Vilma Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 Ja sam. Treba da budem tamo, ima jos vremena..
Sinstrel Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 kad nosimo sminku ne izgledamo toliko pijani. ali ipak je bolji bio prvi goth fest sa intusom, kad su momci iz night eyes nudili neke kreme i pomoc da skinem sminku i ko zna sta jos Ala si ti bio janpi... Prvo Nite Eyes nije ni svirao na tom festivalu drugo to za skidanje sminke je dala goticarka iz Hrvatske pevachica Phantasmagorie. E jedino ako mislis na goth fest pre toga u KST-u a tu se nesto ne secam da je Danilo svirao. Ova slika je iz Akademije.
azal Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 to ti pricam glupane, tad u KSTu je DJ SIN svirao gitaru umesto Budde. jes' glup, majke mi.
Sinstrel Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 You infected cup of dehydrated weasel warts!!! Gloop si ti, rekao sam: E jedino ako mislis na goth fest pre toga u KST-u a tu se nesto ne secam da je Danilo svirao. Ova slika je iz Akademije. Em gloop em slep, em ne zna da svira... Hint:
Sinstrel Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 (edited) Prvi put vidim ovu sliku... auuu ala sam bio deb'o! A ko je ovo isechen? Marija? EDIT: 2 .jpg Edited February 4, 2006 by Sinstrel
Sinstrel Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Odnosno: Nema na cemu i drugi put za copyright! A da ovo ne bude spam evo par sexy slika... Love you guys!
azal Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 haha ona hip hop stratus svirka je bila zakon, pravi sam zarasli crnja. a danilo kravata nije ni malo gothic
Buddha Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 ne i nije, toliko sam bio pijan da mi je kravata padala preko zica, pa sam imao dodatni mjutin'
Buddha Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 izgleda da cemo ipak da se sminkamo. da ispostujemo charon ona svirka sto je trebalo da bude 10.marta, prebacena je za nedelju, 5.mart. dakle: 5. mart Beograd CHARON (Fin) Phantasmagoria (Cro) + Consecration Rain Delay Follower
Sinstrel Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 Ne budi skroman lista ide ovako: CONSECRATION Charon (Fin) + Phantasmagoria (Cro) Rain Delay Follower I momci iz Charona se ne sminkaju. Jedino da ispostujete koleze iz Hrvatske.
Buddha Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 a rain delay? dobro se secam da se dusan sminkao.
Goatik Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 wow!!! ma najbolje da se vi svi lepo nasminkate.... nema da omasis!
Buddha Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 spisku bendova koji nastupaju je dodat i abonos.. ako se ovako nastavi vise cemo vremena provesti na sminkanje nego na sviranje na bini
Goatik Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 zasto biste i svirali ako ste nasminkani.....?!?!
KRANG Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 može li da bude ovde neka metal svirka da ne moram da gledam 16 bendova od kojih je 15 govno...?
Buddha Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 sviracemo dve nove pesme na svirci 5.marta, jedna je isis meets explosions in the sky; ova novija je neki stoner/corrosion of comformity (era deliverance). weedeater
Buddha Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 i mi isto. valjda nece neki z-lin krajnik da poleti ka publici dok budemo svirali mercury room i sva ta krv isprska lestata i sve one debele goticarke u prvom redu.
Recommended Posts