Jump to content

Recommended Posts

Posted

ako zelite da se pojavim na nekoj svirci/probi/rodjendanu/krstenju/itd zovite moju sekretaricu i sredite sa njom. Ja vise nemam vremena za vas, a ni strpljenja.

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Galamdzije bili ste skroz dobrii sinoc! Dobro je sto ste zakinuli onog sucks-o-fonistu! Doduse niste ga zakinuli nacisto ali dobro... icon_smile.gificon_razz.gif

Zaboravih sinoc Jekija da pitam... jel mora da se shisha?! wallbash.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Posted
Galamdzije bili ste skroz dobrii sinoc! Dobro je sto ste zakinuli onog sucks-o-fonistu! Doduse niste ga zakinuli nacisto ali dobro... icon_smile.gificon_razz.gif

Zaboravih sinoc Jekija da pitam... jel mora da se shisha?! wallbash.gif

user posted image

user posted image

user posted image

reche Jeki sinoc: "Samo nek' probaju da me oshishaju"....

Posted
takodje, istina je da lesh vise nije u bendu. izbegavao sam to da spominjem ranije, ali zelim samo da to ovom prilikom objavim javno. razloge za to necu iznositi, oni ce ostati unutar benda, zbog nekih neprilika koje smo ranije vec imali povodom slicnih stvari i ne bismo ih ponavljali ponovo da ne bi doslo do nesuglasica, rekla-kazala traceva i slicnih gluposti.

ali...ali....ali icon_sad.gificon_sad.gificon_sad.gif

nisam mogla da dodjem na svirku...steta

Posted

svaka cas' za svirku na noci vestica...

dosta ste emotivni i imate energiju... tj vasha mjuza... svidja mi se... kul odsvirano... samo napred! icon_wink.gif

pivopije.gif

Posted

ljudi, hvala za shelter. jako mi je zao sto sam propustio svirku zbog sljake... ako neko ima snimak, najlepse molim da ga prosledi.

Posted
svaka cas' za svirku na noci vestica...

dosta ste emotivni i imate energiju... tj vasha mjuza... svidja mi se... kul odsvirano... samo napred! icon_wink.gif

pivopije.gif

thnx pivopije.gif

hvala svima koji su bili!

pozz

Posted

Yeqy otisao u vojsku. sad.gif

i sto je najgore osisali su ga sad.gif

sad smo pravi metallica - load biggrin.gif

no, to nas nece spreciti da zavrsimo album do kraja godine..

pozz!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...