Baal Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Ma izaš'o iz rova Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Lajna__ Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 Cekaj cekaj jel neshto radjeno na ovoj jekijevoj slici ili mi on tek onako ovde izgleda ko junky? navuko se na pajdo u vojsci, nije mu lako tamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goatik Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 b'ate, jeqy, izgledas ko da ti treba bubreg!!! pozz, lepo svirajte veceras!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stringer Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Svirka kao svirka je bila ok, ali je ton na nekim mestima bio onako, ali jebiga, masovna svirka plus Goxy kao tonac... Na svu srecu slusao sam vas nekoliko puta pa znam kako to treba da zvuci!!! Sve cestitke, i jedno pitanje: da li imate nesto snimljeno, a ako ne kad ce? pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 fala! snimili smo album, ali moramo da cekamo jos neko neodredjeno vreme da snimatelj to smiksa. (ima jos jedan ceo album da smiksa, pre naseg, tako da.. do proleca valjda ) pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angele Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 pffffffff Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 jebiga, nije do nas moramo da ga sacekamo, ali ce lik da uradi super produkciju. kad smo vec mogli da cekamo 5 godina.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angele Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 pffffffffffff Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 A u kom se stimu sad svira inace? Posto je spominjato ono dodatno spustanje ka (((Cons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Kapiram da se necu ljutiti ako odete negde ka katatoniji shto se tice shtima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 haha. pa vec smo svirali u katatonijinom stimu, absinthe thoughts i berchek mu dodju na to odprilike. sad smo probali u H, i trebace mi malo da se naviknem. sinoc nisam nista cuo, ali kada budem probao na nekom boljem (i vecem) pojacalu, videcu kako to zvuci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 You Go Beez! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Samo hrabro sa tim H! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angele Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 mozhete li spasti nizhe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 tesko.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Hahaha, kako si ti cool i pametan, aaaaa, kako dobra foraaaaa Shto ne stavite neku novu stvar na onaj site za download (npr Rinasek ili Mercury room ), uzelela se raja (tj. ja) novih snimaka, a nece da cheka prolece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goatik Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 fino ste me bacili u sevda' onomad na svirkci... a rinasek radi bolje od bilo kog lepka!! (verujte, ja sam arhitekta, razumem se u lepak! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Hahaha, kako si ti cool i pametan, aaaaa, kako dobra foraaaaa Shto ne stavite neku novu stvar na onaj site za download (npr Rinasek ili Mercury room ), uzelela se raja (tj. ja) novih snimaka, a nece da cheka prolece Ma kakvo download-ovanje, treba podrzati ekpiu i stvaiti im pare u dzep, da bi jos snimali, a ne da se pet godina ceka na album. Stoga ja vala ima da cekam prolece. btw gde je svirka bila, jer u poslednje vreme sam manje-vishe dezinfomisana povodom desavanja. Poz people Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mjaua Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 u jebote. ako dodje neko eventualno nov i interesuje se za bend, toplo bih mu preporucio da nikako ne zalazi na strane izmedju 80-150.. prekasno jebi ga, oslepela sam od ovih... 160 i kusur strana ?! ipak... moji utisci (al otpocetka): dosla ja do skca u subotu, nemam pojma kako su me naterali uopste s obzirom da nisam znala ni ko svira, ali uprkos mojoj teznji da ostanem u toplom domu, poceli pricu ,,dza-bu, dolazi magma, pa onda broken stringsi moras da cujes magmu...bla bla...'' dovucem se ja nekako, negodojutji... i kazu, stringsi sviraju tek pri kraju, a negde pre njih - Consecration... i onda meni krene flesh... ko/sta to bese? Pre jedno 2,3 godine, setjam se baste KSTa... metal svet svuda, lanci, katanci... alogija je tada bila silno uzdizana medju bogove i oblake... i pri kraju (a mozda i na kraju, izdaje me pamtjenje) dosao na red i pomenuti bend... Najvise su se isticali bubnjar, pevac i klavijaturista. Bubnjar jer je odradio svoj posao fenomenalno, klavijaturista jer je bio u pitanju Moloch na kog su se svi svojevremeno lozili i pevac koji je po recima prisutnih cica bio bas baja...a i pritom nije imao ocekivanu metal frizuru tipa duga-i-masna-mi-je-kosa-pa-shta, te su matori drkoshi negodovali ali cice su u publici uzdisale... bend... je, pa najblaze receno...jebao kevu svim ostalim bar po meni ono, setjam se da je bilo skroz gotivnih obrada... znala sam da je u pitanju depeche mode bio ali zaboravila sam da je bio i black, ali zato sam prvo i prelistala prethodne strane... elem, sad u skcu sam se setila te fenomenalne svirke i hvala vam za to... drago mi je sto su me iscimali do skca i sto sam imala priliku da vas opet cujem... nadam se da tju vas cuti opet uskoro... i sretjno sa izdavanjem albuma... poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Prva nagrada za konkurs na temu "Zashto gotivim Consecration" ! Pa podrzavam ja ljude i kupicu i album ali hocu da imam ove nove pesme vishe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mjaua Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Prva nagrada za konkurs na temu "Zashto gotivim Consecration" ! Pa podrzavam ja ljude i kupicu i album ali hocu da imam ove nove pesme vishe... kako ne zasluzena nagrada sto jes jes, ali strpljenja, bitje bitje koliko chitam (?) radi se jako na tome... stoga, naravno, album u originalu se mora imati, valjda tju uskoro imati priliku da sve stvari odjednom redom preslusam kako volim taj jebeni smajli *ispravka iz prethodnog posta - negodujutji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branislav Stankovic Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Konsekrejshn sada po meni zvuchi bolje nego ikada! Mislim da se bend prilichno razvio od vecj pomenutih davnih dana... Sve u svemu, nisam svratio na metal svirku sigurno preko godinu dana (osim ako ne sviram na istoj ), ali mi je uzhasno drago da sam se iscimao do SKC-a na tih pola sata i odgledao Kons...Zhao mi je shto veliki deo publike nije uspeo da prepozna kvalitet ovog benda, ali bozhe, zhivimo u Srbiji i standardno kasnimo za ostatkom sveta barem 10 godina... eto, sve u svemu - zavrshavam ispit u petak, pa onda idemo lepo da se uroljamo kao stoke! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 dovucem se ja nekako, negodojutji... i kazu, stringsi sviraju tek pri kraju, a negde pre njih - Consecration... i onda meni krene flesh... ko/sta to bese? Pre jedno 2,3 godine, setjam se baste KSTa... metal svet svuda, lanci, katanci... alogija je tada bila silno uzdizana medju bogove i oblake... i pri kraju (a mozda i na kraju, izdaje me pamtjenje) dosao na red i pomenuti bend... Najvise su se isticali bubnjar, pevac i klavijaturista. Bubnjar jer je odradio svoj posao fenomenalno, klavijaturista jer je bio u pitanju Moloch na kog su se svi svojevremeno lozili i pevac koji je po recima prisutnih cica bio bas baja...a i pritom nije imao ocekivanu metal frizuru tipa duga-i-masna-mi-je-kosa-pa-shta, te su matori drkoshi negodovali ali cice su u publici uzdisale... bend... je, pa najblaze receno...jebao kevu svim ostalim bar po meni ono, setjam se da je bilo skroz gotivnih obrada... znala sam da je u pitanju depeche mode bio ali zaboravila sam da je bio i black, ali zato sam prvo i prelistala prethodne strane... elem, sad u skcu sam se setila te fenomenalne svirke i hvala vam za to... drago mi je sto su me iscimali do skca i sto sam imala priliku da vas opet cujem... nadam se da tju vas cuti opet uskoro... i sretjno sa izdavanjem albuma... poz ne mogu da verujem, ali eto, obistinilo se.. ovo je odprilike i zvanicna potvrda onoga sto sam vec rekao na jednoj drugoj temi.. znam da uopste nismo prijemcivi vecini (koja ce uvek za nas reci 'ne razumem', 'sranje su jer mi se ne svidja', 'sranje su jer ih ne razumem'), ali i dalje sviramo na vecim svirkama sa jos desetak bendova samo da bismo dopreli do par novih ljudi (a stekli jos 50 novih mrzitelja).. hvala ti. a da izrazim svoju dobru volju, postavicu sneak preview omota za album Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 ' date='17. 1. 2006, 21:07'] Konsekrejshn sada po meni zvuchi bolje nego ikada! Mislim da se bend prilichno razvio od vecj pomenutih davnih dana... Sve u svemu, nisam svratio na metal svirku sigurno preko godinu dana (osim ako ne sviram na istoj ), ali mi je uzhasno drago da sam se iscimao do SKC-a na tih pola sata i odgledao Kons...Zhao mi je shto veliki deo publike nije uspeo da prepozna kvalitet ovog benda, ali bozhe, zhivimo u Srbiji i standardno kasnimo za ostatkom sveta barem 10 godina... eto, sve u svemu - zavrshavam ispit u petak, pa onda idemo lepo da se uroljamo kao stoke! ooo, da li me to oci i usi varaju ili je baneta shvatio zbog cega je danilo onomad toliko forsirao neurosis fazon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Pliiiz nemoj te da bude neko budjavo kupatilo or somethin'... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts