Marko, Mon_a[MOR]e Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Iako je Gitarijada u pitanju, nista kompromisi ovo-ono... *.avi i Aligator Rinasek(ili kako se vec zove pesma sa vokoderom) u finalu bi bila udarac
Baal Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 All hail to Rinasek! Konskrejšn pobeđuje na gitarijadi. Olga i Jet će da daju glasove Consu, kao i Bane Lokner koji je poznat po tome što voli inovantne bendove. A, Rogošić.. Njega ko šiša.
Mikkah_Pickkah Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 Cuti bre, sad ce se pojaviti ovi likovi s teorijama zavere kako su Olga i Vlada korumpirani 'Bem ti drzavu. Ma, Mercury room je stvar za finale
Sinstrel Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 A, Rogošić.. Njega ko šiša. BLACK METAL! Rogovi.
Baal Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 http://gitarijada.org/download/music40/Con...%20-%20Shed.mp3 Ovo Consecration?
Baal Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Droogari, svaka vama čast, onaj bend što je pobedio nije uopšte zaslužio nagradu. Btw. highlight je bio kada je Laza poljubio Danila u vugla.
behemoth Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 i one cxiwije koje su pretxodile tome (; sam0))) tako nastawite ko njima jebe mater cons je bio najbolji x)
Branislav Stankovic Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Elem, navijamo i u finalu i... KO JE Miodrag Stankovic bre? Laky
Mikkah_Pickkah Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Dodjavola Elem, 'besh Gotarijadu, gledala sam nocas - Alliiiiiiiiigaaaaaaaaatoooooooooooor
KRANG Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 niste valjda očekivali da cons pobedi sa 2 polusatne post rock/sludge (šta god da je ono) pesme? ipak, svaka čast na izboru pesama, ja sam uživao u svirci. ostale bendove ne bih komentarisao..
marcoman Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Sve cestitke moralni pobednici ono sto je pobedilo......
Sinstrel Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Vec gotova gitarijada? Nisam pratio pa ne znam sta se dogadjalo. Ko je pobedio? Cons mislim da vam samo ide u prilog sto niste pobedili iskreno... sta vise cudi me da ste se uopste takmicili (uzevsi u obzir koji i kakvi bendovi tu svriaju/pobedjuju).
Mr. Smarty Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Slazem se I da ova pesma Aligator je keva!
Branislav Stankovic Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Hvala bogu da su konachno ljudi primetili Conse...Buddah, idemo na neku masnu domacju klopu vecheras!!!
Buddha Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 I da ova pesma Aligator je keva! @Sinstrel: vazno je da nas sto vise ljudi cuje.. al jebes pobedu (Stringsi kao proslogodisnji pobednici jos uvek nisu ni usli u studio), ali je vredelo sve ovo zbog sviranja na onakvom ozvucenju na stadionu.. ne mogu da vam opisem kakav je feeling
Misantrophil Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 i ko je pobedio neki glam budzavci osecam
Vlaja Buraz Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 A i malo Lazara da povedete da vidi svijeta...
Sinstrel Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 @Sinstrel: vazno je da nas sto vise ljudi cuje.. ali je vredelo sve ovo zbog sviranja na onakvom ozvucenju na stadionu.. ne mogu da vam opisem kakav je feeling Oke ako je zbog toga...
Out Of Time Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 dacho seresh... garant si ih tuzio kevi i plakao kao da sechesh kilo luka,...
Bane_FlusH Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Bli ste sjajni na sve tri svirke u Za! Aligator je keva, u slučaju da nije ćale! Imam snimljeno finale i gledao sam vas ponovo kući! Ćufta jeste legendarna, ali stvarno je bio presladak onaj poljubac u glavu! Džinovski pozdrav od Spejs Iteraaaaaaaaaaaaaa!!!
Baal Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Mislim da ću od screenshotova napraviti jednu gif animaciju.
Recommended Posts