Aurora Calerva Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 ovih dana, lepo, ne znam Uh, koliko informacija.......
__Lajna__ Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 Uh, koliko informacija....... tru andergraun, nishta se ne zna, ovo ono...
Aurora Calerva Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 tru andergraun, nishta se ne zna, ovo ono...
ResurrectioN Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 Samo cete s vremena na vrema da postavljate po par teaser screen shotova?
azal Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 da smo hteli to mogli smo prst u dupe da ti gurnemo i da zavrsimo posao.
ResurrectioN Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 It would be like throwing a hot dog down a hallway
Sinstrel Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 da smo hteli to mogli smo prst u dupe da ti gurnemo i da zavrsimo posao. A sta kao nisi... mali ti je... prst... E zasto ne bi ste promenili naziv benda u Masturbation?! Kontam poceli ste mnogo da se izdrkavate sa pesmama pa kao logicno je da se prekrstite. -|-
__Lajna__ Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 bolje Dark Masturbation da bi nas vi goth fantomi bolje razumeli
Sinstrel Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Fantomi... jel to kao imaginarni gothicari? Ti si blacker... u hladnoj tisini!
ajsha69 Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Azza je the ungothest thing (I ever got to play with )!! [Whoreyyy.. ] A recimo za sve fartagram gothichare, shto nose roze... idealno ime bi bilo... Menstrual Milkshake (mada ortak mi reche da valjda vec postoji neki grind bend... ...and I'm like... As for grind, it could be any wicked Milkshake... but for pink goths only Menstrual!)
Sinstrel Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 (edited) Eto vidite da sam skroz Ungoth! Sto se tice pink fartagramichara idealan bend za tu ekipu bi bio recimo Crappy Lollipop... lupio sam nemam pojma, mozda ipak Menstrual Milkshake nije losa ideja! Ali Consecration into Masturbation, obavezno! offtopic: Tek sad videh na TV novi singl Tori Amos.... ima li ko album? Edited October 6, 2005 by Sinstrel
__Lajna__ Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Fantomi... jel to kao imaginarni gothicari? Ti si blacker... u hladnoj tisini! ne brate, fantomi su tru... a ja sam se prodao, nisam vishe black fantom i nisam tru!
azal Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 tori amos album je star pola godine. nije nesto ako uporedis sa choirgirl hotel i little earthquakes.
Sinstrel Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Jebaga ja tek danas video... Znaci nije neki a? Nabavicu ga svakako. Inace omatorila je (logicno jel).
Buddha Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 zavrsili smo snimanje. sada dolazi na red ono najvaznije.. odnosno, mixanje.. a imajuci u vidu prethodna iskustva sa bleqom, to ce najverovatnije biti gotovo u martu 2006.
soul reaper Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 (edited) zavrsili smo snimanje. sada dolazi na red ono najvaznije.. odnosno, mixanje.. a imajuci u vidu prethodna iskustva sa bleqom, to ce najverovatnije biti gotovo u martu 2006. dobro je da ste snimili,mi smo dali pare da snimamo u decembru prosle godine u ovom studiu u banjaluci i jos nismo ni poceli,tako da ocekujemo snimak bar u decembru sledece srecno sa mixovanjem!!! Edited October 13, 2005 by soul reaper
azal Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 DAMN U LAZO DAMN U TO HELL sta sam sad ucinio?
gruban Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 ispalio nas za svirku u BL.... da, i izvukao se sa pijanke
gruban Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 ne, 25 decembar! cuj ici u Ameriku...sta je sledece deda??
Recommended Posts