The Eagle Nature Posted April 25, 2005 Report Share Posted April 25, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Lajna__ Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 (edited) @Woodcutter CUT ME UP MY MINDS ON FIRE YOU CAN NOT CHOOSE BETWEEN LUST AND DESIRE BETWEEN LOVE, HATE, YOU SCREW UP MY BRAIN YOUR WORDS MEAN NOTHING AND I SUFFER THE PAIN YOU CRUCIFY ME AND WHY COULDN'T I SEE MY BLOOD SPLATTERED BODY WAS IN ECSTASY SEX, PAIN, PAIN, PLEASURE ETERNAL TORTURE LASTS FOREVER YOU FUCK ME UP AND LEAVE TO BLEED COME CLOSER TO ME, ITS YOU THAT I NEED DECIDE WHAT YOU WANT, GIVE IT TO ME MY BODY IS YEARNING AND ITS AGONY YOU PENETRATE ME AND I'M INVADED YOUR RITE OF PASSAGE LEAVES ME DEGRADED STIMULATED PASSION I HAVE TO ENDURE RITUAL PLEASURE THERE IS NO CURE YOU TORTURE ME WITH SADISTIC PLEASURE ITS JUST ANOTHER MEMORY TO TREASURE YOUR LUST FOR BLOOD AND ETERNAL PAIN MY MUTILATION PUTS YOU TO SHAME Edited April 26, 2005 by __Lajna__ Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 sta je ovo ,neki HIV-ov text? stvarno bre nisi normalan.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Lajna__ Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 sta je ovo ,neki HIV-ov text? stvarno bre nisi normalan.. Ne, nije HOM, ovo je neshto iskrenije, hehehe Zna Woody na shta ja mislim, hehehehe BLESSED BE GOTH!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woodcutter Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 ne sviramo u krusevcu sad mi je javio NEKRON, kaze da ne mogu da pokriju troskove. jebiga, neki drugi put. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Lajna__ Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 ne sviramo u krusevcu sad mi je javio NEKRON, kaze da ne mogu da pokriju troskove. jebiga, neki drugi put. ...e bash bedak... ja spremio majicu Blutengela i neke zezalice za svirku.... jebi ga moracu da se iskrivim na nekom najtu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amy_mccoy Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 maler...a meni se bas putuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 ...e bash bedak... ja spremio majicu Blutengela i neke zezalice za svirku.... jebi ga moracu da se iskrivim na nekom najtu.... resurrection special by dj lestate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 samo ako pustis ceo Halfordov "Ressurection" album, pa da bude pravi pederbal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 ma jok, ici ce HIM - resurrection jedno 6 puta cisto da se zna koji je night u pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jessy Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 ma jok, ici ce HIM - resurrection jedno 6 puta cisto da se zna koji je night u pitanju. keep begging for more....resurrection by Him Ovo vece definitivno obecava Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Lajna__ Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 ma jok, ici ce HIM - resurrection jedno 6 puta cisto da se zna koji je night u pitanju. Dacu ti neke antidepresive ako mi pustish BLUTENGEL!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jessy Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 Dacu ti neke antidepresive ako mi pustish BLUTENGEL!!! mmmmm Blutengel,moze moze... Neko hoce antidepresive? Toga imam i ja ovde,ionako me ubedjuju da treba da ih pijem-vidis kako je lepo kad neki misle da su pametniji od tebe i da znaju sta je za tebe dobro,a ti naravno,pojma nemas nece moci ove noci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Lajna__ Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 mmmmm Blutengel,moze moze... Neko hoce antidepresive? Toga imam i ja ovde,ionako me ubedjuju da treba da ih pijem-vidis kako je lepo kad neki misle da su pametniji od tebe i da znaju sta je za tebe dobro,a ti naravno,pojma nemas nece moci ove noci... Daj meni!!! ja sam emotivni invalid i jako sam depresivan, pocheo sam da slusham gothic, potrebna mi je pomoc.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jessy Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 Daj meni!!! ja sam emotivni invalid i jako sam depresivan, pocheo sam da slusham gothic, potrebna mi je pomoc.... da da i onda je mrmot zavio joint i pripalio ga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 ne sviramo u krusevcu sad mi je javio NEKRON, kaze da ne mogu da pokriju troskove. jebiga, neki drugi put. jbga,bedak Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 Dacu ti neke antidepresive ako mi pustish BLUTENGEL!!! deal. die with you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Lajna__ Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 deal. die with you. a kad je taj najt i gde? moze od O.K. BANDa - Enotivno Razoren? za to cu ti dam dva lajna koxa!!! Moze? a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jessy Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 dobra ti signatura Lajna Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Lajna__ Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 dobra ti signatura Lajna hehe, pomagacu momcima iz OK BANDa na nekim live nastupima, ipak to je nash najbolji doom band.... Emotivno razoren Tvoje oci su bile jedina svetlost u mome mraku jedina radost u srcu mom od svega umornog Jos uvek ko rane secanja bole na prosle dane Sve sto moje je ostalo pod tvojim jastukom I kasno je u ovim godinama da se menjam i predugo vec zivim sam i kasno je kad srce slomilo se sad je stena i neume nikom da se da Ref. Emotivno razoren alkoholu nastrojen nezreo a prezreo takav bih ti i preseo Porazima potrosen ma past cu kao pokosen i ako te zavolim sta cu ako odes ti? necu preziveti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 prebacicemo sve cons textove na srpski jezik i obraditi ovu pesmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yebiggah Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 (edited) ipak to je nash najbolji doom band.... Pa dobro,nije bash chist doom,ima tu primesa atmospheric_emotional_grind_Ambientala Edited April 28, 2005 by R i d d l e R Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Lajna__ Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 prebacicemo sve cons textove na srpski jezik i obraditi ovu pesmu E to je ono shto nam je potrebno!!! Volele il' ne volele Opet si negde sfrljala po tudjem srcu vrljala opet kod nekog svratila na pet minuta Opet mi zivot zgadila kad pomislim sta si radila kakve si tajne sakrila ispod kaputa Ref. Volele il' ne volele druge su sve odolele al' ti mi to u inat svesno radis Volele il' ne volele da kazu nesu uspele al' ti bar smisli dobru laz kad se vadis Opet po kisi najvecoj suva u kucu ulazis i trag na vratu ne vidis nije od mene Opet u oci ne gledas pogledaj kako izgledas i taj sto ceka napolju nek vec jednom krene @riddler to je urbani kafanski doom, znachi skroz iskreni tekstovi iz svakodnevnog zivota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts