__Lajna__ Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 evo par fotki iz sremske mitrovice Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Lajna__ Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anchy rox Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 ljudi, bili ste super... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zechina Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 Fala, fala, nadamo se da ce se ponoviti sve to samo u josh boljim uslovima i boljim ribama Dodjite u Zajechar u sredu na Trgu cemo da kvarimo opremu 202-jke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 jedno pitanje? kad ce album, koje ce pesme biti na njemu i da li ce biti ona pesma "aligator ili krokodil" zaboravio sam kako se zove ali je moodasta \m/ i da... cuo sam tu pesmu kada ste svirali u basti u skcu, i zapitah se na sta ce liciti taj Vash album sa toliko raznovrsnih stvari pa reko da pitam a ne da razbijam glavu... meni nista ne smeta, samo neka je dobro... a jeste ajde uzdravlje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 album miksamo trenutno.. evo, sad sam se bas vratio iz studija, recimo da su dve nove pesme pri samom kraju. treba da zavrsimo jos 5 novih. to je sto se tice mixa + nam treba za postprodukciju/mastering jos neko vreme. ja se nadam da cemo do kraja avgusta imati gotove sve mixeve; videcemo kako cemo za mastering. od starih imamo dve (absinthe thoughts i emocean) koje ce ici na album. na albumu bi se, dakle, nasle: 1 absinthe thoughts 2 emocean 3 rinasek 4 passage (aux) 5 cliffhangers 6 aimless 7 berček 8 shelter_me 9 mercury room dve-tri pesme koje cesto sviramo u poslednje vreme, .avi, alligator i sheed ce biti na drugom albumu.. te pesme za drugi album su vise "moodaste" kao sto kazes, u dubljem stimu \m/ razlog zbog kog vise sviramo nove stvari u poslednje vreme je sto je laza ucestvovao u stvaranju novih pesama, pa smo pronasli neki dobar (novi) fazon u svemu tome, a i proveravamo po publici kakva je reakcija. do sada se niko nije bunio tek kada se stvore uslovi za promociju tog prvog albuma videcemo kako ce stajati stvari sa "starim" pesmama (btw, nama su one "stare" iako ih velika vecina ljudi jos uvek uopste nije ni cula) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 TO BRE!!! 5 & 6 su mi nepoznate, al' zna se zasto sam se ja odusevila jeeeeeeeej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 U kojim pesmama je Laza svirao Saxophone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 nema tih munja na albumu. metal metal i samo metal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 album miksamo trenutno.. evo, sad sam se bas vratio iz studija, recimo da su dve nove pesme pri samom kraju. treba da zavrsimo jos 5 novih. to je sto se tice mixa + nam treba za postprodukciju/mastering jos neko vreme. ja se nadam da cemo do kraja avgusta imati gotove sve mixeve; videcemo kako cemo za mastering. od starih imamo dve (absinthe thoughts i emocean) koje ce ici na album. na albumu bi se, dakle, nasle: 1 absinthe thoughts 2 emocean 3 rinasek 4 passage (aux) 5 cliffhangers 6 aimless 7 berček 8 shelter_me 9 mercury room dve-tri pesme koje cesto sviramo u poslednje vreme, .avi, alligator i sheed ce biti na drugom albumu.. te pesme za drugi album su vise "moodaste" kao sto kazes, u dubljem stimu \m/ razlog zbog kog vise sviramo nove stvari u poslednje vreme je sto je laza ucestvovao u stvaranju novih pesama, pa smo pronasli neki dobar (novi) fazon u svemu tome, a i proveravamo po publici kakva je reakcija. do sada se niko nije bunio tek kada se stvore uslovi za promociju tog prvog albuma videcemo kako ce stajati stvari sa "starim" pesmama (btw, nama su one "stare" iako ih velika vecina ljudi jos uvek uopste nije ni cula) blagodarim, sada su mi nek jasnije... samo napred pa da grabimo to kada izIdje u prodaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
urs Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 @azal: u lokalnim novinama vam je izashla jedna malena slichica sa nastupa u SM, o textu ( koji je gotovo potpuno nevezan za sliku ) ne bih pricao, jer su ti ljudi bruka za novinarstvo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 do jaja...bilo bi super kad bi mogao to da skeniras i da okacis pozdrav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 U kojim pesmama je Laza svirao Saxophone? taj momenat sa saksofonom ce ostati zabelezen samo na tri mesta: na dva butlega, na hitu godine (30. dec 2004.) i iz Bora sa dvestadvojkom (januar 2005.), kao i na Demo Masters 2 disku koji se skoro pojavio. ta "izdanja" ce za nekoliko godina biti rariteti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 nema tih munja na albumu. metal metal i samo metal. Između Mercenary i Accept? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain delay Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 ODLICHAN raspored pesama za album. Meni je to jako vazno. Gledamo se veceras na TVu! Nadam se da ce Yeqi da prica viceve... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Aj? Gitarijada? U koliko, rts2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urs Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 01:50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 (edited) Snima se. Edited August 3, 2006 by BaalBehrit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 (edited) Bend Consecration (Beograd) osnovan je u martu 2000. godine. Nakon 6 godina rada snimili su svoj debi album "Aux" (koji je trenutno u fazi miksa). Svirali su na brojnim festivalima, izmedu ostalog nastupali i kao predgrupa finskim gothic/rock sastavima to/die/for (5. aprila 2005.) i Charon (6. marta 2006.). Kao inspiraciju za svoju muziku bend navodi sastave Pink Floyd, Black Sabbath, Led Zeppelin, King Crimson, Isis... Članovi benda: Danilo Nikodinovski - vokal, gitara Lazar Galić - bas gitara, saksofon Miodrag Stanković - vokal Nemanja Trećaković - klavijature, vokoder Milan Jejina - bubnjevi http://gitarijada.org/index.php?option=com...id=44&Itemid=47 Edited August 3, 2006 by VLAJKO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Misterija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Čestitam na prolazu u finale, sutra kačim radio snimak, a snimao sam i video samo što mi je nestala struja na pola Aligatora.. Avi je snimljen kako treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Audio snimak: http://www.fun-zone.org/users/crnja/baal/consecration.wma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Naravno da to skidam odmah sada odmah. Chestitam, ljudi Jebo i Riblju corbu i sve ..posle zakuntah pa nisam gledala kad su POSLE POSLE pustili snimak Elem, navijamo i u finalu i... KO JE Miodrag Stankovic bre? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Ja se uspavao... valjda cu videti neki snimak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts