Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

@Marko Mon_[a]MOR[e]:

idi na neciji profil, imas i u nasem, na kraju about me dela, imas link koji kaze This profile was edited with Thomas’ Myspace Editor V3.4

i kliknes na to i iams uputstvo, to ti je laganica, dakle, izaberes samo boje za srol bar, strelicu, ivice, slova, izaberes font i to je to.

to sto si napravio (generate info), copy/paste-ujes u about me (odnosno, bio benda u nasem slucaju)

general info, to je valjda ono Table opcija, ja to nisam diro, pa ti vidi, malo isprobavaj, provalices vec pivopije.gif

ps. thanx za comment za instrumental icon_mrgreen.gif

Edited by slowdiver
  • Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nova pesma je Where 65 and 41 meet, skines je tako st kliknes na 'download' ispod icon_wink.gif

hvala za comment za cover  icon_biggrin.gif

provalio sam danas za "download", kad mi se mozak vratio sa ispase. icon_smile.gif

inace instrumetal je odlican. atmosfera samo tako, vrti se vec 20 minuta u playeru na loop-u kod mene..

Posted

Mašala momci, svirka! Brate, stvarno sad moram da dođem! Ne pamtim više kad bejah na svirci vam vašoj poslednji put. no.gif

I 'oću da otsvirate taj AVI! icon_mrgreen.gif

Posted

u narednim televizijskim gostovanjima Consecration ce nositi specijlane majice sa slikom

user posted image

radi pravilnog izgovaranja imena benda i ostalih nedoumica oko znacenja istog.

Posted

Cunt i sekret su pozeljna i proverena kombinacija. Mozda ako biste otvorili lanac prodavnica zenskog donjeg rublja "Cunt's Secret"?

Znaci pao sam na kurac od smejanja, fora je exstra.

Posted

icon_smile.gif vaistinu masturbation! icon_smile.gif

ej, niste tr00 ako znaju da vam izgovore ime!!! a jos vise ste tr00 ako ne mogu da vam Procitaju l0g0...! pivopije.gif

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted (edited)

ukoliko na ovoj pesmi sa brojevima nema nekog zlog shreda i ukoliko izmedju ostalog nije specijalni gost previsoki dushman iz drakonika koji tu svira neko shred govno, recite odma' da i ne skidam.... icon_smile.gif

At sloudajver - mali, jesi ti poceo da shredujes?

Edited by Blacksunray Verb Delikvent
Posted (edited)

pristojan instrumentalchic....nista vanserijski, jedan od hiljadu takvih, al' nije ni losh....mozda je bolje da bacis elektricnu gitaru? icon_smile.gif

ozbiljno, za razliku od esid reinovog zlog namudjenog instrumentala, Ovo neku poentu poseduje....

nema shreda da ga oplemeni.... icon_cry.gif

Edited by Blacksunray Verb Delikvent
Posted

sto se tice imena benda i varijacija na temu...

meni uvek padne na pamet "konkatenejshn". posledice ce-plus-plusa. wallbash.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted
nema shreda da ga oplemeni.... icon_cry.gif

ah pa ne, ovo je preview teaser verzija..

u finalnoj verziji dushan svira van halenovski solo od pet minuta, ondak i ja prelazim na elektricnu i onda shredujemo u zalazak sunca.. icon_smile.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...