Jump to content

Recommended Posts

Posted

ma da! sutra! ja samo vidim da tje biti nekog lomljenja i nekog 3 popodne i neke gotike i nekog tate.... a nish mi nije jasno!

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Znaci, znas plan. Preiskusno. Brate, poceo sam da pricam kao cale. Moracemo da raskinemo. Al' kad napravimo onaj gothic...detalji sutra! icon_rockdevil.gif

ne znas samo koliko smo imena za bend vec cale i ja smislili.. al, o detaljima sutra icon_smile.gif braaaaaaate icon_smile.gif

Posted

Da. Ali smo nasli resenje, sobzirom na broj zainteresovanih: napravicemo 2 banda. u prvom smo Buddha, ti, ja, cale, Dusan i Tica. U drugom Aca, Fikus, Uros, Jeki i Boris icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted

aaaaaaaaaaaaAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAaaaaaaaaaaaaa!

pa zar i krajnike?!

ju, crni lazo..... no.gif

danilo, kaci slike, odma sada odma!!!!

Posted

boli u PM.

kaze doc da sam dugo cekao i da su mi krajnici bili u ocajnom stanju, slojevi uzasa, trvdi kao kamen i da je vise bila fizikalija u pitanju nego neka medicina.

tako da su mi oziljci ogromni i boli me mnogo. pritom imam upalu celog tela od ove anestezije, kao da sam bio u nekom mosh pitu 12 sati.

ali ono....ziv sam...i zdrav...bice bolje.

odoh da nastavim sa ovim hip hop klasicima

Eric B & Rakim - Paid in Pull

Posted
boli u PM.

Daj neko poredjenje - jel vise boli od produkcije prvog Darkthrone-a? icon_smile.gif

Srecan oporavak matori!

I premiksaj muziku malo na Aztec Jade npr ili na kakav raniji Ivanhoe icon_da.gif

Posted (edited)

boli u PM.

kaze doc da sam dugo cekao i da su mi krajnici bili u ocajnom stanju, slojevi uzasa, trvdi kao kamen i da je vise bila fizikalija u pitanju nego neka medicina.

tako da su mi oziljci ogromni i boli me mnogo. pritom imam upalu celog tela od ove anestezije, kao da sam bio u nekom mosh pitu 12 sati.

ali ono....ziv sam...i zdrav...bice bolje.

odoh da nastavim sa ovim hip hop klasicima

Eric B & Rakim - Paid in Pull

Rikoveruj se sto pre! pivopije.gif

Edited by Sinstrel
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...