Jump to content

Recommended Posts

Posted

znam, rekao mi je to za matine akciju. nema veze, vazno je da se svira, makar to bilo u 18h biggrin.gif

@Odelo: jesi li video ko nam je friend #1 na sajtu? icon_biggrin.gif

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
SAJT!!!

imamo prvu web prezentaciju, na myspace.com!

link je ispod. uzivajte biggrin.gif

www.myspace.com/consecr8

fensi... icon_mrgreen.gif

hahahham taman sam htela da kazem kako se kladim da vam je Katatonia medju prvih 5 prijatelja kad ono...na 8. laugh.gificon_smile.gif

sramota! icon_wink.gif

Posted
pa ipak je Stephen O'Malley kralj nad kraljevima, a i on i The Gathering su mi se prvi javili, tako da.. icon_biggrin.gif

xexexe jeCte jeCte icon_rockdevil.gif

opa, opa....odoste vi na vr' mhihi.gif

samo polako...

sad polako sredite tu stranicu... da budete tr00 necro... icon_wink.gif

poz

Posted

Consecration ce nastupiti 26. maja u Domu Omladine Beograda.

gosti ce biti hrvatski bend Zeus Faber, i jos neki bendovi (to be announced)

pozz

Posted
Consecration ce nastupiti 26. maja u Domu Omladine Beograda.

gosti ce biti hrvatski bend Zeus Faber, i jos neki bendovi (to be announced)

pozz

icon_rockdevil.gif

Plus, sad imas i adekvatan outfit laugh.gif

Posted

Blago vama koji znate shta tjete raditi krajem maja. icon_wink.gif Mislim, ja uvek rachunam da bih doshla, al mozhda odem na pecanje i izgubim se.... icon_mrtav.gif ajm so viti icon_mrtav.gif

Posted

ako ce ono da bude front cover za album - super je. pise i da ima da se skine nova pesma, ali nisam provalio gde treba da se klikne icon_redface.gif .. senilnost udarila u glavu, a ne mogu da slusam "real time" zbog konekcije (a i hocu fajl na disku icon_wink.gif ). i bolji je ovaj plavi trip nego onaj ranije beli sajt.

Posted
i bolji je ovaj plavi trip nego onaj ranije beli sajt.

icon_da.gificon_cool.gif

i told u so icon_da.gif

pa svi mastamo da je .avi u mogutjnosti da se skine i cekamo svirku mhihi.gif

a myspace je jebeno dobra stvar za reklamiranje bendova 233.gif

Posted (edited)

Vrh je instrumental...

Jel ima neko ovde da je izverziran sa myspace-om? Meni ne ide da upristojim stranicu, a moram nekako da je sredim dok ne postavim pesme...

Npr. kako da podesim background color za onu General Info tabelu i za komentare, a da ne poremetim onu glavnu pozadinu?

Edited by Marko, Mon_a[MOR]e
Posted
ako ce ono da bude front cover za album - super je. pise i da ima da se skine nova pesma, ali nisam provalio gde treba da se klikne icon_redface.gif .. senilnost udarila u glavu, a ne mogu da slusam "real time" zbog konekcije (a i hocu fajl na disku icon_wink.gif ). i bolji je ovaj plavi trip nego onaj ranije beli sajt.

nova pesma je Where 65 and 41 meet, skines je tako st kliknes na 'download' ispod icon_wink.gif

hvala za comment za cover icon_biggrin.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...