Buddha Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 oni ne ispadaju jednostavno zato sto nika ni ne upadnu! ovaj deo cu da sacuvam pa cu da citiram u recenzij za njihov sledeci album
__Lajna__ Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 Vazi, ja tebi Rinasek :lame: i Galitifen a ti meni esid I glavnu ulogu u spotu :extralame: meni treba neshto jache... sredi lorazepam, ehehhe
Buddha Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 Nove nade srpskog gothic metal zvuka. Gledao sam ih pre sedmicu dana u KST-u i prijatno su me iznenadili. Muzika je mesavina bendova EVER EVE, Tiamat, Crematory... Obrade su odlicne, posebno me odusevila BLACK - "Everything is Coming Up Roses", i onaj black metal zavrsetak. Vokal je odlican, sa lakocom kombinuje black/death i clean vokale... Sve u svemu, opet ih gledamo 25-og...
gruban Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 svi su iole dobro odsvirali...ali svako za sebe!
tovar Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 Vazi, ja tebi Rinasek :lame: i Galitifen a ti meni esid I glavnu ulogu u spotu :extralame: #lesi - u Selendri u jednoj apoteci moze Lorazepam bez recepta, za 50 din Provericu u ponedeljak moracu da se dovucem do selendre i zgrabim povece kolicine lorazepama, za svaki slucaj...
Goatik Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 moracu da se dovucem do selendre i zgrabim povece kolicine lorazepama, za svaki slucaj...
Goatik Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 Nema sta, konkretno prase. Pogotovo mi se svidja kad Moloch ubaci svoj black vokal. ehh... molosh rules!
Apeiron Posted October 17, 2005 Author Report Posted October 17, 2005 Samo se ti smej starac Malo ste izneverili stari put tokom godina, ali ima duha u vasem radu, still... RAT!
Buddha Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 Samo se ti smej starac Malo ste izneverili stari put tokom godina, ali ima duha u vasem radu, still... RAT! dakle.. novembarBL ili decembarBL? zna li iko? RUM!
Buddha Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 cini mi se, prvi post na ovom forumu a da ne sluzi kao podrska Alogiji (!!!)... smrt domacim bendovima! nikad intervjui domacih bendova! nikad alkohol sa clanovima domacih bendova! poz
Buddha Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 u jebote. pregledao sam skoro svih 156 stranaove teme.. ako dodje neko eventualno nov i interesuje se za bend, toplo bih mu preporucio da nikako ne zalazi na strane izmedju 80-150.. inace, kao sto rekoh vec.. snimanje je zavrseno. snimili smo 7 pesama, tako da uz one prethodne 2 (absinthe thoughts i emocean) imamo 9, tj. dovoljno materijala za ceo album. najvazniji deo tek sledi, tj. mixanje. blEQ je trenutno do guse zauzet sa mixanjem marcella, tako da cemo da krenemo da radimo na mixu cim on to zavrsi i cim se studio na visoj elektrotehnickoj skoli bude ponovo malo oslobodio (posto su krenula predavanja i tako to). ne mogu jos mnogo da kazem o eventualnom izdanju, ali posto uopste nismo zadovoljni domacim izdavacima, verovatno cemo ga izdati sami. to sve otezava relativno slaba finansijska situacija, omot, stampanje istog, pravljenje diskova.. za sve to ce trebati neko izvesno vreme, tako da jos ne mogu da procenim kako ce se to odvijati. ali, mogu vam zasigurno obecati nekoliko svirki, prvu nadolazecu na velikom maskenbalu na samhain 31. oktobra u akademiji, a trebalo bi da se desi i banja luka, verovatno krajem decembra. vecu svirku bismo planirali verovatno sa promocijom albuma, i to bi verovatno bilo nesto vrlo specijalno, ali jos uvek ne mogu nista konkretno da vam kazem, jer ne znam kojom brzinom ce se stvari odvijati. takodje, istina je da lesh vise nije u bendu. izbegavao sam to da spominjem ranije, ali zelim samo da to ovom prilikom objavim javno. razloge za to necu iznositi, oni ce ostati unutar benda, zbog nekih neprilika koje smo ranije vec imali povodom slicnih stvari i ne bismo ih ponavljali ponovo da ne bi doslo do nesuglasica, rekla-kazala traceva i slicnih gluposti. obecavam da ce album biti vredan cekanja, i u najmanju ruku nesto sveze i neuobicajeno za ovu scenu. ne samo metal scenu, vec uopste muzicku scenu, alternativnu, rok, metal scenu, kakogod, jer sve je to jedna te ista scena ovde i jako je mala, neka vrsta geta. i svi malo obavesteniji organizatori i malo aktivniji bendovi znaju da je malo ljudi ovde koji profesionalno rade svoj posao i rastrzani su na sve strane, bas zato sto su kvalitetni malobrojni. bas iz tog razloga, na primer, nas tonac i snimatelj mora da zavrsi jednu hip hop plocu pa tek onda da krene da se bavi nasim materijalom. a to je samo jedan primer. hvala svim fanovima koji su sa nama od pocetka i svim novim i potencijalno novim fanovima (onim koji su culi ponesto i svidelo im se, ali zbog malo svirki i nepostojeceg albuma i materijala ne mogu da cuju vise i udube se u materijal) keep on rockin' danilo
gruban Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 dakle.. novembarBL ili decembarBL? zna li iko? RUM! mi se svi kao nesto dogovaramo, planiramo, a Zule koji RECIMO to sve organizuje, nas sve 'ladno bojkotuje!
Sinstrel Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 Kakav je taj studio na visoj elektrotehnickoj skoli?! Jel valja cemu?
Buddha Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 ok je, samo, instalacije su malo lose pa zuji bass pojacalo, a i bice bolje kad zamene zvucnu kartu posto se ova raspada
Apeiron Posted October 18, 2005 Author Report Posted October 18, 2005 Dirnuse me ove Buddhanial-ove reci sa prosle stranice... sve najbolje starci, srecno sa albumom/miksanjem/izdavanjem (samoizdavanje je pretezak put), i sl. A Banja Luka... ja nemam pojma sta se desava sa tim, s obzirom da radim Sacramental Blood/Monument u novembru. Ali ako Cons koncerta ne bude u novembru, bice ga sigurno u decembru, tako da... Znace se uskoro. Vidimo se na Pumpkin veceri. Poz!
azal Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 nasao sam ovaj interview sa Danilom na site-u metalfart.co.yu.com.poo Q: The song Mercury Room is interesting, what's it about? Danilo: Actually it's Mercury Rum, and it chronicles a journey, both musically and lyrically, into the rectum of the late, great Freddy Mercury. It touches on everything from the pain/pleasure principles of anal sex, the AIDs epidemic, and including but not limited to, a detailed look into the effects of Mr. Mercury's coy overbite on his understated vibrato, and the ongoing struggle for limelight supremacy between Brian May's shaggy hair style and Freddy's impressive moustache. An alternate title for the song was “Leg.” I think you'll enjoy it.
Buddha Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 nasao sam ovaj interview sa Danilom na site-u metalfart.co.yu.com.poo Q: The song Mercury Room is interesting, what's it about? Danilo: Actually it's Mercury Rum, and it chronicles a journey, both musically and lyrically, into the rectum of the late, great Freddy Mercury. It touches on everything from the pain/pleasure principles of anal sex, the AIDS epidemic, and including but not limited to, a detailed look into the effects of Mr. Mercury's coy overbite on his understated vibrato, and the ongoing struggle for limelight supremacy between Brian May's shaggy hair style and Freddy's impressive moustache. An alternate title for the song was “Leg.” I think you'll enjoy it. word. leg rum
gruban Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 ej starci, Zule kaze da ceka na vas odgovor! @slowdiver - kaze da si mu rekao da mozete doci i 25 decembra?????
azal Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 mora malo kasnije od toga....ja se vracam ipak 24 decembra, a 25 mi je caletu rodjendan.
soul reaper Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 mora malo kasnije od toga....ja se vracam ipak 24 decembra, a 25 mi je caletu rodjendan. DAMN YOU LAZO!!! DAMN YOU TO HELL!!!
Recommended Posts