ste `s obzirom kome svirate kao predgrupa... laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

Ali,svako ima svoj put u propast...(by M.S.)... laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

PILLOW-BYTERS... laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

Droooooooooogooooooooooooooooshi laugh.giflaugh.gif

Imate neshto? laugh.gif

Edited by Klokan

Izvalio sam sa flajera da Uros, zvani Uros, Dule Oldschoolov buraz, moj i Azzin prijatelj, iz Zeleznika, na forumu "Uros"... peva u To/Die/For-u.

A ja malopre shetam gradom sa ortakom i budem srecna da mu sretnem gore pomenutog brata... Duleta.. Oldshoola... sa Milom!!!...

Drzi Dule Milu, ne pushta!! mhihi.gif .. A i ko bi... ?.. Lud bi pustio... Sedam je sedam... mhihi.gif

A ja malopre shetam gradom sa ortakom i budem srecna da mu sretnem gore pomenutog brata... Duleta.. Oldshoola... sa Milom!!!...

Drzi Dule Milu, ne pushta!! mhihi.gif .. A i ko bi... ?.. Lud bi pustio... Sedam je sedam... mhihi.gif

Ooo some juicy gossip?! Tell me all about it! ph34r.gificon_redface.gificon_smile.gif

ma jok,life is pain...

"...get over it!"

To je chuveni taunt iz unreal tournamenta icon_da.gificon_da.gif

E,da zhelim vam najbolju svirku do sada,shto bolju publiku iodlichnu zaradu.

Jbg,ja necu doci icon_sad.gificon_sad.gificon_sad.gificon_sad.gificon_sad.gificon_sad.gificon_sad.gif

Edited by R i d d l e R

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...